- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Killerlaca #12664 üzenetére
Mindegy, már megkaptad a választ.
-
Dominó85
addikt
8 napja volt töltve, most van 63%-on. 20-23 nap teljesen korrekt szerintem is. Órát szoktam nézegetni, napi 4-6 alkalommal pulzust is mérek. Minden reggel 4:30-as ébresztés és apk, hívás, sms, email értesítések bekapcsolva. Olyan napi 3-4 órát folyamatosa BT kapcsolatban van az Mi4i-vel.
-
Dominó85
addikt
válasz
sszemtelen #12565 üzenetére
AMi amúgy egy nagyon paraszt dolog, hogy kimaradt. Mert én is például rengeteget tekerek kint vagy épp bent. És ezeken a napokon van hogy nincs meg a 8000 lépés... szóval ez így elég gáz, hogy letekerek 20km-t de megszakad a sorozatom, csak mert nem léptem 8000-et... No comment.
-
Dominó85
addikt
válasz
axlfsi #12501 üzenetére
http://chinaprices.pl/product/xiaomi-mi-band-2/
Ezen az oldalon ellenőrzött eladók árai vannak feltüntetve. Ajánlatos a linket bekönyvjelzőzni.
-
Dominó85
addikt
válasz
powerwade #12431 üzenetére
Örülnék, ha ennyi türelmes ember lenne, mint te. Akik mondjuk körbenéznek a lámpa előtt, mielőtt véletlenül rálépnének a zebrára piros mellett. Hamarosan a Gearbest, Everbuying, TD és hasonló oldalak EU raktára is fel lesz töltve Mi Band 2-vel. Továbbá annyira sok a rendelés, hogy kb minden nap futhat 2-3 kört a futárszolgálat a webshop lerakata és a reptér között. Az én Mi Band 2-m csigapostával futott 7 napot (hú de sok tényleg...) más kérdés, hogy 5 napot csücsült rajta a vám, mire rájöttek, hogy 24,98USD az még nem ÁFA köteles. A jelenlegi forrásom is emelte az árat, de nem 40-50USD-re, hanem 34-re. És az a kapzsi állam és postai vámkezelés után 14.000Ft. És lefogadom, hogy 1-2 héten belül lemegy sok helyen 30USD-re. Arról nem is beszélve, hogy úgyis 10-15USD árat jelölnek meg Gift felirattal a kínaiak, így 50-50% hogy 14k vagy csak 10k. Az itthoni garancia témába nem mennék bele. Meg van a véleményem arról is és nem csak filléres dolgok esetében. Sokszor csereterméket sem adnak... Emögé tehát már régen nem szabad bújni. Az hogy marketinget/ingyen reklámot csináltam, nem érdekel. Mindenki maga dönti el hol és mennyiért vesz.
Itt érdemes nézelődnie azoknak, akik mernek kintről rendelni és idejük is van:
Oppomart - 36.99USD
Mi Band 2 - ÁRFIGYELŐ 33.99USD-től!Cidalain
belefáradtam, hogy kinyitom a számat a jó érdekében és engem kacsáznak el miatta. Szóval marad, ahogy a PH Atyák szeretnék. -
Dominó85
addikt
válasz
cidalain #12427 üzenetére
Aham, én meg olyat írhatnék, hogy senki nem venne tőle, még sem teszem. De persze mindenkinek szíve joga attól és annyiért venni, akitől.
Mondjuk ha már fórumon tilos a hirdetés, akkor talán jogos lenne az aláírásokból is kivetetni az erre vonatkozó linkeket/utalásokat. És nem mellesleg árat feltüntetni ... pff. Hagyjuk, valaki úgyis rohan mindjárt a modkerbe sírni, mint a taknyosok szokták. Én meg a kitiltást szoktam meg és nem érdekel. Megyek nyaralni és jól fogom érezni magam PH nélkül is.
-
Dominó85
addikt
válasz
andrisbandi #12421 üzenetére
Elég undorító áron adod az Mi Band 2-t, köztünk maradjon... Ehhez azért pofa kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest