- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekmi
tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Potyka03
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
-
Aethelstone
addikt
-
grafnet
veterán
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
-
Trooper82
senior tag
-
cimbi186
aktív tag
-
cimbi186
aktív tag
-
ati2
őstag
-
Trooper82
senior tag
-
Dave920117
tag
-
Dave920117
tag
-
hevizms
addikt
-
Pityu.
nagyúr
-
Geller72
veterán
Mobil net nem is lenne használva rajta, kizárólag wifin keresztül lesz net, így annyira ez a része nem érint.

Ha már lenne magyar nyelv és másban nem különbözik (B20 nem érdekes) akkor megtartanám. Vagyis családon belül maradna, mert ha a B20-at nem nézem, és lesz minden más amúgy, akkor az nem rossz. Árban meg lényegesen olcsóbb volt.
Tehát akkor BL, TWRP felrakás és custom rom. Utóbbiról egy biztosan működő verziónak a linkjét tudna valaki adni?
-
Geller72
veterán
-
Henker2
addikt
-
ati2
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
-
vigyorgó
tag
-
vigyorgó
tag
-
creed33
aktív tag
-
vigyorgó
tag
-
baitsee23
őstag
-
szpilu
tag
-
szpilu
tag
-
yanna
addikt
-
Jim74
nagyúr
Köszi, de ez most még nekem kicsit sok

Baitsee23:a következőket csináltam:
1. Letöltöttem a moddolt TWRP
2. Bebootoltam TWRP-be a leírás alapján a fastboot boot recovery.img paranccsal.
3. Telefonra rámásoltam a recovety.img file-t (moddolt TWRP, amivel bootoltam)
4. Install menüt választottam, azután install image gomb. Itt kiválasztottam a recovery.img file-t.
5. Kiválasztotta, hogy a recovery partícióra telepítse. Lefutott, nem írt ki hibát, igazából 4-5 sor jelent meg.Újrabootoltam, majd kikapcsoltam a készüléket és megpróbáltam recoveríbe bootolni gombokkal. A gyári recovery jött be.
Nem tudok rájönni, hol lehet a gond. Lehet, hogy a 10.0.4-es gyári stabil rom miatt van, mert az ARB4-es?
-
DroiDMester
nagyúr
Az EU ROM telepítés végén TÖRLI A CUST PARTÍCIÓT (ezen a partíción vannak a területi beállítások ezért nincs honnan kiolvasnia a GLOBALromnak) Recovery rom nem tartalmazza ezt a partíciót tehát hiába teszed fel!
2(3).lehetőség van felteszed a teljes fastboot ROM.ot MIFLASH.el, vagy kimásolod belőle a cust.img.t és fastboot alól fel flesseled csak a cust.img.t
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
baitsee23
őstag
-
DroiDMester
nagyúr
EDL kábel utoljára bő 2 éve volt használható Note 3 Pro telónál az utáni XIAOMI telóknál NEM MEGY, csakis a szétszedéses EDL mód, vagy ha a telón még működik a Fastboot mód(nyulas kép) onnan parancs sorral(fastboot oem edl) át lehet lépni EDL módba.
A nagyobb probléma az hogy EDL módban csakis Authorized Mi Account-al lehet Flesselni szóval nem megyünk semmire ha nincs Authorized Mi Account-unk
-
Carline
őstag
-
Trailblazer
veterán
-
ktommy91
addikt
-
yanna
addikt
-
Kolondrum
félisten
Az Ampertől tekintsünk el, nem megy 5V fölé, mert tudjuk h kommunikál a telefon a töltővel mire képes egyik másik. Itt nem kap megy a töltő egy infót és marad alap felállásban. Engem nem zavar csak nem tudni épp mikor ilyen, mert kiírja h gyors, közben meg vagy az vagy nem. Tisztábam vagyok az akkuk lelki világával. Itt szoftveres a gond.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Pubszon
veterán
Maga a töltő ez, tudja a QC3-at is.
MIUI 9-el nem ment 8V fölé soha a töltés. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Alarikman
senior tag
Igen, majdnem: "The only downside is the REDMI NOTE 5(global(ai camera) /hozzáteszem) can only accept a total of 14 watts of power which varies from 5volts - 9 volts and over the course of observation, the charge rate varies depending on the state of battery."
Tehát 14W a maximum amit tud fogadni(18W-ot nem tud). Az elején 14W(0-80%), majd 12W(81-90%), a legvégén meg 10W(90-100%).
Töltési idők a gyári töltővel: 0-51% = 45mins; 0-100% = 2hours 12mins
QC3-as powerbankkal: 0-51% = 33mins; 0-100% = 1hour 38mins
Forrás: [link]Konklúzió: Nem sokkal gyorsabb. Állandó használata nem ajánlott, csak ha gyorsan kell kakaó.
-
juve600
nagyúr
-
Henker2
addikt
-
baitsee23
őstag
MIUI 10-es EU Stable-ön nincs gondom a füles hangerejével. Mondjuk annyi, hogy max hangerőn is tudom hallgatni, bár úgy már nem esik annyira jól.
Egyébként még itt is relative tisztán szépen szól - nem torzít annyira. A füles egy Sony MDR-XB70. Még annyi, hogy a Build.prop-ban át van írva a hangerő lépcső 30 fokozatra (ro.config.media_vol_steps=30).
Egyébként nem itt kellene valaminek az értékét átírni a nagyobb hangerőhöz? -
schawo
titán
-
trouble
senior tag
-
schawo
titán
-
Remiel
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
ElDiabloo
senior tag
-
Mephistoone
senior tag
-
Teo.
aktív tag
-
novakalex
aktív tag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
ktommy91
addikt
1 SIM-mel, végig WIFI-n(és minden bizonyal alacsony fényerőn) úgy hogy még csak nem is böngészett, hanem valami telegram klienst használt meg volt egy kis youtube, továbbá energiatakarékos beállításokkal nem lehetetlen. Persze ez ilyen letöltés-generáló SOT, mert normál használattal esélytelen a 15 óra.
-
baitsee23
őstag
-
jUUh
addikt
-
kidnou
őstag
-
natë
nagyúr
-
dugo_
veterán
-
Anonymus23
veterán
Köszi a megerősítést, bár már megrendeltem (mármint a tokot és fóliát is az eddigi (itt és neten máshol szerzett ismeretek alapján)!
(#10221) jUUh
Én is azzal kezdtem, hogy itt rákerestem a kulcs és varázsszavakra és akkor láttam, hogy a legtöbb itteni link redmi Note 5 Pro-ra mutat.
Nekem túl sok igényem nincs (legyen rajta TG, és egy fémbetétes flipes tok) azt tudom, hogy a csomagban van egy korrekt szilikon tok, TG-vel próbálkozok, a flipes tokot megrendeltem olyat, mint ami most az RN 3 Pro SE-n is van, mert ez nagyon bejött és tényleg jól védi a telefont (pofára is esett már 2m-ről kőpadlóra, és túlélte).
Ha megjött, akkor PM-ben küldök linket.
De azt is tudom, hogy pl akksi témában majd egy év múlva lesznek többen akik érdeklődnek, amikor 1,5-2 évesen majd a telefonok veszítenek 30-40%-t az akksiteljesítményből... -
Headless
őstag
-
Tonyk
veterán
Én ahogy olvasom x.y verzióra nem lehet x.y-n verziót telepíteni, csak x.y+n verziót.
De az én kérdésem is áll még: ha fenn van 9.5.19 verzió, majd flashelek, mondjuk egy AOSiP -et, vissza lehet tenni később pl egy 9.5.17-et, vagy ez az ARB valahol teljesen máshol tárolódik?
-
juve600
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest