Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-25 19:21:40

LOGOUT.hu

Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1994) zacci válasza Lackooo84 (#1992) üzenetére


zacci
aktív tag

Ax6000-rol mar nehany hete megirtam h vannak benne rejtett korlatok, mert nem arra valo, amire sokan gondoljak h hasznalnak. Nem is hirdetik ugy h vezeteken ki tudod venni belole a 2,5Gbps-et, csak sokan belekepzelik ezt a ficsort. Termeszetesen valahol joggal. Es teny, h azt nem irjak a bs marketingben, h milyen egyeb korlatai vannak az eszkoznek. Sajnos egyik ceg sem irja le az igazat. Lehet akar sumaksagnak is hivni. Mint pl. Raqrnak egy usb3.0-as portot egy olyan eszkozre, ami max a 2.0-as sebessegen tudja kihajtani, mert annyira gagyi a hw. Ebbol csak annyit kapsz a bs marketingben h van rajta 3.0 usb. Ilyenkor mindenki azt hiszi h huuuu akkor az milyen gyors lesz, oszt joo bexopjak. Ugyanez ervenyes sok minden masra is. Pl. Van olyan eszkoz amin gigabites ethernet port van de hw limit miatt csak kb. 160mbitet tud kipreselni magabol. A budos eletben nem fog rajta gigabites sebesseggel haladni az adat.
Az osszes wfi szabvany kore is egy nagy budos bs marketing epult. Olyan adatokkal kabitjak az egysegsugaru usert, amit soha a budos eletbe nem fog elerni. Meg a felet sem, nemhogy kozeliteni a bs marketing szep szamait.
Sokan sokszor jonnek oda hozzam h huuu ilyen olyan hw parameterek es ez milyen joooo. Es tudja is a valosagban ? Majd akkor hiszem el ha latom...addig csak kampo duma az egesz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.