Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hi all!
Beszereztem én is egy, ilyen kütyüt! A kérdésem az lenne, mit érdemes letölteni hozzá ? Összefoglalót lenyitva , ahogy látom elég sok variáció van. Elég a google playes app vagy kell más is ? Illetve mint ha, anno valahol olvastam volna, hogy van hozzá magyar nyelvű app is
A play-es Mi Fit meg nem lehet túl minőségi progi 3,4-es értékeléssel :/
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Oké! Köszi az infót mindenkinek! Nos, akkor magyar nyelvű MI progi nem is létezik ? Mindegy végül is nem hiszem túl nagy probléma lenne a playesnek az értelmezésével.
3njoy the Lif3
-
veterán
Köszi, de igazából teljesen jó nekem ez az angol verzió, annak ellenére, hogy nem vagyok profi angolos simán érthető, hogy miről van szó
MÁS:
Futógépen futottam 7 km-et , illetve a gép szerint elégettem 500 Cal-t, az MI Band szerint meg ez volt összesen: 5.6 km és , mindössze 392 cal. Jó lenne tudni, vajon ki hazudikEgyébként ez teljesen vízálló kütyü ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
lg g4 telomra jött OTA frissítés és 6.0-ra le is frissítettem, viszont hiába van össze párosítva a telefon a bandel egyszerűen nem tudom beállítani a smart lockot. Ha az mi band alkalmazáson keresztül indítom el a folyamatot , akkor azt mondja nem lehet párosítani az eszközt, ha meg a telefon beállításán keresztül próbálom, és rányomok(smart lock setting) a kékfogra szintén nem látja. A telefon kékfog beállításában "bárkire" van állítva az opció, tehát ez nem lehet neki gond. Nincs valakinek 5lete ?
A vicc meg az , hogy az mi band alkalmazásba belépve semmi nyoma, hogy nincsenek összepárosítva, mert mindent szépen lefrissít és be is vagyok jelentkezveA progi a playből lett leszedve, és eddig hibátlanul működött 5.1 alatt
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Valaki utba igazitana, hogy van-e megoldas lg g4 6.0 ala a smart lock mukodesere? Mar egy jo ideje , amiota 5.1rol lefrissitettem OTAn a 6.0ra nem tudom egyszeruen mukodesre hbirni a smart lockot. Fogom ranyomok az mi alkalmazasban de azt mondja nem tudja parositeni az eszkozt, pedig ossze van partositva es be is vagyok jelentkezve a fiokomba, tovabba minden mas funkcio normalisan mukodik, csak szamomra pont a legfontosabb nem . Ez az lg pancsersaga vagy a xiaomie? Vagy az osszefoglalobol probaljak probalkozni mas alkalmazassal?
3njoy the Lif3
-
veterán
Valaki utba tudna igazítani, hogy galaxy s7-tel működik már végre ez a csoda karperc ? Band 1 , droid 6.0.1
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
Nekem sima bandem van. Az a gondom hogy az istenert sem akar reggel ebreszteni. Persze mikor napkozben letesztelem egy random idovel akkor teljesen jol mukodik. Viszont reggel nem akar ebreszteni es ugye az lenne a fontos. Van valakinek 5lete?
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Robotporszívók