Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz tordaitibi #20650 üzenetére
Settings/Additional settings/Developer options/Unlock status menüben.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Upo
addikt
válasz juve600 #20657 üzenetére
Nem két féle hardver van a fingerprint-nél is? És az egyikkel mintha lett volna régebben gond a custom romokon.Lehet hogy valami ilyen bug maradt benne? Rákeresve másoknál nem volt ilyen hiba?
De neked régebben is voltak gondok más romokkal is nem? Nem lehet hogy valami banya ráolvasott és elátkozott az a készülék?
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
válasz juve600 #20663 üzenetére
Van egy Magisk modul ami a Goodix ujjlenyomatolvasók kontroll folyamatait 800 másodpercenként beteszi a boosted task-ok közé és megemeli a folyamat prioritását - mindezt egy kvázi végtelen ciklussal:
Alapvetően ezt csinálja:
echo $(pgrep fingerprintd) >/dev/cpuset/foreground/boost/tasks
renice -n -20 $(pgrep fingerprintd)Ha ki akarod próbálni a hatását - hogy működik-e neked - akkor terminálban ezt kellene csinálnod:
su
echo $(pgrep fingerprintd) >/dev/cpuset/foreground/boost/tasks
renice -n -20 $(pgrep fingerprintd)Aztán próba.. ha jobb, akkor vagy init.d scripttel vagy Magisk modullal pattintsd fel.
Egyelőre jobb ötletem nincs. -
ronin79
addikt
Twrp nektek a helyes időt és dátumot mutatja?
-
-
tordaitibi
veterán
válasz Milestone2 #20651 üzenetére
Megtortent, a mi fiokba az Eszkozkeresesre nyomva ugyanaz, egy darabig probalkozik es kiirja,
Nem lehet elinditani az eszkozkeresot.
Valamint:
Alul a hibauzenet.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz Milestone2 #20669 üzenetére
Hiába váltok időzónát nem a helyes időt mutatja, terminalbol sem lehet beállítani.
-
juve600
nagyúr
válasz tordaitibi #20670 üzenetére
állítsd át angol nyelvre,újraindítod a telót és jó lesz
-
vargalex
félisten
Én továbbra is azt gondolom, hogy direkt van úgy TWRP-ben. Egyszerűen a telefon indulásakor 0-ra állítja a timer-t, nem bízik meg az éppen aktuális (pl. korábban beállított) időben. Szinkronizálni wifi és GSM hálózat hiányában úgysem tud, így ellenőrizni sem tudja, hogy az a valós idő-e. Mondjuk konkrétan már régen használtam custom recovery-t (még valamikor ZTE V970-en), de akkor biztos, hogy mindig 1970-et mutatott (azaz unix timestamp 0-t).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
tib78
tag
Hali, frissülne a rendszer miuihu. Letöltöm a teljes romot, újraindul twrp módban, utána kiválasztom a downloaded rim mappában a filet, és zip aláírás problémával leáll. 3x letöltöttem már, mindig ez.
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Imi1981
veterán
Ha most twrp-ben mentem a belakott miuihu romot amin ujjlenyomat védelem is van beállítva keoernyőzárhoz és alkalmazásvédelemhez is, azt később más romok kipróbálása után vissza tudom állítani gond nélkül? Úgy menteném el ahogy van most minden fiókba bejelentkezve de másik rom felrakása előtt kilepnék mindenből. Szóval ha visszaállítom a teljes mentést miuihu - t ugyanúgy működik mint most vagy bekavarna valami biztonsági valami?
-
-
crok
Topikgazda
válasz Imi1981 #20685 üzenetére
Ugyanaz csak jobb, a TWRP mindenkori forrását használják csak hozzátesznek egy csomó beépített dolgot (Aroma file manager, beépített SuperSU és Magisk telepítő..) - annyi, hogy Lucky Patcher-t vagy hasonlót ne használj mert nem tolerálja. Szerintem érdemes áttérni, sokat reszelgetik.
-
Imi1981
veterán
Hát lucky patchert pont használok bár nagyon ritkán. Csak mentéskor van baja vele vagy ha simán használom a telót és telepítve van akkor is ? Esetleg link van ehez a redwolf recoveryhez? Topik összefoglalóban nem igen találom. Meg telepítési útmutató is jól jönne. Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
Betettem egy sd kartyat, a beepitett gyari fajlkezelon kivul semminek nem engedi irni.
Igy pl. a a Total Commander kukazhato, a gyari fajlkezelo kivalaszt, kijelol, egyebek, masolas, uj helyre beilleszt.... ez igy szuper
A TC- nek mgvan az osszes joga, miert nem engedi irni, es mas appoknak se? -
crok
Topikgazda
válasz Imi1981 #20687 üzenetére
Ne legyen telepítve mikor a recovery-t használni akarod, előtte uninstall.
Van link, a logout blogomban (összefoglaló). Telepíteni ugyanúgy kell mint a TWRP-t.
A TWRP és a Redwolf mentései egymással nem kompatibilisek, nem tudod az egyikkel készített mentést a másikkal visszatenni. De mivel a recovery telepítés igazából pofon egyszerű (és már nyitott a BL) így szerintem ez mindegy.
-
Imi1981
veterán
válasz tordaitibi #20688 üzenetére
Nekem mindig engedte minden romon. Persze engedélyt kért de kapott és utána gond nélkül kezelte a total commander.
-
nrg_52
addikt
Na ez engem is erdekelne, mert ugyanigy jartam, de se kedvem, se idom nem volt vele szuttyogni. Ha valaki mar megfejtette es dob egy megoldast, annak elore is koszonom!
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
crok
Topikgazda
Gyanítom még mindig MIUI-t használsz. A Documents vagy Dokumentumok app-ot engedélyezned kell mert most le van tiltva (ez az alapértelmezett állapot). Összefoglaló, logout blogom, keresd azt a részt, hogy "Ha valamelyik file-kezelő" és csináld végig.
-
Maist
senior tag
Ezen hozzászólásodat részben megcáfolnám. Tegnap tértem át erre a Redwolf recovery-re sima TWRP 3.1.1.0-ról, és az azzal készített mentések mappáit egyszerűen átraktam a
"/storage/emulated/0/WOLF/.ZALOHY/sokszámésbetű" elérési útvonal alá. Először készítettem egy mentést a Redwolf-al, ami létrehozta a fenti útvonalat, onnantól már egyszerű volt átrakni a TWRP mappában lévő mentéseket. A TWRP-vel készített mentések visszaállítása tökéletesen sikerült, többel is próbáltam, mert kerestem valamit, és nem tudtam, pontosan melyik régebbi mentésben van. Visszafelé, Redwolf>TWRP viszont nem próbáltam, azért írtam az elején, hogy részben cáfolnám meg az általad leírtakat.[ Szerkesztve ]
-
-
pprod94
aktív tag
válasz szilvaspet #20631 üzenetére
Tényleg jó! Az Ambient display miatt pörögtem most rá. Az alkalmazásváltóban nem lehet előcsalni a memóriahasználatot?
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok, és ez a Note 4 global 4/64 tűnik a legszimpatikusabbnak... Ami fontos számomra, hogy root nélkül nincsen élet, alap hogy menjen - viszont ahogy az összefoglalóban lévő írások is említik, egyes boltoknál/szervizeknél okozhat akár garanciavesztést is. Mi a tapasztalat, hogyan áll a kérdéshez pl az eustock, vagy a smartshop? Van ajánlott/ellenjavallt beszerzési forrás ilyen szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest