Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:42:01

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19040) vgyula70


vgyula70
csendes tag

Sziasztok!
A hozzám hasonlóknak(akik csak használják a telefont, nincs root, BL nyitás stb..) megosztanám a tapasztalataimat a RN5 telefonomról.

Használtam egy pár napig a 9.6.4.0 rom-al ezzel kaptam, alapvetően elégedett voltam mindennel, ~95-96 óra készenlét, 3 óra 20 perc kijelző idő, akku 80%-12% ez idő alatt.
Ki-be kapcsolások,fájl másolás, beállítások,fiók-szinkronizálás stb..(telefon-belakás elkezdése)
Ma letöltöttem a 10.2.1.0 Global-t, előtte feltöltöttem 100%-ra lassú töltéssel(én ezt perferálom)

Eddig

Rendszer frissít, és kipróbáltam a (nekem új) rendszert, és eddig nagyon jól muzsikál, tetszenek az új funkciók, megnyitottam szinte mindent appot, hagytam futni őket háttérben,de eddig nem vettem észre akadozást(bár én ebben nem vagyok maximalista). Szerintem nagyon jól funkciónáló rendszer ez a 10-es.

Akit esetleg érdekel az arcfeloldás(még most is :) ) orosz régió,időzóna közép eu-, az idő automatikus és van némi plusz téma,és kevés reklám. A reklámok fogadását már bekapcsoláskor és minden létező, utánaolvasva, letiltható helyen letiltottam,a MI app ,és valami Games nevű,amiket a régióváltás miatt települt app-ok-ból nem tudok törölni (csak root-al)annak minden lehetséges jogosultságát letiltottam. Eddig nem jött velem szembe reklám, a telefonon.Amelyik alkalmazásban találkoztam, ott még a beállításokban le tudtam tiltani.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.