- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
A blitzwolf nem google home kompatibilis. Csak olyan cuccokat tudsz vezérelni vele amt kezel a google home. Meg tudod nézni előre hogy milyen gyártmányokat kezel. Rámész a google home ban a hozzáadásra majd a meglévő eszközökre és ott lehet integrálni a külsős fiókokat. Ami benne van azokat irányíthatod majd.
-
Madoc
veterán
válasz
Real_Necro #4721 üzenetére
Légtisztítón hova dugod az usb-t?
-
Madoc
veterán
válasz
JohnnyWeiss #4508 üzenetére
Nekem ma jött meg a 3h és simán hozzáadtam a mi home-hoz. 10:15kor. (És megy is home assistant alól csak lan-on, mivel le is tiltottam tőle a netet
)
-
Madoc
veterán
Vízmentes dobozban van nekem kint 2 db is a hideget birja, párát szerintem nem szereti bár a dobozára amiben érkezik, valami 90% meg - 10,+50 van írva ha jól rémlik.
(Mindkettőre egy egy reed relé van forrasztva és a xiaomi gyakorlatilag csak jeladó nekem, a kötődobozban. A nyitást a vezetékes reed relé érzékeli.) most csinálom a harmadikat ami meg postaláda érzékelő
lesz.
-
Madoc
veterán
válasz
< CyberBob > #4428 üzenetére
Ezekre amit írsz egy páraelszívó kell neked akár szénszűrővel. A légtisztítók a szilárd részecskéket szűrik ki.
-
Madoc
veterán
Évekkel ezelőtt mókoltam, asszem bizonyos verziós gateway kell hozzá, talán az újak már nem tudják.Bizonyos verziós mi home szoftverrel ki lehetett szedni a tokent és úgy beleintegrálni a home assistantba.Na ez nekem régen volt már, tokenem azóta megvolt
De a home assistant integrációról, használatról nem én foglak felvilágosítani. Google mindenre választ ad, "mi home lan" keresőszóra talán. Amúgy az Okosotthon topicban a home assistantról kapsz kielégítő információkat.
-
Madoc
veterán
Kis érdekesség:van 4db zigbee-s hőmérőm egy aquara gateway-el. Random időnként egy egy eszköz offline lett. Beintegráltam home assistant alá és ezzel a lendülettel el is vettem a gateway-től a netet. A hálózaton rajta maradt csak netre nem lát ki. Na 2 hete mióta ezt megcsináltam, semmilyen eszközöm nem volt offline. Viszont ma vettem 3db nyitásérzékelőt és a hozzáadás idejére adtam netet a központnak, és a hőm~rséklet érzékelőből rögtön 2 offline lett. Végeztem a nyitásérzékelők hozzáadásával, elvettem ujra a netet és lám minden online ujra, a home assistant szépen logol.
-
Madoc
veterán
Sziasztok! Használ valaki ilyet kültérre? Ip védettségéről sehol sem találtam adatokat. Bírná vajon külső falon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest