- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
xabolcs #2659 üzenetére
"Igen, olvastam, hogy ugy tunik, ez nem bug, hanem feature."
Bug az, NSS offload mellett nem jön elő. Őszintén szólva gondoltam erre én is, de Ansuel megelőzött. A tetű QCA képes volt ezt is elszarni... Valamiért azt képzeltem, hogy a Mediatek után bármi jobb lehet, de mostmár világos, hogy "üzleti" alapon mindenki csak trágya kódot tud kiizzadni magából. Ennek elejét kellett volna venni olyan licenceléssel, hogy olyan nincs, hogy valaki ingyér leforkolja több ezer ember évtizedes munkáját, aztán rálapátol egy rakás trágyát, és ezt eladja az ügyfeleknek mint "linux". Kötelezni kellett volna őket, hogy fork helyett szépen csináljanak normális támogatást (vagy fejlesszen saját OS-t), és akkor nem tartanánk itt. De ez már politika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest