Hirdetés
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKalo
tag
Sziasztok,
Fekete Redmi Note 4X (= Global 3/32) -hez keresek fullos foliát.
Tudtok biztos bevált forrást? (Aliexpress,ebay, ...)2-3db kellene!
Köszi -
JKalo
tag
válasz
Trailblazer #2407 üzenetére
de ezen twrp gyárilag nincs, ha jól tudom?
PC-ről google fiókból van rá mód felrakni? -
JKalo
tag
válasz
trebrona #2402 üzenetére
Szia,
a bejelentkezésen túl vagyok, a készüléket is megtalálta, most jönne a wipe device..., ami törölné a készüléket.Ez ha jól értem minden adatot töröl mind egy hard reset - beleértve a képernyővédő Pin kódot is?
Ez a funkció a google fiókon keresztül is elérhető, de attól tartok/tartottam, hogy a készüléket legyalulja, de a képernyőzár megmarad ?! -
JKalo
tag
Sziasztok,
a segítségeteket kérném.
A gyerek elfelejtette a pin kódját, ami az első újraindításig nem is okozott gondot, mert ujjlenyomattal nyílt a telefon, de valamiért újraindította és azóta 2óránként próbálkozik és lógatja az orrát :-(.Van erre valami megoldás, pl. a google fiókon keresztül ? vagy végső esetben esetleg fastboottal egy hard reset?
-
JKalo
tag
Sziasztok!
A Harverapron rendelt "Xiaomi Redmi Note 4 Global Version 3/32 B20" - hoz szeretnék tokot rendelni, amely nagyobb védelmet adna mint a silikon tok.
Ez passzolhat hozzá? [link]Esetleg más megbizható forrás?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Politika
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest