Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Hamarosan érkeznek az első meghívók a Halo MCC teszteléséhez. A 3. fejlesztői napló beszámól erről is és a további részletekről: [link]
-
törölt tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Mi volt vele a baj?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Pluszban egy csomó utalást is kivettek belőle (Nem sokat játszottam a Rare Replay-es kiadással, de pl. az Xbox kiadásban már módosították a "A Clockwork Orange" utalás.
Bár az tetszik, hogy reflektál az N64-es kiadásra is.
-
Bogyi007
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Ugye-ugye? Az eredeti változathoz képest (ami a Rare Replay lemezen is rajta van) - annyi a változás (a grafikai tuningon kívül) hogy a káromkodások ki vannak sípolva és a szövegbuborékokban is cenzúrázva vannak, de így még viccesebb lett az egész valahol.
Igaz én elfogult vagyok a játékkal de ott van a helye a platformerek Top 3-as listáján. Nálam mondjuk az első helyen. Nem volt kérdés hogy minden próba nélkül már tegnap reggel meg is vettem a játékot.
-
EmThor
addikt
Bakker ez a Conker mennyire zseniális!
-
EmThor
addikt
Nem emlékszem hogy az SSX3-at megvettem volna, mégis ott van a ready to installed listámban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
roro27
üzenetére
Az üzlet is MS-hez küldte volna, így küldtem Én.
Lejelentettem, küldték a csomagcimkét, hívtam a ups-t, jött érte a futár. Kb. 1,5-2 hét volt oda-vissza.
De, attól függ mennyire zavaró, ha együtt lehet vele élni, akkor lehet nem küldeném vissza. Simán benne van, hogy hasonlót kapsz, vagy esetleg rosszabbat. Utóbbi ritka, de volt olyan is.
-
roro27
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Már dumáltam velük azt mondták hogy hasonlítsam össze pár géppel.
-
negyven2
nagyúr
Az eddig ismertetett BC-s Original Xbox játékok közül ezek támogatják a 16:9-es képarányt.
-Black
-BloodRayne 2
-Dead to Rights
-Destroy All Humans!
-Full Spectrum Warrior
-Grabbed by the Ghoulies
-Mercenaries: Playground of Destruction
-MX Unleashed
-Ninja Gaiden Black
-Panzer Dragoon Orta
-Sid Meier's Pirates!
-SSX 3
-Star Wars: Battlefront
-Star Wars: Battlefront II
-Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
-Star Wars: Republic CommandoA többinél bár a kiküldőt kép 16:9-es a képaránnyal rendelkezik, de maguk a játékok 4:3-ban futnak (oldalt kettő fekete csík).
-Blinx: The Time Sweeper
-BloodRayne 2
-Breakdown
-Conker: Live & Reloaded
-Crimson Skies: High Road to Revenge
-The Elder Scrolls III: Morrowind
-Fuzion Frenzy
-Hunter: The Reckoning
-Jade Empire
-The King of Fighters: Neowave
-Panzer Elite Action: Fields of Glory
-Prince of Persia: The Sands of Time
-Psychonauts
-Red Faction II
-Star Wars: Jedi Starfighter
-Star Wars: Knights of the Old Republic
-Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords -
roro27
tag
Sziasztok! Egy hete vagyok tulajdonosa egy Xbox one S gépnek, de sajnos nem felhőtlen az örömöm. Az első bekapcsolás óta érdekes számomra fura és zavaró hang jön ki belőle. Valami féle ventilátor hang meg hallatszik megspékelve morgó duruzdó hanggal.
Véleményetek szerint ez mennyire normális?
[Ezen a videón is a srác ezt a hangot mutatja
Ezen a videón is a srác ezt a hangot mutatja. Nem tudom mit csináljak. -
Bogyi007
veterán
Fiatalodtam majdnem 15 évet!

Ez a Conker még most is olyan élvezetes mint régen! Holnap korán kell kelnem így ma muszáj volt befejeznem, de két órát azért már eltöltöttem vele. Platformerek között még mindig őrzi a trónját ez a játék!

-
negyven2
nagyúr
válasz
eagleberg
üzenetére
Dehogynem vehetőek meg. Igaz az előző turnusból csak 4 db de a ma érkezőkből eddig kettő kivételével (Breakdown/Jade Empire) mind megvásárolható idehaza (US-böl meg az összes, de az komplikált).
A 26-án érkezőkből még nincs fent, de majd felkerül mind (max. itthonról nem lehet megvenni).szupermacs: A Jade Empire nem vehető meg itthonról dgitálisan.
-
Jovanny2
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem, MS küldi a cimkét, utána kell hívni UPS-t.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eagleberg
üzenetére
De igen elérhetőek online. A SW játékok majd csak 26-a után:
Április 26-án érkező digitálisan megvehető Xbox Classic játékok
Destroy All Humans!
Full Spectrum Warrior
Mercenaries: Playground of Destruction
MX Unleashed
Panzer Elite Action: Fields of Glory (Europe only)
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront 2
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
Star Wars: Jedi Starfighter
Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
Star Wars: Republic Commando -
eagleberg
aktív tag
Az XBOX Classic játékokat ugye nem lehet online megvásárolni?
Nem tudjátok, hogy esetleg később sem lehet majd őket megvenni?
Én barom eladtam a SW Battlefront 1-2-őt. Most meg aranyat érnek.
És nagyon szerettem őket, főleg az 1-et.
Szerintem több mint 20-szor végigjátszottuk őket osztott képernyőn...
Nekiültünk és addig fel sem keltünk még végig nem vittük mind a két oldalt. -
szupermacs
veterán
Jade Empire-t megvásárolta valaki? Tartalmazza a bónusz karaktert a digitális verzió? (Monk Zeng)
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes a The Surge - Cutting Edge Pack DLC
-
ImpersonatoR
addikt
Felhivtam a supportot controller javitas miatt.
Azt mondta kuld egy pdf et amit ra kell ragasztani a csomagra amit visz majd az ups.
De nem kaptam illetve ha belepek az esetnel a cimke nyomtatasa is szurke/inaktiv.
Vagy fel kell hivni az ups t es utana tudom csak majd kinyomtatni ? -
dave182
senior tag
R6 siege-re tud valaki most valami bestbuy-t?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hackeeeee
üzenetére
Itt lehet még ellenőrizni: Xbox Backward Compatibility
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Save the Date, #UbiE3 is coming! Join us on June 11, from 1pm PT.
More to come, stay tuned..." -
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én 3 éve nyúzok egy halo locke editiont. A legnagyobb bajom vele h qtya baja, pedig le akartam màr cserélni egy recon tech-re.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
Ms Store mit ott kért egy update-ot. Remélem ez már a Conker Éva többi BC cím miatt van...
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Led csik? Akkor most azonnal veszek vagy 30 tucattal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
De ez csak kábellel megy, nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Csapoati
üzenetére
Nekem még sosem volt gondom a sima kontrollerrel sem. Ami miatt vennék komolyabbat, az csak a strapabíróság lenne. A három Tech kontroller nekem nagyon masszívnak tűnik és igazából nem hiányzik az, hogy legyen még akárhány gomb vagy trigger rajta. Az Elite annyira nem vonz, sokan szidták a gumírozást, hogy hamar feljön és mivel jön a v2 sem akarnék venni. Ez a Wildcat viszont mindig buzerálta a kíváncsiságomat és nagyon vezeték párti vagyok.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Látni vélek egy peremet a recék és a fölötte lévő műanyag fölött, de persze biztosra nem venném. Mindenesetre nagy hiba, ha nem gumírozott, pedig az én kezem még csak nem is olyan izzadós.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én látok rajta gumírozást: [link]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hjaa. Hát akkor így viszont instant get.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahogy én látom az újról (Razer Wolverine Ultimate) hiányzik a gumírozás már. Ellenben van benne világító LED csík

-
bigdee888
tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e rola szo, de a Carmageddon-t most learaztak a felere (igy most 2000Ft). Szerintetek erdemes beruhazni ra, ha - meg PC-n - az 1-et es a 2-t nagyon szerettem? Van aki megvette? Mi a velemeny rola? Koszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gijon
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Már jól összerakták,.. én csak jót tudok róla mondani, mármint a wildcat-ról. A plusz gombok sok játéknál előnyt jelentenek. Van már új verziója Razer Wolverine Ultimate.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az új Razer konti mennyire jó? Anno volt 1 360-as Onzam, de az em volt valami acélos. fél év alatt el is engedte a lelkét a jobb analog.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Csapoati
üzenetére
Nálam még mindig 3 kontroller van listán:
Xbox Elite (de mivel úton van a v2 így nem biztos, hogy megveszem)
Razer Wildcat (ez csak vezetékes, ami nekem nem baj, de később lehet, hogy az lesz)
Patrol v. Command v. Recon Tech kontroller + Sztereó headset adapter (ezen nincs semmi + trigger)Én az utolsó összeállíással is meg lennék elégedve, de még hezitálok (lassan fél éve)
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gift card-al megy a fizetés 360-as játékokra, de csak 360-ról. Web-ről/One-ról/App-ból nem tudsz Gift Card-al 360/Classic játékot/DLC-t venni.
-
Czimby
addikt
Elég szomorú, hogy két segítő szándékú embernek is sikerült elvenni a kedvét attól, hogy tegyen másokért...
Én kifejezetten örültem neki, hogy csak egy linkre kellett kattintanom nem pedig keresgélnem.
Nem nagy dolog, de jó volt reggel félkómában telóról böngészni mi is a felhozatal.Persze vannak akiknek semmi sem jó, de biztos nem velük van a baj.
Bogyinak pedig köszi az eddigi munkádat!

-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van rá megoldás. És ez lassan itthon is széleskörben fog elterjedni. Kell egy angol cím a profilodhoz vagy echte angol profil valamint egy Revolut Mastercardos kártya. Ha ez megvan már vehetsz akár X360-as címeket is. Amikor én megszereztem a kártyámat ingyenesen nyitottak mellé folyószámlát és a kártyát is ingyen küldték ki Magyarországra. Onnantól meg csak a profilhoz kellett hozzáadni és kész. A kártyára meg lehet tölteni a hazai számlákról is és elvileg a PayPal egyenleg is mehet rá.
Nekem meg azóta van angol profilom amióta a profilmigráció megtörtént. Anno sok játék nem volt elérhető még a hazai Storeban s kellett egy profil amivel tudtam Angliából vásárolni.
Ehhez akkoriban szinte legálisan volt is címem mivel unokatestvérem Manchesteri címét használtam fel hozzá. -
frankdelgado
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
Jól veszem ki h ez most off? vagy akkor off, ha a topikgazdát nem érdeki? Áh el kellene olvasnom a szabályzatot.

-
maszekember
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére

Ténylegesen sivárnak, lélektelennek, "iparosmunkának" hat számomra a legtöbb multiplatform játék a Sony illetve a Nintendo (Switch) exklúzívjai után. Bloodborne-t melegen ajánlom neked, nekem megváltoztatta a nézetemet a játékokról mint médiumról. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én párhuzamosan három dolgot csinálok három képernyőn. Egyiken megy a munka, másikon a Fórum, harmadikon pedig a munkától függően az Xbox

-
hackeeeee
Jómunkásember
Még régesrégen diskuráltunk a rról, hogy néha mennyire tűnik gagyinak, és nem gagyinak az elite controller..
Namármost, jó pár hónapja kézbe sem vettem, mindig a gears-es controller-t használtam.. Most pont wildlands közben merült le az akku a gears-es conti-ban, na mondom akkor kézbe veszem... Hát, Ég és föld a különbség.

Annó nem tűnt ennyire fel.. De most igen.. Teljesen mások az analóg karok, érzetre is.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
frankdelgado
üzenetére
"Az a pláne, h van aki mindennap itt lóg a fórumban és nyomja a gépet"

-
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Felre ne ertsd, igazabol semmi kozom hozza, csak gondoltam hatha nem nagy titok es tobbe nem furdalna a kivancsisag:
Mindig nagy meglepetessel olvasom, hogy ez, meg az kilove, kimaxolva, toltod is a kovetkezot es ezt igy naprol napra
Szoval, ha nem nagy titok, aruld el, mi a titok?
Lotton nyertel, gyerek vagy meg es nem tanulsz vagy mit csinalok rosszul, hogy jo, ha heti 1-2-3 oram van jatszani?!

UI.: ha tippelnem kellene, akkor lotto(-ido)milliomos es / vagy nyugdijas lehetsz

-
oriic
HÁZIGAZDA
Akad néhány WTF részlet, de a nagyja szerintem kamu.
-
Bogyi007
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Pedig ott van. Boxon ne keresd még ott 18.00 után lesz csak...
-
x360elite
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De hát kell !!! Ha már itt van. Legalább nem kell majd kontrollert vennem, ha az egyik feladja.

-
Edgar2621
őstag
Tudom, hogy volt már téma, de nem találtam az idevágó hszeket, úgyhogy sorry az ismétlésért. Szóval amennyiben aktiválom a gamepass trialt, utána el tudom még lőni a cdkeysről vett havi előfizetést, ami csak új felhasználóknak lehetséges? Mert akkor lenne másfél hónapom nagyon kedvezményes áron és pár játékot végig tudnék játszani.
+1: a classic játékok lesznek leárazva? Tudom nagyon olcsó így is az összes, de például a Morrowind érne nekem egy ezrest, kettőt már nem biztos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sikerült bezsákolni a DS2-t, DLC-kkel együtt.

@I.skywalker: Én agyaltam egy kicsit akkor, amikor megvettem az X-et, hogy na most akkor mi legyen.. Esetleg, megpróbáljam-e a Pro-t.. De aztán, arra jutottam, hogy.. csak azok miatta címek miatt, áh nem.. van egy rakat játék a profilomon, plusz, amit többször mondtam, nekem nem kényelmes a DS, így maradt az X.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lotton nyertel, gyerek vagy meg es nem tanulsz vagy mit csinalok rosszul, hogy jo, ha heti 1-2-3 oram van jatszani?!