- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #3502 üzenetére
Itt voltam eddig is, csak nem volt mihez hozzászólni. Lehet ezzel viccelődni, holot tén szerintem tlejesen jogosan kérdeztem rá egy egy mérés fontos körülményeire, és nem figuráztam ki senkit, mert nem volt képes megnézni, hányszáz wifi sugároz azon, vagy mellette lévő csatin, miután kijelenti egy szamiai topicban, hogy nem jó a router.
De ha már szakmai topic, egyszerűbb lett volna egy két komolyabban a témába merülő embernek annyira komolyan venni a feladatot, hogy erre is figyelmet fordít, mert azt gondolom senki se vitatja, hogy az azonos csatin érkező zaj elég erősen befolyásolja egy lakásban a mérhető értékeket, és ugye 2m-ről is mehet mérni, csak minek, mikor azért vesszük ezt a routert, hogy falakon át is gyors legyen a net.....
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest