Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Cathfaern #10605 üzenetére
Csak az SMS-t és a hívást jelzi, a többiről. Hívni nem sokat hívnak, SMS-t meg naponta max 1-et kapok. Ha nem is merít sokat, de utálom kivárni, míg leszinkronizál, akár több napi mért adatot.
Így most vagyok 58 nap - 18%-on. Ez a második használati ciklusom.dajkapeter: Én ha vennék, akkor akkor lenne fontos, hogy pontos legyen, amikor pl edzek és akkor is a pillanatnyi. Mondjuk azt nem tudom, hogy képes e kb valós időben közvetíteni a telefonra a mért adatokat és ha igen az mennyire meríti, stb. Nagy szükségem mondjuk nincs rá, ez csak amolyan nem baj ha van / néha hasznos funkció lenne nálam.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Hegasus
senior tag
válasz Cathfaern #10610 üzenetére
dehogy felejtős az, csak az eredeti mifit alkalmazás kell hozzá (nem a butított playes, azt jó kérdés frissítik-e valaha) a xiaomi shopból, és ott settings/route tracker. be is lehet állítani, hogy ha egy bizonyos szint fölé megy akkor rezegjen, de a telefonon kb másodperces frissitéssel is kijelzi, hogy mennyi az altuális pulzus.
és mint írtam én így használom napi szinten 40 percig, és elmegy az 20-25 napot.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
nagyúr
válasz Cathfaern #10751 üzenetére
Ha lenne egy mini kijelzője akkor szerintem a pulzusmérésnek is lenne értelme. Jelenlegi formájában szerinterm ez a funkció az 1S-ben haszontalan.
andrisbandi: barátnőm gondolkodott már ezen a zoknis megoldáson. Engem annyira nem érint mert van dedikált pedálfordulat mérőm.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
gianone
őstag
válasz Cathfaern #12014 üzenetére
Nekem mindig a karomon volt, mert az értesítések miatt vettem anno, de a fórumtársak elmondása szerint igen, ugyanúgy mér. Jobban nem "mér", csak a valóshoz közelebbi adatot mutat, mert nyilván a karodon számolja, ha pl. fogat mosol vagy a melód kézmozdulatokkal jár, a zsebedben meg nem. Bármixer srácnak jöttek 30000-es napok emlékeim szerint pl.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
feca81
aktív tag
válasz Cathfaern #12275 üzenetére
Már azon is túl vagyok. Most ebédidőben hazarohantam, de nem lehet kimérni. a két érintkező között kevesebb,mint 0,1 mV van. Az érdekes az, hogy a jól működő mi bandemen is ennyit mértem. Szóval ez nem jelent semmit. Most feltettem töltőre, 5 óra múlva megnézem, elkezdett-e már villogni...
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
feca81
aktív tag
válasz Cathfaern #12376 üzenetére
Én, amikor megismertem ezt a kütyüt 1 dolog miatt kellett. Anélkül tudom, mi érkezett, hogy előkeresném a telefont. Ha épp a konyhában vagyok, ránézek a karomra, és látom, hogy jött egy SMS, nem rohanok be a telefonért a hálóba. Bevallom, szeretném a pulzusmérést is, de nem áldoznám be a színes LED-eket a pulzusmérésért. Szóval nekem nem sokat ér a Mi Band 2, se a Mi Band 1s. Nem mellesleg , tegnap 35 éves fejjel elestem (józanul), és nekicsapódott a Mi Band-em az érdes betonfalnak. Semmi sem látszik rajta. Első alkalommal én is oda meg vissza voltam a Mi Band 2-ért ,de be kell látnom,nekem nem éri meg. Majd ahogy már mások is megjegyezték, ha lemegy az ára emészthetőbb szintre, talán. De addig is megfelel az 1A.
Hozzá kell tennem, órát mindig hordok, csak épp analógot. Szóval még egy okos óra kicsit túlzás lenne Egy karkötő pont elfér a másik csuklómon...Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
szebe
addikt
válasz Cathfaern #12579 üzenetére
Nálam most 15% 13 nap használat után, de ebben volt 3-4 alkalommal futás alatti folyamatos HR mérés. Szóval a ~20 nap reális lehet.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Tiger.
nagyúr
válasz Cathfaern #12645 üzenetére
Miért vettek ki az intelligens ébresztest? Az a furcsa hogy 50 eft garminban meg nincs.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
oris
aktív tag
válasz Cathfaern #12910 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, viszont mégis van mindegyik verziónak topikja. Egyébként a topikban való keresés szempontjából nem mindegy, hogy melyik változatról beszélünk, véleményem szerint a minimum az lenne, ha a hozzászólásban benne lenne a Mi Band neve.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
dorika87
őstag
válasz Cathfaern #13229 üzenetére
Én nem választottam le... (még soha, azóta mióta megvan az 1s) nekem megtalálta, nem emlékszem már hogy csináltam, de szerintem simán megtalálta. Most is csatlakozva van mindkettőre egyszerre.
Nálam így néz ki a MI HR settings menü: Status Connected Mi
Mi Fit Firmware version:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest