- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-04-25 21:58 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Ez tényleg sokkal szebb lett

Én először egy ilyen tempered üvegnek nevezettet tettem rá. Az minden volt, csak üveg nem. Hajlott is simán fóliaként. Egyszer falhoz csaptam véletlenül és szépen lehorzsolódott kb. a harmada. A gomb felett sem volt kivágva, így ott lebegett, de a szélei annak is ültek rendesen. Lehorzsolás után leszedtem.
Most sima fólia van rajta (gombnál kivágva). Már ez első is simán felment és a széleknél sincs hézag. -
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Új apk 2.2.0 megjelent, Band 2-n frissített firmwaret is
Úgy látom, a futás részt piszkálták benne jobban
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Mi Band 2 akksiidő:
14%-nál, 31 nap használat után tettem töltőre, mert mentem külföldre és nem akartam, hogy ott merüljön 10% alá. Nem rossz idő szerintem... -
doongoo
addikt
A tracking az nem biztos, hogy fake volt: sokszor adnak úgy elektronikus postai szolgáltatástól TN-t, hogy gyakorlatilag a cucc még náluk van, csak a rendszerben előre tudják jelezni a posta felé, hogy lesz majd egyszer egy ilyen csomag (a rendszer meg ad neki számot rendesen). Persze infó mindaddig nem elérhető, amíg valóban meg nem mozdul a cucc, azaz nem kerül átadásra a posta felé
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Persze, hogy nemez az árkategória, de én erre reagáltam:
"Az okos órák nem rúghatnak labdába a mibandok mellett.
Az órák túl bumszlik, gyakran kell tölteni-emiatt nincs rajtad pl alváskor, stb..
Ha az árat nem nézzük, tudsz ajánlani valami normálisabb okosórát?"Amit ajánlottam, az pl. labdába rúghat a Mi band mellett (legalábbis nálam - mindkettővel rendelkezem).
Nekem nem bumszli, hetente 1x töltöm, alváskor is viselem.
Az ár meg nem volt szempont. -
doongoo
addikt
pl. pebble time steel, nem kell gyakran tölteni...
-
doongoo
addikt
Sziasztok, nekem is megérkezett végre a Band 2-m. Aliról rendeltem 41,9 USD-ért. Előbb küldték el, mint a geekbuying pedig mindkettten 10-ére ígérték a feladását (Aliról 11-én el is jött és jó időt futva 23-án már itt is volt nálam). Minden sarcot megúsztam. Geekbuyingos majd érkezik valamikor (vagy tartaléknak, vagy eladásra jó lesz)
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
- nem támogatja ez sem
- kb. 1 heti adatot tárol magán a bandMindkét kérdésre volt már válasz itt a topicban korábban...
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Azért van okosóra is, ami elmegy 7-10 napig egy töltéssel és nem is olyan bumszli...
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Érdekes, xiaomi marketes az apk (2.0.1) és ha appon belül csekkolom, akkor is azt hozza, hogy up-to-date. Mindegy, működik pár kínai karakterrel megfűszerezve
-
doongoo
addikt
Szintén, csak nekem marhára másodlagos, hogy az alvásom közben nézegesse a pulzusomat
-
doongoo
addikt
nálam ki van kapcsolva az az opció és 34 nap után így még 19% van benne
-
doongoo
addikt
Nem, az arra vonatkozik, hogy a pontosabb alvás monitorozáshoz is használja a pulzusmérőt, azaz éjjel is méreget rendszeresen (ezáltal jobban meríti az akksit)
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
nem lehet bekapcsolni erre a saját appban (más appal lehetséges ez is). Alvást monitoroz, ha be van kapcsolva és akkor időközönként nézi ill. futásnál szintúgy.
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
nem folyamatosan mér, csak ha én szeretném. De nekem nem kell, hogy pl. alvás közben méregessen. Majd most, ha jön a jó idő, akkor elindulok futni és közben időszakonként mér majd. Akkor biztos gyorsabban fog merülni.
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Igen, kb. 3 másodpercig nyomja
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
mert a tiéd a fehér ledes, az övé meg a színes ledes
csak hogy még kavarjam
:nálam 1.8.711 Mi Fit app
4.15.12.10 firmware (1S band) -
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Én sem így veszek cipőt...
-
doongoo
addikt
Azt írják, hogy kb. 800 km az élettartama a chipnek, azaz annak éri meg, aki rendszeresen fut közepes-hosszú távokat. Ki lehet számolni: éves szintén 2-naponta 4,5 km, 3-naponta 6,5 km, 4-naponta 8,5 km. stb, vagy ezeknél több futás esetén. A komoly futóknál is ajánlott kb. 1000 km-enként cserélni a cipőt (kezdőknél meg általában a 800 km-t ajánlják) vagy 5 évente (mert arra meg a felhasznált anyagok öregednek el), azaz annyit ez is bír elvileg (legalábbis a chipje). Aztán a chipet kidobva még mindig lehet belőle sétálócipő. Chipet külön nem árulnak, legalábbis eddig még sehol nem jelentek meg. Ilyen áron kb. itthon is csak a sportboltok saját márkás cipőit lehet megvenni, vagy azokat sem. Ha az okos részt nem számítjuk, akkor amúgy a Li Ning Kínában eléggé elterjedt sportszermárka. Egy próbát megérhet...
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Nálam működik, azaz bejön rendesen (igaz, nincs benne semmi sem rögzítve, mert ezt a részét nem használom).
Ha megnyitod telón a xiaomi marketet, akkor ott fogja jelezni, ha frissül -
doongoo
addikt
Mi Band 1S tegnap este, 47 nap használat után jelzett, hogy lemerült 10%-ra. Csak aktivitásmérés ill. 3 másodperc után csengetésnél rezgés van beállítva (minden másra ott a pebble time steel)
-
doongoo
addikt
Vagy ez egy igazi flash sale

-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
nálam van eredeti fekete szilikon is és eredeti színesek is (meg kéne néznem, hogy milyen színek, mert csak úgy kaptam rendelések mellé ajándékba és el vannak téve fiók mélyére)
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Tinydealen meg 19,95 USD (simple package-ben)
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Vagy a magyar apk-t használod (ami egy kis mix régi alpon, de új funkciókat beletéve), vagy a play áruház helyett használod a mindenkori legfrissebb appot a xiaomi marketből (angol nyelven fut)
(#9439) S-eye
Kínai áruházas apk-ban nincs google sync (mert nemszeretik egymást viszonyban vannak), nem is volt soha -
doongoo
addikt
van már egy ideje: tömeget megbízhatóan mér és automatikusan felismeri, hogy a családból épp ki állt rá és oda logolja az adatot (2 gyerek, asszony, jómagam)
Kb. ennyit tud, de azt megbízhatóan és a dizájnja is bejön
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
futás indításnál mér, aztán gondolom bizonyos időközönként (ezt még ki kell próbálnom, csak ebben a hidegben nem visz rá a lélek a futásra)
-
doongoo
addikt
Pulzusmérés a saját számoláshoz képest jó. Futásnál be lehet állítani, hogy jelezzen, ha túl magas (én a Xiaomi marketes appot használom, abban van erre lehetőség)
(#9411) axlfsi: hogy most honnan éri meg, nem tudom, én még a megjelenéskor rendeltem a honorbuy.com-ról (szállítással 35 USD volt onnan)
-
doongoo
addikt
Teszi a dolgát, ahogy kell. Mindenki döntse el maga, hogy megéri-e. Nekem megérte, mert futásnál jól jön a pulzusmérés.
-
doongoo
addikt
már használom is...
-
doongoo
addikt
ránéztem az appra. Látja és logolja, amit a MiFit appban mérek, de rendszeresen eldobálja a bluetooth kapcsolatot (ki is írja, hogy a stabilab kapcsolat miatt kapcsoljam ki a wifit, ha a bluetooth be van kapcsolva).
Felejtős.
Nekem nem szempont, hogy logoljon, csak leírtam a tapasztaltakat. MiFit-ben a futás nyomkövetésben amúgy beállítható, hogy a túl magas bpm esetén rezegve jelezzen, így nem kapok talán infarktust -
doongoo
addikt
Megjött az 1S-em. Pulzust alkalmanként tud mérni illetve beállítható, hogy alvás közben monitorozza a pontosabb alvásadatokért, de erről semmilyen log nincs. Viszont legalább jobban meríti az akksit. Este óta merült már vagy 4%-ot (most ki is lőttem az alvásmonitorozó pulzusmérést)
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
A magyar appokat itt találod.
Van értesítéses és értesítés nélküli is. Én a ...nélkülit használom és tudom ajánlani nyugodt szívvel.
Regisztrálni kell a fórumba, hogy le tudj tölteni.
Ja, és a band használatához kell egy xiaomi fiókot is létrehoznod (oda szinkronizál felhőbe), ha még nincs -
doongoo
addikt
1 - igen, elvileg (azért csak elvileg, mert vannak olyan telók (jellemzően pár kínai típust olvastam), amiknek bár megfeleol a speckója, valmiért mégsem megy a párosodásuk)
2 - alkalmazást letöltöd és telepíted a telóra, aztán megnyitod és használod (én az 1.7.521-es magyart ajánlom)Ja és olvass (esetleg vissza is a topicban, de legalább az összefoglalót)
-
doongoo
addikt
magyar 1.7.521 hibátlan
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Dell Precision 5570 - i7-12800H - 32 GB RAM - 1 TB SSD - 4GB GPU - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest