- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Mobilaréna tesztek szerint G2 bt 4.0 LE, Zuk Z1 4.1 Ott nem tüntetik fel, hogy LE. Decembertől augusztus végéig G2vel használtam CM 12.1 ROMmal. Semmi gond nem volt vele. Augusztus végén kezdődött az ébrentartás Zuk vásárlásakor. Majd G2ön ugyan ez. Wakelock detektor Facebook Messengert és Mi Fitet szűrte ki, ez a két app ébresztgette legtöbbször a telefont. Mindkettőt töröltem, majd vártam 2 napot. 3%/éjszaka volt a merülés. Face Messengert vissza tettem, maradt a 3%/éjszaka. Mikor Mi fit vissza került, újra kezdődött az extrém merülés és az ébrentartás. Ekkor váltottam apk mirroros legújabb verzióra, de az sem segített.
-
h.p.baxxter
csendes tag
-
Cathfaern
nagyúr
Ti mit csináltok a szíjjal?
Január óta megvan, de ugyanúgy néz ki, mint új korában. Éjjel-nappal rajtam van, egyedül akkor veszem le ha vízbe megyek (fürdés, strand, tenger, stb.) Mondjuk nekem még usb / ios töltő kábel végem se ment szét, meg fülhallgató jack dugóm se, szóval tuti én csinálok valamit rosszul
-
Miért nincs oda írva hogy nincs csere ajánlat, honnan a kis ujambol szopjam ki hogy azt sem lehet, ja és itt nem divat a figyelmeztetés
Csere ajánlat hirdetés lol ez most komoly?
Akkor adj fel egy hirdetést ahogy én itt írtam meglátjuk érsz e vele valamit.
Xxx -et senki nem akarja elcserelni xxx-re?
Ez Szted hirdetés? -
axlfsi
veterán
Mea Culpa, akkor igazad lehet. Nem nagyot mondani akartam, de emlekeim szerint, mintha harmadik nyara vittem volna a csuklomon es ez mar a negyedik amit rendeltem (egyet a lanyom veszitett el, egyet nekem rantottak le a csuklomrol egy nagy tomegben, egyiket meg pont ma valtotta a
MB3, ja, nem, MB2).
(na, majd jol visszanezem a nyaralasos csaladi fotokat)
A lenyegen nem valtoztat, meg ha csak ketszer is volt a 14 (12) nap a sos tengervizben - baja nem volt egyiknek sem.
-
virkir
veterán
Ott indult, hogy volt egy unpair ami után az istennek sem bírtam rávenni újra az aktusra.
Itt volt reboot internal romra is de ott se működött a dolog ezért raktam fel egy friss szűz romot ahol sikerült a párosítás majd vissza a hasznát romra.
Na itt már ugye bejelentkezés után párosítva jelenik meg de az istennek se akart csatlakozni.
Kínomban a a BT beállításokban sokadik frissítés után amikor M1A-nak látszott párosítottam és így sikerült a smart lock-nál hozzá adni.
Namost innentől a Mifit is simán kommunikált a karkötővel, pedig ugye eddig arról volt szó, hogy nem szabad a telefonnal párosítani. Minden esetre érdekes menet volt.
A smart lock-al meg annyi a baj, hogy simán bt hatótávolságból oldja a telefont nem úgy mint miui-n ahol csak közvetlen közelről. -
Dominó85
addikt
8 napja volt töltve, most van 63%-on. 20-23 nap teljesen korrekt szerintem is. Órát szoktam nézegetni, napi 4-6 alkalommal pulzust is mérek. Minden reggel 4:30-as ébresztés és apk, hívás, sms, email értesítések bekapcsolva. Olyan napi 3-4 órát folyamatosa BT kapcsolatban van az Mi4i-vel.
-
san2000
tag
Szia.Két napja van nálam.Elvileg 10 napot irnak.Majd kiderül.Inteligens ébresztést még nem probáltam.Szerintem még nem tudja.Nagyon fejlett és stabil a software már most is pedig még csak 2.0. 3 perc volt a konfigurálás magyar nyelven.Nem kell semilyen regisztrációval bajlódni.Tárolja a pulzus adatokat is.Nem kell hozzá telefon.A kijelzője nagyon szép.Igaz ebben a napsütésben nem tökéletes,de jól látható.Szobában nagyon szuper.A csatja 2 ponton rögzit ami újabb jó pont.Kívülröl is szép minőségi kinézete van.Tölthető szíjjal együtt nem kell kivenni a szilikon szíjból.Viszonylag gyorsan 1-2 óra alatt eléri a 100%.
A software felülete nagyon letisztult egyértelmű.Minden müxik ahogy kell.Kiirja a hívófél nevét,a lépést,a pulzust,a kalóriát.Lehet távkioldónak használni a telcsi kamerájához.Van elveszett mód is.És telefon keresési funkció is.Ami nekem nem megy,de ezen kívül minden úgy múködik ahogy kell.Szeretni fogom az már most látom. -
axlfsi
veterán
Helyes!
Mondjuk a BG nem egy kis csalo ferdeszemu 20 eves legeny, hanem a megbizhato boltok koze tartozik. Nekem is ki van mar fizetve egy naluk, de meg nem adtak fel.
Apropo, nalad, hogy volt, hany nap utan adtak fel a fizetestol szamitva es utana mennyi ido alatt erkezett meg? Csak kivancsi vagyok (meg aztan egy honap mulva el is utazom, igy nem artana egy kis logisztika arra az esetre, ha nem tudnam atvenni).
Koszi!
-
doongoo
addikt
Persze, hogy nemez az árkategória, de én erre reagáltam:
"Az okos órák nem rúghatnak labdába a mibandok mellett.
Az órák túl bumszlik, gyakran kell tölteni-emiatt nincs rajtad pl alváskor, stb..
Ha az árat nem nézzük, tudsz ajánlani valami normálisabb okosórát?"Amit ajánlottam, az pl. labdába rúghat a Mi band mellett (legalábbis nálam - mindkettővel rendelkezem).
Nekem nem bumszli, hetente 1x töltöm, alváskor is viselem.
Az ár meg nem volt szempont. -
bbbeee
újonc
Köszi a válaszokat. Még egy kérdés: ma hajnal fél5-kor felkeltem (van egy 10 hónapos gyerekem), kiszaladtam a konyhába az italáért, megitattam, visszaraktam az ágyába, visszafeküdtem, aludtam tovább. Ez minden hajnalban megtörténik, max 10 percet vagyok fenn ilyenkor, és eddig az alváselemző szépen jelölte is egy narancssárga sávval, hogy fent voltam, de utána folytatódott az alváselemzés. Viszont ma először bekapcsoltam az alváselemzést támogató pulzusmérést is, és talán emiatt, de az történt, hogy a ma hajnali kelésemkor úgy érzékelte az Miband, hogy véget ért az éjszakám, és leállt az alváselemzés, hiába feküdtem vissza 8 perc után, és rögtön vissza is aludtam még 2,5 órára, az elemzés csak fél5ig tart, ha most visszanézem. Ez amiatt történhetett, mert bekapcsoltam a pulzusmérést hozzá? Mert akkkor inkább nem kapcsolom be éjszakára se.
Amúgy már bánom, hogy 1S-t vettem 1A-hoz képest, iphone-on használva semmi többet nem ad a pulzusmérés, nem szoktam méregetni a pulzusom csak úgy, sportolásnál sem kapcsol be ugye magától, kalóriát is rendesen alulméri, mikor tornázok.
-
andrisbandi
őstag
Én is egy sima butatelós töltővel töltöm.
Magamtól biztos nem jöttem volna rá, h árthat. Mert eddig mindenhol azt olvastam, h a teló szabélyozza a töltést, mindegy milyen töltőről van táplálva. Azt tippeltem a Mibandban is modern aksi és fejlett elektronika van, USB-ről kapja a ménykűt, és ő maga írányítja a töltést.
Ezt erősítette bennem, h csak egy tápkábelt adnak hozzá.
-
twine
veterán
Nagyon nem mindegy...
Én pld. csak és kizárólag ezért vettem meg, mert tudtam, hogy ennyi az üzemideje ennek a karkötőnek...
Ellenkező esetben lemondtam volna az értesítés közvetítéséről,,és nem lett volna semmilyen "okos" "kiegészítőm"...
Töltögesse a fszm. naponta-kétnaponta-akár hetente...Elég a telefont, power bankot töltögetni...ennyit nekem nem érne ez a fajta kényelem, amit a band nyújt...hogy még azzal is foglalkozzak...
Akinek szüksége van pulzusmérésre, annak biztos jó lesz az (as)S BandNekem viszont az első széria tökéletesen "betalált"...sem több, sem kevesebb tudásra nincs szükségem,,,pont ennyire, pont ilyen üzemidővel...több mint csodás...
-
csasaKKP
senior tag
-
emiki6
veterán
Meglátjuk.
Én bízom benne, de lehet, hogy tapasztalatnak jó lesz. Egy Play-es alkalmazás azt mondja menni fog.
Azelőtt megrendeltem, mintsem tudtam volna, hogy kell neki B4.0, de BLE biztosan, szóval egyelőre bízva bízok és majd kiderül. Az új romot nem bántam meg, tetszik. -
Garold
senior tag
Edigital-os az enyém is, és sokat is rezeg, de mégis megvan 40-50 nap az üzemideje.
Be van állítva értesítés emailre, sms-re, facebookra, fb messengerre, hangoutsra, hívásra + a napi reggeli ébresztés + napi 2-3x szinkronizálom hogy mennyit aludtam, hogy állok a lépésekkel. -
-
gianone
őstag
Valahol a kettő között van az igazság.
Én az értesítéses appot használtam eddig, de firmwarefrissítéshez rendszeresen feltettem a gyárit. Nagyjából ugyanazokat a bugokat tudtam reprodukálni. Kíváncsi leszek az újjal, egyelőre marad a gyári.
Szinkronhiba meg rendszeres.Sajnos nagyon gyakran állnak le a Xiaomi szerverei. Hányszor volt, hogy nem lehetett belépni az appba (vagy csak VPN-nel) vagy szinkronizálni. Persze ha ritkán macerálja az ember az appot, ezekből simán kimaradhat.
Adatvesztés nálam is ritkán volt, az is leginkább csak akkor, ha váltogattam a két MiBand között, azt nem szereti az app.
A hatótávolság nekem is elé. Eddig bárhol voltam, a teljes lakásban jelzett.
Nálam a Smart Lock szarakodik már egy ideje, guglinak nem tetszenek MIBand biztonsági beállításai. Régebben nem zavarta. -
twi452
senior tag
az utolsó frissítésben ez volt a play szerint:
1.Added “Google Fit”
2.Improved UI
3.Fixed Bugselvileg van egy gomb a mi fit-ben rá
Now, using the Google Fit API, your Mi Band, or rather Mi Fit, can feed information into Google’s platform, so, you can use both without dealing with the hustle of conflicting data.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest