- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
grafnet #15233 üzenetére
1-es verziónál addig, ameddig a karkötő egy fiókhoz párosítva van, másikhoz nem engedi. Ha UA fiókkal lépsz be az új telefonba, simán kéne csatlakozni, csatlakozik is. Egész egyszerűen a fiókban tárolja a karkötő azonosítóját.
2-esnél nem próbáltam még, csak gyanítom, ugyanez.Óránál más, ott lehet resetelni. Elvileg.
-
havri1
félisten
válasz
vitezlejszlo #15218 üzenetére
Belepattan rendesen a bölcsőbe?
Izomból nyomd bele. -
havri1
félisten
válasz
gyenesmartin #15178 üzenetére
Band. Igen, bírja.
-
havri1
félisten
Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet - BLACK 2 35US$ free shipping
-
havri1
félisten
válasz
B-L-A-C-K #15108 üzenetére
A formája miatt jobban tetszik nekem, mint a 2-es. A szíj nagyon jó minőség itt is, kérdés a kialakítása ugyan olyan rossz e mint a 2-esé (2 rétegből van e a bölcső része, és elválik e).
Angol fw hiányában én nekem nem jön be. Nem szeretem a csirkelábat, zavarna napi használatban. Ha jön a srác érte, megpróbálom neki párosítani, és kiderül átvált e angolra vagy sem, és lehet e már valamit frissíteni gyárilag.Nem magamnak rendeltem, kérésre. 11137 Ft lett a vége végül.
-
havri1
félisten
Azt hittem ma már vastagon tesztelhetem a 3-ast. Hihetetlen. 14 óta a környéken van, Szombat óta "Belföldi feldolgozásra továbbítva", erre még Fóton van a logisztikai központban. Nem vágom.
Nem baj, viszont így tesztelni nagyon már nem tudom, mert nem nekem lesz, és már türelmetlen a kolléga. (Holott mondtam neki 60-90 nap lesz)
-
havri1
félisten
válasz
B-L-A-C-K #15068 üzenetére
Nekem rgb band 1 volt. Az biztosan nem mért jól. Egy Bp - Esztergom vonalon (busz/vezetés) kb 1500-at számolt, holott 0 lépésem volt. Ha dolgoztam, a fele kb vezetésből adódott össze. Óra érdekes, ezt nem meri, vagyis nagyon keveset. Ugyanez a vonal, kb 100-at rak csak bele.
-
havri1
félisten
Én kb 3 évig használtam előtte ezt a karkötőt, 12-15000 lépést regisztrált naponta, szinte mindig. Váltottam stratos-ra, ez 6500-9000 között méri, ugyanazt.
Tehát kb dupla annyit mér a karkötő, mint az óra.
Ettől függetlenül a gyerek sokkal többet ugrál, sportol, de aznap túrázni voltak -
havri1
félisten
8 éves lányom kezére feladtam, 33400-at lépett egy nap alatt
-
havri1
félisten
Benéztem, a karkötő még úton, 12-én indult útjára. A band 2-höz érkezett ma meg a pót pánt, azzal kevertem.
-
havri1
félisten
Már az országban van, talán péntekig átvehetem, csinálok egy gyors tesztet, ha megvan.
-
havri1
félisten
válasz
grafnet #15027 üzenetére
Telekom mobilvásárlás nem támogatja ezt, mármint a kártyás fizetést, nekem ráadásul le is korlátozza az appot, mert nem t-s sim-et érzékel.
A simple az menne, de virtuális bankkártyát kell létrehozni, aminek egyenlegét kell tölteni, és onnan lehet vásárolni.
Azt hittem lehet közvetlenül is.
Azért köszönöm. -
havri1
félisten
3 évig használtam band-et. Sajnos amit leírsz, az általában jellemző. Nagyon sokszor nem kapcsolódik vissza, vagy ha igen, akkor sem jelez. Ilyenkor MiFit-et megnyitom, band, band keresése.
Ha egyből rezeg, akkor jó. Ha vár pár mp-t, akkor nem szokott jelezni az értesítésekre.
Lecseréltem amazfit-re, ennél ilyet nem tapasztaltam. Sőt, wifin keresztül is jön az értesítés, ezzel kitolva a hatósugarat. -
havri1
félisten
válasz
arnyekxxx #14898 üzenetére
Nekem van 2, Júliusban lesznek 3 évesek, még bírják az egy hónapot. Vagyis amit rendszeresen használok. A másik, levetett, mert 2-est kapott asszony, azt néha felrakom tölteni.
Eszméletlen számomra, mit kibírnak ezek az első szériások. Újabbakból 2 is van, ami akksi halott. -
havri1
félisten
Honnan lehet letölteni a frissebb kínai mifit-et?
-
havri1
félisten
válasz
Büszkesas #14631 üzenetére
Miért kell több ébresztés? Csak kérdezem.
1-el jól működik nekem most. 3 időpontban szoktam kelni, ez be van állítva, mind a 3 "minden nap"-ra állítva, és csak azt kapcsolom be, ami reggel kell, aztán meg ki.
Így fogom jövő héten tesztelni.Jelenleg 1 van mint mondtam, reggel 7, minden nap, és ébreszt.
1 RGB ledes
-
havri1
félisten
válasz
misimagaki #14626 üzenetére
Nekem egyet rezgett.
De nem tudom, miért hagyta abba. Mondjuk felkeltem rá.. Na, most hogy írom, rezeg még, pont 10 perccel utána. Nem vágom.. -
havri1
félisten
válasz
ququry #14588 üzenetére
MiFit - ben kell leválasztani. Verziótól eltérő módon (régiben egész másképp van).
Más: sikerült nagy nehézségek árán újra működésre bírni a saját band-em saját fiókkal. Kellett hozzá az orosz MiFit notify, az elsőre megtalálta, rárakta a régi fw-t, leválasztás, uninstall, majd play - es fel, elsőre látta, párosodott, fw frissítés, és azóta ismét működik.
-
havri1
félisten
No, most kipróbáltam.
Nejemnek és nekem is 1 RGB verzió van. Fogtam enyémet, leválasztottam, és kerestem, elsőre semmi, másodikra nejemé futófényezik, majd bökje meg a párosításhoz. Enyém itt az asztalon, meg se nyikkan.
Az biztos, hogy tökön szúróm magam, ha most meg az enyémet nem fogom tudni párosítani a saját fiókomhoz.Szerk: Közbe a 2-es is bekavar, mert vettem neki ajándékba egyet, és még itt van a polcon. Na most hogyan tovább?
-
havri1
félisten
Miért akarja a MiFit állandóan a GPS-t bekapcsoltatni velem, a program indításakor?
-
havri1
félisten
válasz
ghipszjakab #14536 üzenetére
Ha sokáig nincs használva, kisül az akkumulátor, azaz egy szint alá csökken, ezzel károsodik. Nem fog valószínűleg már tökéletesen működni.
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #14528 üzenetére
-
havri1
félisten
Vissza kell térnem a gyári MiFit ébresztésre, a Mi band tools sajnos kaotikusan működik.
Mint azt már régebben is mondtam, csak akkor ébreszt (tools), ha bt közelben van a készülék. Viszont valamiért már sokadjára, akkor sem.. Hajnal (éjjel?!) 3-kor ébredek. Tegnap 3:02-kor rezgett, igaz azt se értettem miért 2 perccel a beállított idő után... De rezgett.
Ma 3:03-kor a tools hangos ébresztője szólalt meg (ugyanis ha nem érzékel razassal elutasítást, akkor úgy veszi, elaludtal).
Ez mondható, hogy majdnem minden alkalommal így van.Ellenben a MiFit gyári, ha szinkronizált rendesen (ébresztés beállítása), akkor akármi is történik, lemerül a telefon, hatótávolságon kívülre esik, bármi, rezeg.
Csak hát ugye itt volt egy, bug, miszerint egyszeri alkalommal ez sem ébresztett, csak abban az esetben, hogyha minden napra be volt állítva.
Jól emlékszem?
-
havri1
félisten
válasz
Degeczi #14357 üzenetére
Én használom, de nem vagyok teljesen elégedett vele. Alvást, lépést nem mér, legalábbis én nem találom benne. Ami jó nagyon, az az elmulasztott értesítés jelzése. Pl ha nincs hatótávolságban a telefon, és volt valami esemény, amikor újra hatótávolságban lesz, rezeg. Viszont ami negatívum, hogy nagyon hamar eldobja a bt kapcsolatot. Többször előfordult, hogy a karkötő nem ébreszt, pedig mellettem van a szekrényen. Csak akkor ébreszt, ha kapcsolatban van a karkötő a telefonnal.
-
havri1
félisten
válasz
dajkapeter #14310 üzenetére
Nem használunk tört verziót, tessék megvenni!!!
-
havri1
félisten
válasz
Degeczi #14305 üzenetére
Na várj, alapban 60 nap, de ez kitolható a végtelenségig.
Nekem is volt egy termék, 1$ apróság, 58 napnál járok, és azt vettem észre, 2 email..egyszer kitolta 30 nappal, és most megint 30-al, jelenleg 62 nap van még a védelemből, és 2 hónapja úton
Pont ma akartam írni neki, hogy hiába tolja ki a védelmet, 60 napon nyitok. Erre ma megérkezett.Akkor nem tudom mi van, ha az x nap védelem lejár, és nem csinál senki semmit. Gyanítom az Ali ilyenkor lezártnak tekinti a vásárlást, mivel nem reklamált a vevő. De csak tipp nekem is.
-
havri1
félisten
válasz
Gergosz2 #14303 üzenetére
Egyszer engem ezért kivágtak, mert hirdetésnek minősült, így nem mondhatom meg, hogy van e vagy nincs
Jó sokat rendeltem régen, mert az első egy hónap alatt elszaladt. Rendeltem vagy 8-at
Persze (lekopogom) azóta (most lesz 2 éves) a második szíj van fent, és kutya baja..
Úgy vettem észre, vannak különböző szériák.
Aprón szerintem van fent, múltkor is találtam, de hát a posta több, mint amennyibe kerül a szíj :/ -
havri1
félisten
válasz
_Lacos_ #14295 üzenetére
ITT tudod amúgy csekkolni, hogy valóban hol jár, ha jár. Ha ez nem látja, nagyon kicsi az esélye, hogy nemzetközi nyomkövetéssel van ellátva. Általában csak ragszám szokott járni hozzá, ez Kínán belül, azaz a határig él, aztán nem.
Megnéztem a csomagod, CN-ben elakadt..nyiss ügyet rá. Nem egyszerű az eladó,m én vívtam vele, elsőnél átbaszott..
-
havri1
félisten
Nem tudom, de kérdés, hogy ez a DND funkció nem e a telefon DND-jét kapcsolja e be?
Vagy csak külön a MiFit nem fog jelezni? Előbbi nekem pl nem is jó, mert munkámból adódóan éjjel bármikor hívhatnak, ami nem szerencsés, ha DND be van kapcsolva. Mindig állítani meg, hogy ki hívhat.. Elég 1x elfelejtenem.Nekem és nejemnek is csak az első rgb ledes van. Lehet valóban itt lesz a különbség.
-
havri1
félisten
válasz
kissjani85 #14271 üzenetére
Eredeti appban hol van ilyen? Sehol se láttam még ilyet. Tools se tudja.
-
havri1
félisten
Mi band tools - ban nézegettem, és láttam, hogy integrálva van a sleep as droidba a mi band karkötő is már. Tehát már fogad jeleket is a karkötőtől a sleep as droid is.
Tesztelte valaki? -
havri1
félisten
válasz
markussandor #14246 üzenetére
Alma és körte.
Teljesen másról beszélünk.
Miband Tools. Semmi köze a MiFit-hez. De azért köszönöm a tapasztalat megoszlását. -
havri1
félisten
Nem ébresztett kikapcsolt telefonnal, kell neki a futó szoftver, az indítja az ébresztést. Ez így gáz.
Jó kis MiFit notify simán tudott mindent, de sajnos le kellett cserélnem az újra, mert android 7.x alatt sokszor FC-zik.
De hogy a sima MiFit mennyire fapados ( pl nem lehet az értesítéseket testreszabni (színek, rezgések hossza stb, meg a jelzési ergo csendes időszak beállításának hiánya), ez számomra sokkoló. Na meg az ébresztés bug (jó, ez a minden napos ébresztés beállításával orvosolható).
Szóval a Miband tools tudja ezeket, csak ébreszteni nem. OMG -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
A Miband tools ébresztője tényleg csak akkor működik, ha a telefon be van kapcsolva, és fut az app, és minden úgy működik, ahogy a nagy könyvben meg van írva? Tehát nem tárolja a karkötő, csak gyári programnál?
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14229 üzenetére
Nejem azt mondja (másik telefon, másik band, ua az app), hogy ha hétfőtől-péntekig állítja be az ébresztőt, akkor mindig ébreszt. Ha csak 1 időpontot, akkor nála se.
Kipróbálom, bár nálam ez a módszer nem jó, minden nap máskor ébredek -
havri1
félisten
Mi volt a megoldás a playes mifitnél, hogy reggel ébresszen a band? 1 verzió.
Napközbeni teszt alatt jó, csak hajnalban nem ébreszt.. -
-
-
havri1
félisten
Helló! Samsung S7e - re telepítettem a playes MiFit - et. Hívásra, sms-re jelez, viszont egy aplikációra sem. Beállítások/értesítseknél engedélyezve van. Van egyéb, amit még kell engedni neki?
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14088 üzenetére
Próbálkozz, néha vannak ilyen issue-k.
-
havri1
félisten
válasz
Black Phone #14086 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet.
Próbáld meg ezt az oroszt feltolni, ez elég "erőszakos" verzió.MiFit_1.4.113_1015_ru_notify_FWMod_forced_10927.apk orosz
MiFit_1.4.113N_hu.apk aztán a magyar.
-
havri1
félisten
válasz
fant0mi #14074 üzenetére
Én is így szoktam, ráfrissítek manuálisan is, biztos ami biztos. Próbáltam egyszeri, meg ismétlődő ébresztést, egyik sem keltett. Viszont az értesítések atmennek éjjel is. (Elfelejtettem, pontosabban notify verzió nekem úgy volt beállítva, hogy 23-07h között csak a hívást jelezze, mást ne. Sima MiFit nem tud ilyet, így üzenetre rezgett éjjel.)
-
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14073 üzenetére
Melyik band-ed van?
Ha rgb vagy fehér ledes sima, arra van downgradre megoldásom, és MiFit Notify. Én visszaraktam este, ma óra állítással együtt jól ébresztett a karkötő. -
havri1
félisten
válasz
teppik_amon #14070 üzenetére
Érdekes ez, mert napközben ha tesztelem, néha működik. Nem jövök rá mitől száll el. Elvileg a beállítás után a band megjegyzi, tehát itt ebben az esetben nem lehet az, hogy a telefon vagy a szoftver szetkapcsol etc. Tényleg nem értem.
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Mondjuk az "Áll" és "Ül" között kíváncsi vagyok, hogyan tesz különbséget :p
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Az ilyenek helyett inkább a stabilitásra mennének rá. Pénteken frissítettem a MiFit - et, mert ősrégi MiFit notify annak ellenére, hogy megbízhatóan működik, csak az android 7-el már sokszor FC-zik.
Persze az új MiFit lefrissítette a band fw-t is. Működik. Értesít stb. Csak egy dolgot nem csinál : nem ébreszt. 3-ból 3x fail.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest