Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Leirast en meg nem talaltam, maximum tippelgeteseket. Talan csak a mozgast figyeli giroszenzorral. Neha azt is melyalvasnak veszi ha alvas kozben zavar es felalomban leteszem az éjjeliszekrényre. Onnantol melyalszom. szoval ez egy eselyes tipp.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
1. senki sem fog hasznon nélkül kereskedni
2. a normális ára 20 dollár, ami megközelítőleg 6000 Ft
3. erre rájön a vám és az áfa edigitálnál, mert mivel cég, kereskedik, vám nélkül nem tudja behozni (jó, persze ő nyilván valamivel olcsóbban kapta, mert nagyobb tételben vásárolt, de nem fillérekért)
4. az edigitálnak kell fizetni az üzletek, raktárak bérleti díját, a garanciáztatások, szállítási költségek díját, az alkalmazottakat, weboldal fejlesztését (stb) és még egy csomó mindent.
5. ha utánaszámolsz, nem sok haszon marad belőlePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emiki6
veterán
Most látom, 0,1 dollár lesz a karkötő snapup-on. Szóval az, hogy töredék ár, az nem kifejezés, mivel az eredeti ár 1/160-adába fog kerülni, vagyis 20-30 forint
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
OgKush
senior tag
Jah, hat erre nem gondoltam
De praktikusabb lenne akkor egy opcio, hogy most megyek aludni. Nem utolag korigalni. Es mennyi ido a tanulasi ideje?
Jah meg most rezgett az elob es egymasutan vilant mind a 3 led keken. Ezek mit jeleznek? Hogy elveszti a kapcsolatot, vagy megtalalja vagy synkronizal vagy mit?[ Szerkesztve ]
-
-
juuzer
addikt
+1
Nekem is addig rezeg x percenként, amíg fel nem kelek
Azt viszont nem tudom, hogy amikor ébreszt akkor egy ébresztésnél x alkalommal rezeg, vagy én ezt "ki tudom nyomni" azáltal, hogy elkezdem ütögetni a bandet? A Fitbitemnél pl megvan, hogy egy ébresztésnél hányszor rezeg és eddig a rezgést leállítani még nem tudtam
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MartOOn
addikt
En is sokaig szorakoztam az ilyen olyan orosz meg mittomen milyen notifys appokkal. Aztan meguntam h eleg instabilak. Felraktam playrol a Mi Fit appot meg a Mi Band notifyt es azota mindig rezeg nem dobalja el a bandet... Szoval nekem bevalt.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gianone
őstag
De megint nem a kérdésre válaszoltál. Mert nem arra voltam kíváncsi, pontosabban a kérdező, hogy neked van-e, vagy a véleményedre, hanem hogy elvben lehet-e. Magyarul, hogy van-e ilyen beállítás. Amúgy meg már tudattad is velünk nem oly régen az álláspontodat. De szerencsére megválaszolta más.
Akkor szerintem ezért is csinálták, és ezért is írják oda külön a fehérhez, hogy ios-ra van. Jobb akksi, semmi macera.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Ha tudnál értelmezően olvasni, akkor feltűnt volna, hogy kontextusban kérdeztem, és nem is tőled. Akitől kérdeztem, az pontosan megértette, mire vonatkozik, csak te nem. De szerintem ne tetézd az hülyeségedet.
Legalább azért próbálkoztál most utólag...[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Bizony, ez egy fórum, ahol nem árt olvasni is, nem csak írni.
Nem csak neki szólt. Viszont az volt a kérdés konkrétan a szövegösszefüggésben, hogy iOS-ban van-e lehetőség beállítani az alkalmazásokhoz színeket, vagy bármilyen feature, ahol szükség vagy lehetőség van a színekkel babrálni. Megkapta rá a kérdező és én is a választ. Ehhez semmiféle építő jelleggel nem kapcsolódik, hogy neked mi a véleményed ennek a hasznosságáról, amit ráadásul egy nappal ezelőtt már kifejtettél.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
szpali
addikt
Nekem is hasonló volt kibontás után, reggeli és esti rezgéssel, értesítések nélkül.
Aztán frissítettem a magyarított appot az angol nyelvű play-es verzióra és láss csodát, átjönnek az értesítések is.
Most 12 nap után, szintén napi 2 ébresztéssel, 3 alkalmazás+a hívások jelzésével 74%-on van.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
andrisbandi
őstag
válasz emiki6 #10601 üzenetére
A Mifit tudja ezt.
Egyszer beállítod az ébersztést (3 darabot lehet), azt utána teló nélkül is tudja a pánt.Egyszer kell beéllítani az értesítéseket is. Bt kapcsolat esetén mindent jelez a pánt.
Csak akkor akar szinkronizálni a pánt, ha kézzel elindítod a telón a Mifitet. Ha nem szinkronozálsz, kevesebbet is kell tölteni a pántot. (Amúgy kb egy hét adatait őrzi a pánt, ha mégis szinkronizálnál.)
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Cathfaern
nagyúr
válasz emiki6 #10604 üzenetére
Szerintem a BT kapcsolat felépítése drasztikusan többet merít, mint a tényleges adatforgalom ekkora léptéknél. Magyarul 1 értesítés kiküldése a karperecre (főleg rezgetéssel, ami szvsz minimum 1 nagyságrenddel nagyobb fogyasztás, mint a BT adatkapcsolat) kb. annyira meríti, mint 1 szinkronizálás. Szóval hacsak nem napi 1 értesítésed érkezik, akkor jó eséllyel a szinkronizálás nem fog meglátszódni az üzem/készenléti időben
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest