Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Képernyőzár után cseszik jelezni. A Mi Fit írja is, hogy "This notification need the app run in background continuosly". Viszont átnyálazva a redmi 1s beállításait sehol nem találom ennek a lehetőségét, hogy kivétlnek lehessen adni appokat a kilövés alól.
"Like tears in rain."
-
LSiki
tag
Az addig rendben van hogy Mi Band-ban nincs GPS. Attól még kliens programnak a helymeghatározás során kapott adatok alapján egy térképet kellene mutatnia. Az más kérdés hogy a futásútvonal-követéshez természetesen kell az android-os eszköz is GPS-szel.
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
RBJ
addikt
xiaomi mi band ként árulja, akkor mi ez ha nem hamisítvány, kár kimagyarázni. Érdekes más eredetit kapott. Innen ajánlották sokan. Köszi.
mi logo a dobozon, a mi.com hivatkozás a hátulján smafu? ja a leírás is csak példa?
MÁr írtam neki de kaptam is az ebay től levelet a személyes egyezkedés nem garantálja a biztonságot.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
gianone
őstag
Ezt nem tudják micsoda.
Ha jól értem, 1.4.631. lett a hivatalos verzió az oroszok szerint, és az nem is ilyen.
dezmen3
Today, 17:13
Message # 6217I just like a set of 341 dezmen'a
And rightly so. While most stable version.Gugli fordító.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
twi452
senior tag
az utolsó frissítésben ez volt a play szerint:
1.Added “Google Fit”
2.Improved UI
3.Fixed Bugselvileg van egy gomb a mi fit-ben rá
Now, using the Google Fit API, your Mi Band, or rather Mi Fit, can feed information into Google’s platform, so, you can use both without dealing with the hustle of conflicting data.
-
cibere11
tag
-
MartOOn
addikt
igen a notify verziot hasznalom. tudom h ez mar hackelt, pont ezert lenne meg egyszerubb ezeket belerakni.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest