Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok hol lehet venni paypallal most török vagy brazil Xbox Live Cards-ot? Ebayen nem találtam, pedig szeretném a külföldi ismerősőket meglepni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Extreme Digitalos nyomtatott számla van, remélem az elég. Rendes gépi blokk nincs.
Okés köszi
Miért jobb külön? Nem, általában én szívom be a műszaki cuccokkal a topikokban.
@mokus1: Köszönöm
Az baromi gyors akkor.@busaboy: nem tudom mi ment ennyire félre a One kontilnál, a 360nál beton biztosak voltak.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor már csak a Woodoo 40 marad, azután biztos pörögni fog.
-
Busaboy
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Illene, én is húztam a szàm mindkét konzol esetében, mikor a kontrollerek nem voltak szàzasak. Első alkalommal a gariztatàssal szemben az győzött igazából, hogy jàtszani akartam màr, meg nem akartam hetekig vesződni vele. Az X-es kontinàl meg màr rutinosan tudtam mit kell tenni, de azért minusz pontal indított. Az utólag vàsàroltnàl is szàmítottam rà, hogy perfect nem lesz :(
-
icemad
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy a számla fényképen legyen jól látható a vásárlás dátuma és a gép sorozatszáma. Vagy szkenneld be, ha van hozzá géped.
Én azt mondom, hogy külön küldd el javításra a kontrollert és külön a gépet. Biztos, ami biztos. Úgy látom, te nem vagy az a szerencsés típus.
-
hombre[EU]
nagyúr
Nyitottam egy Konzol Screenshot topikot. Osszátok meg kedvenc képeiteket fórumtársaitokkal

-
Micsurin
nagyúr
válasz
mokus1
üzenetére
Wat? Dátumokat kérlek, ehhez nekem még korán van.
@icemad: Köszönöm
@Bogyi007: Dettó csak picit jobban kezdeni így kezdte aztán durvább lett + nem mindig érzékel a trigger.
Nem leszek népszerű de szerintem a sima S konti is az az árkategória már amiért igenis illene a szezonálistól minőségibbet gyártani... ne nekem kelljen már olajozgatni szétszedni összerakni egy ~20k-s kontrollert.
-
wayne1
senior tag
Lenne egy problémám. Le akartam szedni az új gold játékokat, de a Sensible soccer nem jelenik meg nekem.
[kép]PC-n böngészőböl látom, ott be is tudtam húzni, de telepíteni már nem engedi, mert azt írja, hogy nincs hozzá eszközöm.
[kép]A saját mappámban az előző 360-as gold játékokat látom, telepíthetőek is, de ez nem jelenik meg ott sem. Mi lehet a probléma?
-
F.B.I.
veterán
Urak, beteg kisfiúnak (nem mehet ki a lakásból még 1 évig legalább) kellene Forzához kormány (S).
Mindenképpen új kell (betegsége miatt), a maximális keret 50.000,-Ft, ha van olyan amihez van keret is, amire fel lehet fogatni, az még jobb lenne.Segítséget előre is köszönöm (nagyon nem vagyok képben kormánnyal)!
-
-
Busaboy
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nemrég vettem egy plusz kontit, pirosat. Az ugyanígy nyöszörgött. Egy csepp varrógép olajat cseppentettem a rugóra és nekem az megoldotta. Azóta is műkődik rendesen, hangtalanul.
Viszont egy valami van ami màr anno a one S eredeti kontrollerénél is jelen volt. Ugye a triggerekben belül vannak ilyen pici gumi csikok ragasztva hogy mikor elengeded a két műanyag mikorbösszecsattan ne legyen olyan hanngos. (Biztosbvan erre szakkifejezés xD) szóval a gyàri kontinàl el volt csúszva ez a gumi és szó szerint ragadt a trigger mikor elkezdtem nyomni. Érezni lehetett az ellenàllàst. Nah mire azt a kis gumit szétszedés nélkülbkiszedtem fogpiszkàlóval meg mire a ragasztót leoldattam higitós fülpiszkàlóval....nah az nem volt semmi. Viszont az X mellé kontroller is ilyen volt gyàrilag. Sajnos az is ragadt. Az utólag vett konti megba fenti dolgot produkàlta. Ezek aprósàgok voltak, megoldottam őket, teljesen jól működnek hàla az égnek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem ilyen nyikorgásra szó nélkül cserélték vadonatúj kontira, sőt előtte is volt egy csere (konkrétan ezt kaptam cserébe) végül már egy jack csatisat hoztak, miközben az eredeti még az nélküli volt...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Előástam a számlát mert csak kellhet és a szerint még garis a konti. A támogatási oldal 2021.04.30-at ír a számlám meg 2019.05.14... érdekes. Hétfőn felhívom őket.

Akkor egyszerűbb telefonon lebeszélni az ügyfélszolgálattal a garizást? Vagy web?
Remélem nem valami lelakott szar jön majd vissza.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen... és tegyem Instant ON-ból energiatakarékos módba. Nem is zavarta őket azzal kezdtem nekik abban van mivel zavar ha éjjel búg....

Meg volt a soft reset meg a hard resetes ötlet. (Ha soft reset games & apps megtartásával nem segít nem tudom mennyivel mélyed a teljes reset...)
Azért az IT meg a Restart IT nem véletlenül keretes szerkezet....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
[link] Már írtak olyannal is közben chatben, hogy lépjek be az Insiderbe mert elvileg egy frissítés is rendbe tehetné mert már ők is jártak így. Volt olyan is aki meg a poszt alatt szintén közölte ez fixen szerviz. De nem értem ez a restart után jó téma pont nem hwra utalna.
Ha belépek Insiderbe valóban van esély, hogy Delta vagy mi a legalacsonyabb opcióban frissüljön a gép?
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megvettem a Deadpool-t, mert tetszettek a bemutatók.
Viszont asszony is nagy rajongó és ő is játszani akar vele. A gond az, hogy ő nem tud angolul. Viszont elvileg van hozzá magyarítás. Ezt hol lehet beszerezni és hogyan lehet Xbox-on aktiválni? -
AMD Power
titán
Az Ace Combat 7 ajánlom a figyelmébe aki szereti a repülős játékokat. Én már lassan a végén vagyok. Kontrollerrel még soha nem játszottam repülős játékkal. Abszolút jól lehet kezelni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Én g3ci magyar vagyok, megpróbálnám a kontit is javítattni.
3-4 napon nem hiszem, hogy problémáznak.
A gép szerintem hibás. Lehet, hogy találsz olyan megoldást, amivel 1-2 óráig jó, de minek szívatnád magad? Vissza kell küldeni, amíg van rá garancia. Munkanapon hívd fel a magyar supportot, ők segítenek ilyen esetben. -
Micsurin
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
A konti felejtős, 04.30-i a számlám ergo pont elmúlt egy éves csak nem rémlett jól. Szóval az 1 évet éppen csak kibírta hiba nélkül. A kontival kapcsolatban legalább megtudom már magamnak majd indokolni miért kell a Chief-es mellé egy Locke mintásat is beszerezzek.
Már szemezek a lappal, hogy kérem a futárt csak megint a hallógató énem kerekedik felül, egy teljes resetet még megpróbálok ami játékokat mindent is töröl, hátha.
Köszi
Ha tényleg javítanak és nem second hand cuccot adnak akkor este bedobom a garanciális oldalt. Előtte még redditen futok egy kört hátha.
-
icemad
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Nálam a gép sorozatszáma ugyanaz volt, mint amit elküldtem. Ebből gondolom, hogy javították. A kontrollert még nem néztem meg, de azzal nem is foglalkoztam eddig. Arra úgyis csak 1 év garancia van. Érdekes, hogy a gépet kb. 7 munkanap alatt javították, a kontroller több idő volt. Én azt mondom, hogy vegyél egy nagy levegőt, nyugodj meg, és kezd el a garanciális ügyintézést. Jó gép ez, sajnos te kifogtál egy rosszat. Bárkivel előfordul.
Ha garis javításra küldöd, akkor csak a gépet küldd el, de tegyél köré sok újságpapírt. Kábelek, ilyesmik nem kellenek.
Kontrollernél ugyanez, de az elem tartó fedelet is szedd le. Jó ha van tartalék.
-
vicces
addikt
14 napos free trial gpu:
XXjdg-7kmpc-qfxmk-rrdkg-6djjY
XX: a kilépés billentyűkombináció második fele /Alt+...
Y: angol abc utolsó betűje
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Remek, 360 PS2 mind évekig húzták gond nélkül.
A One gennel már az első perceim óta csak a gond van, vettem egy fekete kontit géphez: Recsegett ropogott szét kellett szedjem és alá kellett támasszam a burkolatot...
One S: Első perctől kezdve még EnergySaveben is tök véletlenszerűen elkezd éjszaka menni, pörög kicsit, leáll. A gyári kontija triggere félhulla csak nem volt még kedvem gariztatni (Úgy is csak egy másik használtat amit kitudja ki és miért küldött be kapnék vissza és kötve hiszem, hogy a burkolatot pl cserélik. Igen ilyen téren vannak averzióm, hogy használt cucc felejtős...) mondván itt a fekete. Most meg konrkétan 11 hónaposan nem akar lemezt olvasni és még most sem egyértelmű a hw hiba mert akkor full shutdown után sem kellene működjön.
Már keresgélem a dolgot de ez a hiba szellem a gépben kb... Volt akinek hosszabbító volt akinek egy frissítés hívta elő SŐT a support oldalon írják néhány gép Instant On-ban hajlamos rá ergo tedd energia takarékosba, ez a hivatalos álláspont....
És mindig gari lett a vége a sztoriknak amiket eddig találtam volt akinek 2 hónap után ismételt a refurb gép. Valahogy nagyon elveszi a bizalmam. Kicsit sajnálom az elmúlt 2 hétben összerendelgetett játékoknak az árát már...

@csuvicsuva: Nem vagyok humoromnál bocsi 2,5 hónapja se motor se közösség csak itthonról
tanulásszívás és akkor még a tavaly április 30.-ai konzol is lekönyököl? Dejóó
Esetleg tudsz valamit a májusi frissítésről ami segíthet?... A DPD sebességét elnézve két hete a jelenlegi helyzetben (Kipufogó angliából) 2-3 hétig biztosan nem lenne konzolom ha leadnám. Plusz ha külön jönnek még a csere kontit is bukhatom hála a postának akik nem az első csomagom "tüntetnék" már el...@icemad: Köszönöm, akkor jól saccoltam az időt... nem úgy volt, hogy küldenek egy refurbot? Konti fixen így megy nem? Konzolra is több helyen olvastam, hogy felújított cseregépet kaptak vissza.
-
mcwolf79
veterán
Lehet itt kukacoskodni , de kb. Annyira Hiányzik belőle a magyar nyelv , mint a Forza Horozon sorozatból .
-
pzstm
titán
válasz
Micsurin
üzenetére
én tökre sajnálattal olvasom ezeket itt, vagy nagyon szerencsések vagyunk vagy nemértem....360-al nekem egyzer volt bajom, ismerettségi körben senkinek.
One-ból még Bécsből hoztuk első szériát be, van akinek mai napig hibátlanul teszi a hét éves konzol a dolgát....nekem volt One S, és Project Scorpio Day1 X, mindegyik hibátlanul megy
Tényleg nagyon sajnálom, hogy ilyet tapasztalsz
-
Micsurin
nagyúr
Kész szerintem gatya a konzol 11 hónaposan.
Falba dugva is szarakodik.
Nem olvas lemezt, mintha nem lenne áram alatt az olvasó. Behúzza a lemezt és nem pörög fel ÉS kiadni sem hajlandó a lemezt ha egyszer már bevette.
Gombbal kell egy teljes leállítás utána működik, egészen addig amíg megint magára nem hagyom néhány órára kikapcsolva.Komolyan semmi ötlet?
Gariztatni tudok egyszerre kontrollert és boxot? Tippre elfognak hajtani ha felhívom őket, hogy nyikorog és néha érzékel néha nem a jobb trigger a konzol meg csak ha kedve van akkor használja a disc drive-ot.
Mennyi időre számítsak ha gariztatok? Fogok kapni a karc mentes hibátlanom helyez egy Refurb használt kitudja milyen öreg szart ugye?
Ha együtt küldöm őket akkor is csak a konzol fog futárral jönni? A konti meg postán?
Ennyire nem akarom elhinni, hogy ótvar a minősége... azért azt az SX-et tavasszal elképzelést mindenképpen átgondolom, a 360 hibátlanul ment 4-5 évet, a Ps2 ha előveszem még mindig megy ez meg nyögvenyelősen nem húzott ki 1 évet...
-
Roland861010
veterán
válasz
Muerte68
üzenetére
Google Lens mindenkinek aki nem tud angolul!
Van élő fordítás oda tartod a szöveg elé és bum már mutatja is magyarul!
Többé kevésbé helyesen ...
De ki lehet hámozni mit is akar.Én játék közben is szoktam használni ha valamivel nem boldogulok és nagyon nem értem mit is akar...
A link a play áruházra mutat!
-
icemad
nagyúr
A Microsoft honlapján elég szépen levan írva minden beállítás magyarul. De ha kell, szerintem megtudnánk oldani, hogy páran lefotózzuk az összes menüpontot, és leirjuk hozzá melyik mit jelent. Összedobnánk egy PDF-be, és kész. Vagy valaki, aki konyít egy kicsit a webhez, csinálna egy interaktív weblapot. De ez csak egy ötlet.
A legnagyobb probléma az lenne, hogy az elmúlt pár hónapban többször is változott a dashboard, nem tudom ezt hogy lehetne frissen tartani. -
Muerte68
addikt
válasz
csucsu52
üzenetére
Amúgy van benne valami magyar nyelvű a megvett pld magyar benne

Meg néha beugrik hogy exkluzív kedvezmények de az utána gyorsan el is tűnik
Én pld akkor szoktam hiányolni mikor valami nem stimmel kiírja hogy mi csak nem értem és mehetek szólni a gyereknek hogy olvassa már el mi a baja.
Ha nincs otthon akkor meg próbálom fordítgatni több kevesebb sikerrel.St.Lui-én 52
elvagyok vele de azért nem bánnám ha magyar lenne főleg hogy semmiből nem tartana megcsinálni. -
csucsu52
aktív tag
válasz
Muerte68
üzenetére
Igazad van, biztosan hiányzik valakinek, hiszen csak itt 2en is vagytok.
Én érdeklődtem, hogy mi az ami hiányzik, hátha kicsit közelebb kerül a 2 oldal, ha kapunk valami kézzel fogható hiányérzetet.
De megértem, ha nem kényelmes a szemnek nem magyarul olvasni a menüt, reméljük a legjobbakat, hogy minél előbb jön a magyaritás. -
-
Muerte68
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Ez elég bigott hozzáállás, semmi köze az Android iOS hozzáálláshoz, ez két ugyanolyan rendszer csak a MS- letojja a magyar piacot.
Azért mert mert hiányzik a magyar nyelv még ne zavarj át légyszives másik platformra.
Egyébként van pár Megadrive, PS 1-Xbox-PS3-Xbox one, meg Pc-is de azért had lehessen már olyan vélemény hogy nem ártana bele és nem csak az hogy tanulj meg angolul meg húzzál a PS- hez játszál avval.
Nem támadásként, csak vélemény
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Muerte68
üzenetére
Na, látod épp ezért KÉRDEZTEM, hogy mi az ami hiányzik belőle?
Egy átlag felhasználó életében 3x látja a system menüt, kb mikor TV-t cserél és felbontást akar állitani(vagy akkor sem mert fogalma sincs róla, hogy létezik olyan hogy felbontás),
vagy nincs net és a hálózati beállitásokat megnézi (vagy akkor sem, mert arról sincs fogalma, hogy van hálózat).
Hidd el tapasztalatból mondom, a konzolhasználók NAGY többsége nem hozzáértő, csak a GAMES mappáig terjed a figyelem és a tudás. -
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor másképp kérdezem. Volt hivatalos tweet vagy bármi amiben bejelentették? (Dátumra pontosan, hogy jön.)
Ilyen, olyan dataminer adatokat, homályos reddit kijelentéseket ne vegyük már készpénznek.Oriic viselkedése pedig vérlázító!
Már nem először szít indulatokat a nemtörődöm, slendrián munkavégzése, szerintem ideje leváltani!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
De hiszen készül ám!!44négy

-
Muerte68
addikt
válasz
csucsu52
üzenetére
Az hogy neked nem hiányzik az nem jelenti hogy másnak nem hiányozhat.
A PS- miért tudja alapból?
Alap volna hogy legyen és ha valakinek nem kell kikapcsolja.
Ugyanúgy mint hogy legyen magyar nyelven játék, mint ahogy anno a 360-on elég sok játéknál volt.
A sztoris játékoknál mint RDR-Fallout pld jó lenne.
Az hogy mostanában mindenki angolul tanul nem jelenti azt hogy mindenki tud.
Én pld hajdanán oroszt tanultam ami itt nem segít
Én elvagyok az angol menüvel de ha van magyar azt használom. -
törölt tag
Nincs játék, nincs magyar menü, elhagyó az xbox.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
De 2018 májusában valóban voltak erre utaló jelek. oriic be is dobta ide:
https://gamepod.hu/tema/xbox_one/hsz_143730-143730.htmlDe azóta sincs semmi, így jobb híján a hír hozóját okoljuk

-
icemad
nagyúr
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Én próbáltam, nekem nem tetszett. Mondjuk az első részével is ugyanez volt a gondom, borzasztó az irányítás, vagy én vagyok totál béna hozzá.
Ha arcade típusút keresel, akkor próbáld ki a Gravel-t. A grafika nem az igazi, és bugok is vannak benne, de elég szórakoztató játék.
-
Zoolee1976
aktív tag
Gyerekek, valaki próbálta itt már az ingyenes V-Rally 4 ez? Imádom a.rally játékokat és jópár meg is van.Viszont ebben a játékban a fektávokkal nem tudok mit kezdeni,olyan aszfalton mintha jégen fékeznék,csak csúszik a végtelenbe.Valamit lehet ezen állítani,vagy ennek ilyen a fizikája?A WRC 8 nekem bejött,azt hittem ez is hasonló lesz csak árkádosabb.
-
KD6-3.7
őstag
Komoly problémák jönnek itt elô hétrôl hétre!
Cicereg a gép, nincs magyar nyelvû menü, hûtés jó e stb. Nekem meg sokáig be volt vágva a fiókba, ne is lássam aztan ott cicereghetett meg melegedhetett. Kit a fenét érdekel. Kontroller kézbe vesz, gomb benyom és már a dashboardon vagy azt füstöl a Battlefield.
Hoztam vittem külföldre is semmi baja nem volt se a fatnek, se az Snek. Nem kell ezt igy óvni! Angol nyelvû menü meg hát Doom, blood meg mifene akár a sárga kazis Nintendo hát settings meg high, normal,low, easy mindig ugyan azt jelenti! Az meg nem árt, ha tud az ember angolul mivel a játékok 99% angol
nyelvü aztan a sztorit se ártana megérteni. Én sokat forditottam magamnak miközben játszottam. Igy is tanul az ember!
Na szép napot Xbox brigád! -
Ngtx
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem sem hiányzik pedig aztán közöm nincs az angolhoz.
-
HunChris
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tegnap fejeztem be a Wolfenstein new order-t (nekem bejött nagyon), GTAV is megy, meg ezek is, alig lehet követni. Ki bír ennyit játszani.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gitáros topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És mindig gari lett a vége a sztoriknak amiket eddig találtam volt akinek 2 hónap után ismételt a refurb gép. Valahogy nagyon elveszi a bizalmam. Kicsit sajnálom az elmúlt 2 hétben összerendelgetett játékoknak az árát már... 
IntelKiller7