Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Én is beszereztem egy ilyen csodát Feltettem a legújabb magyar programot hozzá és be is állítottam az értesítéseket. Általában úgy értesít ahogy be van állítva, de előfordul hogy az alapértelmezetten rezeg és villog. Van esetleg olyan verzió ami stabilabb ezen a téren?
A másik.... Kb 24 órája használom, de már sikerült közel 20%-ot meríteni rajta, így nem lesz meg az 1 hónapos üzemidő... -
mgTerminator
veterán
Az normális hogy kb du 5-kor töltöttem fel 100%-ra és most már csak 96%-on van? A telón folyamatosan be van kapcsolva a Bluetooth.
-
mgTerminator
veterán
Mióta ismerem a banggood-ot, azóta mindent onnan rendelek.... Igaz kicsit drágább de még nem volt gond, igaz az egyik ledes izzóm 3 hónap alatt megadta magát de szó nélkül küldtek újat!
Egy kis OFF, mivel nem találtam topikot!
A banggood-on most akciós ez a fasza controller! Valakinek van vele tapasztalata? YouTube videók alapján nagyon kompatibilis mindennel... Többnyire modern combat 5-höz használnám -
mgTerminator
veterán
Sajnálom hogy így jártál, pláne hogy úgy vártad mint kisgyerek a karácsonyt, de nézd a dolgok jó oldalát! Legalább tudsz csinálni egy igényes eredeti Vs. hamisítvány videót!
Amúgy amit linkeltél videót abban melyik volt hamis? Amelyiken látszódtak a ledek vagy amelyiken nem?
-
mgTerminator
veterán
100%-ra volt töltve. Annyi hogy folyamatos kapcsolat és értesítések be van kapcsolva, de volt akinek így is ment 1 hónapig. Lemerítem teljesen aztán meglátjuk meddig bírja, lehet így az elején pontatlan kijelzés
De volt itt más is aki mondta hogy ugyan úgy használja mint a barátnője és neki merül, a párjának meg nem... -
mgTerminator
veterán
válasz raffiakötö #4403 üzenetére
Az enyém 4 nap után 73%-on van... Megvárom amíg teljesen lemerül. Végülis ha jó 2 hetet kibír, nem fog a földhöz vágni
-
mgTerminator
veterán
válasz gianone #4414 üzenetére
Dehogynem! 5600-at fizettem érte, legalább nyugdíjas koromig tartson ki!
Fejvadi: Olvasgattam én hogy nem szabad lemeríteni meg ilyenek, meg 20%-nál töltőre kell tenni de akkor még annyit sem fog bírni Megnéztem hogy meddig bírja, utána ráteszem a töltőre. Naponta többször is nézem az akku töltöttséget szóval szóval én akkor is elviszem a halálközeli állapotba! Mert ha a telefon nem hal meg ha kikapcsol, akkor ez de haljon már meg...
-
mgTerminator
veterán
Srácok, az értesítéses verzióból nincs olyan ami nem össze vissza jelez? Az esetek 30%-ban jelez úgy ahogy be volt állítva, így semmi értelme...
-
mgTerminator
veterán
válasz gianone #4483 üzenetére
Nekem a Facebook messengerre van beállítva 2x50ms-ra és 6x100ms villogásra. A Gmail meg 1x250ms rezgés és szintén 6x50ms villogás. A messenger jelez a legtöbbször, és sokszor 250ms-al rezeg 2x, néha 2.5x utána 6x250ms villogás.
Na most pl írtak, faszán rezgett, villogott ahogy kell, pár másodperccel később megint írtak, akkor már 3.5x rezgett lassan és lassan villogott... fasz kivan ezzel
-
mgTerminator
veterán
válasz gianone #4498 üzenetére
Az lehet hogy a teló kap valamilyen értesítést, de a band csak akkor jelez ha kirakja az értesítési sávra! Ha én pl 1 személlyel beszélgetek folyamatosan akkor egyáltalán nem jelez a band, mivel értesítés sincs... Nem tudom honnan szedted ezt amit írtál...
htc07: Azért jó, mert én ezzel használom a segglyukamban! Okos kupp!
Aki nem érti hogy mi értelme van beállítani a jelzést cset programra, akkor ott baj van... Ebből kifolyólag gondolom ti egyáltalán nem használjátok az értesítéseket
-
mgTerminator
veterán
válasz macimeister #4576 üzenetére
Dettó!
-
mgTerminator
veterán
Ma láttam Nyíregyházán a Cutler-ben egy fickón egy Mi Band-et, közületek volt valaki?
-
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #6131 üzenetére
Nem fogja.
-
mgTerminator
veterán
Nektek a karkötő nem zavar be más Bluetooth eszközöket? Nekem a Bluetooth hangszóróm durván elkezdett recsegni, pedig a tablettel van párosítva, de ha leveszem és elviszem messzebbre nincs gond. Viszont a jelenség nincs folyamatosan jelen.... A másik eszköz aminek nem tetszik a jelenléte a Mono Bluetooth headsetem, telefonálás közben elkezd kopogni. Nekem a karkötő az ami nagyon gyanús....
-
mgTerminator
veterán
Korábban a headsetem nem csinálta ezt a kopogó hangot, mostanában meg nagyon gyakran. A hangszóró meg inkább akkor recseg meg elcsúszik a hang ha a tablethez van csatlakoztatva. Telefonnál ritkább eset...
De az is lehet hogy a CyanogenMod baszott el már megint valamit a Bluetooth-on...
-
mgTerminator
veterán
Az 1S-ből létezik színes ledes? Szerintem az enyémben is kezd rosszalkodni az aksi és azt vennék, ha lenne színes. Nekem az értesítések az elsődleges funkciók
-
mgTerminator
veterán
Csak sajnos ez nem mindig így működik... Volt már hogy mikor visszamentem ugyan úgy feloldotta a kijelzőt, vagy pl amíg zuhanyoztam a barátnőm feloldotta a konyhában, és volt olyan is hogy a band a konyhában töltődött és a füriben feloldottam.Szóval sajnos nem 100%-os, de igyekszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- New Game Blitz - 2024
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Backbone gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest