Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én nem is hittem azt, de legalább azt gondoltam, ha van egy 2.5G WAN port, akkor minden LAN porton eloszlik az a sávszél, erre kiderül, hogy a 3 LAN port összesen tud 1Gbps-t... Mindegy, végülis wifin kitekeri a jelenlegi maxot, amúgy ott vannak a mérések 2Gbps megy wifin, az azért nem rossz... Igazából amire nekem kell azt tudja, csak mégis ezek olyan rejtett sumákságok, na meg persze ezt talán tudta volna az AX3600 kicsit olcsóbban... Ugye kezdjük ott, hogy amikor rendeltem, akkor azt hittem, hogy ez már tudja a 6GHz wifit, persze kiderült, hogy ez is csak sumákság. Most már mindegy.
Nem ülök a router mellett, az a 944 a szoba másik sarkából jön, sőt a router a TV mögött van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem ülök a router mellett, az a 944 a szoba másik sarkából jön, sőt a router a TV mögött van.
trance89