Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
Te most mit szeretnél "beválalni"?
1:azt, hogy az Iphone után jó lenne-e Neked egy ilyen telefon? Erre csak Te tudod a választ
2:azt, hogy rokonnak eladsz egy szervizelt készüléket, és az árának töredékéből veszel magadnak egy Xiaomit?A készülék nagyon jó (szép, gyors, testreszabható), a kamerája alacsony fényeknél elég gyenge. Én nem bántam meg a vásárlást, ezt az összeget nagyon megéri.
Pixel 7
-
F.B.I.
veterán
Gondolkodás nélkül ajánlom ha szereted az androidot vagy csak szeretnéd megismerni, feleségem is szereti IPhone 5C után és engem se kerget az őrületbe az ITunes. A fekete nagyon jól néz ki, majdnem IPhone 6s Plus kinézet.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Graphics
Jómunkásember
Ebben az ársávban egy magas minőséget kapsz szerintem.
Én amikor először kibontottam, egy hű bzdmg elhagyta a számat. Előtte pedig Note 3-asom van/volt, attól nehéz válni, mert az is egy szép készülék.
Szerintem az iPhone-tól szabadulj ,de ez csak az én meglátásom.
Én megmondom miért veszek 50-60ezres sávon telefont, mert kiegyensúlyozott a teljesítmény, a kamerában is kezd erősödni ez a szegmens, és ha el akarod adni nincs akkora bukó
Nekem volt mindenféle Android rendszerem, anno még a V5 MIUI volt nálam a kedvenc, és utána kedveltem meg az egészet, egy viszonylag átgondolt rendszer, habár sok beállítás miatt kicsit el kell benne merülni, de amit akarsz azt pl a beállítások felső sorában lévő keresőbe beírva is megtalálod.
Alkalmazásoknál arra kell figyelni, hogy az értesítésekhez kapcsolódó beállítások alapból ki vannak lőve, tehát neked kell bekapcsolni, hogy pl a Messenger értesítő LED-fénnyel jelezzen
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
sanyirigo
senior tag
Nekem még csak ez a 3. nap ezzel a telefonnal, de nagyon szeretem. Az akksi számomra már a hihetetlen kategóriába tartozik, és a hanghívásokkal sincs semmi gond. Az összeszerelés minősége prémium kategóriába sorolható, nem zörög, nem recseg. A teljesen zárt készülékház miatt nem hinném, hogy gond lenne a porosodással. Én csak ajánlani tudom ezt a készüléket mindenkinek.
Pixel 7
-
BullZeye
veterán
Ha előtte Jiayu S3-at használva hallottam (értettem mit beszél), akkor akármennyire is szar a Vodafone, elég durva minőségromlásról beszélünk. Amúgy ha telenorról hívom de ő vodafone-os akkor is rosszul hallom (bár gondolom ez sokat nem jelent)
(#155) CactuS
Köszi, kipróbáljuk, de nekem a "javult tőle" nem igazán felel meg sajnos napi sok hívást folytatok le rajta, és ha nem értenek, akkor cseszhetem hogy szép és gyors a telefon[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
zolda
tag
Szia, érdemes rákérdezni, hogy biztos van-e a bp-i raktáron. Én 10-én rendeltem - igaz 4x-et - amire a honlapon in stock-ot írtak, de a mai napig várok rá. Vmi gond van most a Kínából érkező csomaggal, elég sokat késik már. Nézz rá a magyar fb oldalra! Egyébként rendeltem már korábban is, akkor tényleg 2-3 nap volt...
-
Nálad mennyi a végösszeg?
Én a Hungary Warehouse -ból kiválasztva ezt látom: [képecske]
-
-
-
D4ni
őstag
Fejlemény az ügyemben:
Spemallal minden létező helyen felvettem a kapcsoaltot, mind a facebookon , mind emailben, mind ticketben. Facebookon el-el írogattunk , viszont e-mailben sokkal aktívabbak. Megegyeztünk miszerint a különbözet (7 USD) paypallal való befizetése után küldik is HU raktárból. Ennek visszaigazolása meg is történt, szóval most örülünk.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
Ma megjött a telefon spemalltól, végül kiküldték magyar raktárról. Elég gyorsak voltak, előző hét pénteken ( 12.01) már a dpd-nél volt a teló , ezidáig ültek rajta+ hétvége). Fekete 4/64 verzió. Előző kliens egy Moto G5 plus volt, de ez már most minőségibbnek tűnik, pedig a moto sem volt bazári. Szoftver: Global, Stabil 8.2.10.0 (MCFMIDL(jelentsen ez akármit is )) .
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Upo
addikt
Nem hiszem hogy kiszedték, csak átnevezték Quick Cards-nak. Nem tudom hogy fordították, kínai romon vagyok angol nyelven. Amúgy a miui fórumon meg azon hisztiznek, hogy miért nem lehet kikapcsolni, tegyenek bele kapcsolót.
Nekem a kínaiban van, Home screen and recents alatt a második opció, Default Launcher beállítás alatt van "Turn on App vault" néven a kapcsoló.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Hát ez gáz. Még jó hogy nem használok global romot, biztos földhöz csapkodtam volna már, lassan minden értelmes dolgot kiszednek belőle.
De érdekes, ha be volt kapcsolva akkor miért tűnt el, úgy kellett volna maradnia.
Mondjuk én már oldottam meg ilyesmit, a töltő hang kikapcsolását. Úgy csináltam, hogy a romomra dirty flash-eltem egy eu dev romot, ott kikapcsoltam a töltési hangot, dirty flash vissza az eredeti romot, és még most is csöndbe van. Esetleg megpróbálhatod úgy bekapcsolni, de nyitott bootloader kell hozzá.
Vagy global helyett cn romot, ahhoz elvileg nem kell nyitni, és abban van kapcsoló. Utána meg vissza az eredetit. De wipe-okat ne csinálj, max a cache-ket.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
borzosmorzi
tag
-
Upo
addikt
Az app kereső az felfelé swipe-ra jön elő. De global romokban az sincs. Volt szavazás a miui fórumon, gyakorlatilag mindenki azt nyomta hogy tegyék bele a global romokba is, látjuk az eredményt (nem tették). Az egyik legfontosabb ok amiért nem használok global romot. Rohadt idegesítő ide-oda lapozgatni, mappákat nézegetni amikor keresek valamit.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
aRm1n
aktív tag
Szvsz azért kell várni, hogy ne lehessen kereskedelmi forgalomba hozni őket úgy, hogy mondjuk egy kereskedő sorozatosan nyitja és nyitva árulja őket. Ha jól emlékszem az is meg van szabva, egyszerre mennyit nyithatsz, gondolom hasonló megfontolásból. Ha megjelenne egy csomó nyitott készülék a piacon, az megdobná a garanciás eseteket is.
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
Attipapa
aktív tag
Igen, én így jártam a TWRP 3.2.0.0-val. Oreos romot nem állított vissza,holott elmentette.
4pda-n utánaolvastam, ez valóban létező probléma volt,többen így jártak. Fel kell tenni a 3.2.1.0-ás TWR-t és azzal simán visszaállította. Később azt olvastam, hogy előjön ennél a verziónál is, (nekem nem jött),de azért inkább felraktam a RedWolf-ot,és azzal újra mentegettem a TWRP 3.2.1.0 által visszaállított mentéseimet,nem kísérletezgettem tovább a TWRP-vel. -
Nekem is volt problémám vele. Töröltem a meglévő mentést és utánna lementette rendesen. Viszont amikor helyreállítottam belőle az appokat, sms, asztal. Pár nap alatt meghülyült, mint ha kevés lett volna a memória mindent bezárt, gyári launcher-t is. Olyan volt mint ha a régi lg-t használtam volna. Újra telepítettem a legutolsó romot, kézzel pakoltam fel az appokat.. (csodás 3/4 óra volt). De most patentul megy.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
dethroner
veterán
Köszönöm Neked és kárátékutyá-nak is. Mit jelent az hogy a közelségérzékelő hibázik? Nem zárja le a képernyőt ha a füledhez emeled, vagy túl korán lezárja? Szerintem én sem rendeltem még a Geekbyingtól semmit, de ezt az oldalt dobta mint legolcsóbbnak a kereső. Eustock-nál jelenleg nincs 4/64-es fekete, és a spemall meg eléggé drága, több mint 200$, azért annyit nem szánnék rá.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest