Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Annyival, hogy a telefon nincs mindig nálad, pl. mikor mászkálsz a lakásban, vagy fáradozol a gépeken a konditeremben. A Mi Bandnél pl. külön figyeltek arra, hogy leírják, hogy ha elliptikus tréneren mozogsz, inkább a zsebedbe tedd. Mondjuk ezt én akkor olvastam, amikor már túl voltam egy olyan edzésen vele, és a karomon is mért, de azóta a zsebemben tartom, és így is hibátlan.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
gianone
őstag
Alin is 24 megbízhatónak tűnő sellertől. Nem is tudom, nekem az első szíj 7 hónapot bírt teljes nappali használattal, volt egy másik tinys, az rögtön szar volt. Most 2. van és néha két színes, és nem hordom annyit. Szóval annyira nem gáz az eredeti pánt.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
A hossz 1 mm-e és a szélesség 0,4 mm-e simán belefér a tágulásba, és akárhogy nézem, a vastagságánál a plusz 0,9 mm a lyuknál van. Szerintem jó lesz, de majd kiderül. Ajánlották, hogy nézegessem a képeket, és nézegettem, mást nem láttam.
A bujtató mikor szakad el az lutri, de szerencsés esetben sokáig is kibírja, ettől függetlenül érdemes tartalékot tartani. Ezen kívül tinydealesek voltak rossz minőségűek egy időben, azok repedtek azonnal. Banggoodos és az alis eredeti kiváló minőségű. Amúgy idővel puhul is.
És tényleg, az elsőm több mint egyéves.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Allien
veterán
Szintén zenész.. Én is megrendeltem gyorsan, mert itt írta valaki, hogy megkapta. A köcsög Getone meg ült az infón, hogy nincs is készleten, pedig már régebben is írtam a supportnak, bakktak válaszolni. Ma írtam ismét, és végre válaszoltak. Na, mondom refund.
Semmi bajom a "normál" változattal, de azért akkor ezt oda adnám a gyerkőcnek, és a másik lenne az enyém. De így...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Upo
addikt
Az adatait a felhőben tárolja, de az előzményeket a belső tárhelyen (vagy SD-n, attól függ hogy van beállítva). Ha az megmarad, akkor újra bejelentkezve visszaszedi. De pl. másik telefonon hiába jelentkezel be, az adataidat visszahozza (súly, magasság, születésnap), de az előzményeket nem.
Blogomban van egy írás a mentés-visszatöltésre, root kell hozzá. Én így hoztam át az előző telóról.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
andrisbandi
őstag
A fentebb leírt "teljes takarítás"-t érdemes kipróbálni.
- Így tökéletesen fog működni a pánt, ahogy tervezték, és ígérik. (Ez nem mindíg egyezik a felhasználó elképzeléseivel. A Miband egy exrtém olcsó kütyü, pár hasznos funkcióval, nem több.)Jó áron nem lehet eladni.
Kb 3 hónap fiókban állás után fel kell tölteni, mert utána már nem biztos, h felveszi a töltést.
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
-
Tiger.
nagyúr
-
IG55
senior tag
Szerinte tegnap este 19:32kor aludtam el és ma 10:10kor keltem. Próbáltam szerkeszteni az elalvás idején, de nindenképp a tegnapi napot erőlteti. Így szerinte 32 órát aludtam. Pedig valójában ma 0:30kor aludtam e
Ne aggódj, ez nálam is így van. Bug.
Másik nap pedig itthon takarítottam, nagyon a lakásból se léptem ki. Mosogatás, felmosás, porszívózás alatt meglett a 9000 lépés.
Szerintem ez nem feltétlen hibás működés. Takarítás közben azért sokat mozog a karod, és az már simán tűnhet számára lépésnek.
Szinte folyamatosan ébren tartja a telefont,
Hogyhogy ébren tartja? Ha az van előtérben?
-
Tudják ezek a telefonok a BT4 LE-t?
Mi Fitet eddig ezekkel a telókkal használtam, és soha nem merült miatta egy telefon sem:
Nexus 5
Redmi Note 4G
OnePlus One
Lenovo Vibe Z2 Pro
Redmi Note 3 Pro
OnePlus 3[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SztiviVander
őstag
-
oris
aktív tag
Én is azt tapasztaltam a mi store-os Mi Fit 2.2.1-nél, hogy az alvásidő módosításakor a 0:01 és 0:59 közé kézzel beállított idő esetén a dátumot egy nappal visszapörgeti. Szóval ha 1:00-t állítok be elalvásnak akkor aznapi az elalvás, ha 0:59-et, akkor nem egy percccel több az alvásidő, hanem 24 óra 1 perccel.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
szpali
addikt
Hálózat monitorozó program grafikonján, ami az ügyeleti szolgálatok internet használatát mutatta, ezt neveztük "hoki time"-nak
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Dell asztali gépek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest