Új hozzászólás Aktív témák

• A.M.D.
    csendes tag

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szűkségem, hátha valaki tud válaszolni rá.
    Nemrégiben vettem egy Aqara home set -et (HUB: dgnwg05lm), és megmondom őszintén eddig nem néztem, de most figyeltem fel, hogy ebbe nincs bluetooth. Van olyan eszköz, amivel képessé teszi a hub-ot erre? Rendeltem hőmérő szenzorokat, de akkor vettem észre, hogy csak ble-n működnek. (Későbbiekbe okos konnektoros klíma vezérlést szeretnék majd csinálni.)
    Van a szetthez a kapcsoló (WXKG01LM), a működési tartományt azt megtaláltam, de azt sehol, hogy ez most kültéren is lehet használni, mennyire bírja a napot, és az esőt?
    Ami még érdekelne azok az ehhez a rendszerhez csatlakozó kijelző(k), milyen szerepet tudnak betölteni? pl tudnak olyat, hogy megjelenítik 3db hőmérő szenzor adatait, de ha az egyik mozgásérzékelő érzékel, akkor kiteszi a kamera képét a kijelzőre???
    Nagyon sok helyen olvastam, hogy egyedi mp3 hangot fel lehet rá tölteni. Ezt az opciót hol találom, mert én már annyit kerestem, de semmi.
    Valamint mi kell ahhoz, hogy hangvezérelt legyen ez az egész? A telefonom androidos. (bár nem tudom, hogy ez lényeges-e.)
    A mozgásérzékelőt hogy tudom beállítai, úgy, hogy ha mozgást érzékel akkor a hub-on a lámpa piros lesz (ez a része megvan), ha nincs mozgás akkor zöld, de ne kelljen 2 percet várni, hanem csak 10mp ???? Van erre megoldás?
    Nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud ezekbe segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés