Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patky77
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni xbox one wifi ugyben. Miert nem csatlakozik fel ugyan arra a wifire lakason belul ha atviszem egyik szobabol a masikba??? Teljesen kiidegel. Jeleroseg ugyan ugy teljes. Hiaba csinalok router (TP-LINK TL-WR1043ND) resetet vagy box resetet, semmi. Ha kezzel beirok fix ip-t azt raadasul el sem menti. Random ip-re fel sem csatlakozik. Amint visszaviszem ugyan abba az eredeti pozicijaba azonnal megy a net wifin keresztul. Nem hinnem hogy befolyasolna valamit is hogy az ideiglenes helyem masik tap es hdmi kabelt hasznalok.
Még esetleg az jutott eszemre, hogy a router közelsége befolyásoló lehet!? Az eredeti helyén légvonalban 6m és nincsen akadály. A többi helyen 8-10m a távolság és nem üres teljesen a légtér.
Koszonom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés: November 8.
-
rezy89
tag
Köszönöm a válaszokat! Ez remek hír, igaz nem tudom hogy éri meg nekik a dolog, de felhasználóként pöpec dolog!

-
rezy89
tag
Üdv! Nyeretlen kezdő vagyok a One használatát illetően, de úgy adódott, hogy hozzám jutott egy gép. A Game Pass-ról szeretnék érdeklődni, hogy az valóban azt takarja amire gondolok? Egyszóval minimális havi díjért cserébe korlátlanul, megkötések nélkül lehet játszani az adott játékokkal? Pl. Halo 5 komplett kampányát ki lehet így játszani? Azon agyalok mi lehet a becsapás a dologban, fene venne dobozos játékot ha így meg lehet oldani...
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Azt vágom

-
pzstm
titán
válasz
sugarforce
üzenetére
úgyis lesz annyi év végén, hogy nem para

-
AMD Power
titán
Zsakolhatoak a Gold jatekok.

-
törölt tag
Besz@rás... MGSV 60fps One S-en, a Borderlands2 meg nem. -.-
-
bilon73
aktív tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
vazz..én tegnap kezdtem bele...de most elvetted a kedvem...

-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Sok helyen keresgéltem, de sehol nem találtam arra konkrétan megoldást, hogy 3-an vagyunk tesók
és van 3 boxunk, de csak nekem van Live-om, hogy hogyan tudnánk megoldani, hogy mind a 3-an tudjunk együtt játszani egy online játékkal. 
Előre köszi a segítséget
-
oriic
HÁZIGAZDA
Metro Exodus elhalasztva 2019 Q1-re

-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Siffredi
üzenetére
A sportjátékokat nem kedvelem, így az kimarad. Tegnap este a Hue-val játszottam, de elakadtam egy részen. Csak akkor szoktam ezrezni, hogyha úgy érzem viszonylag könnyen teljesíthető a cél, ha nem, akkor elengedem. A Super Lucky's Tale-re is rápróbáltam, ami elsőre könnyűnek tűnt, de ott az nem tetszik, hogyha elfogynak az életek, akkor nagy pályarészt kell újra teljesíteni. De lehet csak én nem vagyok formában. :-)
-
kakuk.tamas
addikt
A Metal Gear Solid V : The Phantom Pain már tölthető ingyen Gold-dal. Ha nem listázza a Goldos játékok között, keressetek rá.
-
parandroid
félisten
válasz
slyder81
üzenetére
Szabadon állítgathatod a régiós, és nyelvi beállításokat. Vannak bizonyos kódok, amiket csak az adott ország ip-jéről enged beaktiválni, de gold és game pass általában nem ilyen, szinte biztos, higy simán menni fog. Más régiós vásárlás egy fokkal bonyolultabb, de azt is meg szokták tudni oldani.
p
-
Siffredi
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Ez nekem is fent van a listán

Viszont az NBA Playgrounds-al vigyázz, ha ki akarod "ezrezni". A challenge-es acsi elég bosszantó...
-
Mister_X
nagyúr
Na gondoltam picit most Overwatchozok "kölcsöngépen", amíg nem lesz újra sajátom - nem is emlékszem, hogy Xboxon mikor játszottam utoljára, azóta beraktak egy csomó hőst és átdolgoztak jópárat (Hanzo és D.Va, amit hirtelen láttam).
Gyorsan le is toltam a tíz besorolót, 7-3, Blizzard szerint Platinum vagyok
A meccsek többségét Moirával toltam le (talán kétszer voltam tank és kétszer assault), lett is egy PotG Moiréval. Jóféle. -
MrPeekaboo
senior tag
Csütörtök reggel 9-től hétfő reggel 9-ig szabadon lehet játszani a Rainbow: Six Siege-el. A honlap szerint nem kell gold hozzá, de ez lehet csak elírás, mert szokott kelleni.
Újabb GP-s játékkal végeztem, ezúttal a Late Shift került sorra. Egy interaktív filmről van szó, ahol a döntéseinkkel befolyásolhatjuk a történetet. Gondolom páran még emlékeznek a 90-es években megjelent első ilyen játékokra, a Mad Dog McCree-re, majd a Crime Patrol vagy Space Pirates-re. Jókat lehetett röhögni rajtuk.
Kíváncsi voltam, hogy lehet-e még újat mutatni ebben a kategőriában, de úgy tűnik nem. A feliratok között találtam magyart is, így azt választottam, bár ne tettem volna. Olyan félrefordítások vannak benne, hogy már fájdalmas. Pl. a főhős előveszi a liftben a mobilját és ránéz, majd angolul azt mondja: No reception, magyarul: Nincs recepció....
Összességében nem voltam elájulva a történettől, de pár beszóláson és jeleneten jókat kuncogtam. Feltűnően sok fakkolás van a szövegben. A film sokszor megakadt vagy felgyorsult, néhány szöveg 1-2 mp-re jelent csak meg, elütés is van pár helyen. Hát valahogy többet vártam ettől így 2018-ban... -
slyder81
tag
Egy kérdés. Kaptam egy sima xbox onet. Kaptam vele 3 hó gold előfizut. A konzol svajci régión van. Ha veszek magyar goldot, akkor mielőtt aktiválom át kell e álitanom a régiót Magyarországra? Jár hozzá egy hónap trial gamepass. Ezt aktiválhatom a jelenlegi svájci régiós beállítással?
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Human Fall Flat-ről valakinek véleménye? Asszony pajtást rávenném egy kis CO-OP-ra

-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem EA Accesben is benne lesz idővel.
-
bbmt
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt nagyon vártam már.

Viszont nem merem megvenni mert sanszos, hogy jövőheti akcióban benne lesz. -
Vettem egy xbox one x-et. Most probalom parositani a regebbi one elite kontrolleremet es nem tudom. Valamit elrontok, vagy az x mar nem tudja a sima one kontrollereket kezelni. One s-vel siman megy, azt gondoltam az ujjal is menni fog.
-
icemad
nagyúr
Van külön fórum a konzolokhoz ajánlott tv-kről? Nyáron tervezek új tv-t venni, direct a one x-hez... Jó lenne valami infó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az Ultimate jon penteken.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
-
ImpersonatoR
addikt
State of Decoy 2- vel hh toljak mar páran latom a barátlistámon is jönnek az acsik nekik.
-
wazo
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, be is húztam a "gyereknek" a Lego Starwars-t :-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz Borderlands 3 az E3-on.
-
negyven2
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
F1 2018 augusztus 24
[link] -
LoGeN90
aktív tag
Kiderült milyen információkat oszt meg a Microsoft az Xbox felhasználókról
http://hu.ign.com/m/microsoft/37503/news/kiderult-milyen-informaciokat-oszt-meg-a-microsoft-az-xbox-f
-
Czimby
addikt
Olyan játék ami benne van az EA Access-ben volt már benne GWG-ben is?
Gondolkodok a GW2-n, de jóideig nem lenne időm vele foglalkozni, ha meg megkapnám esetleg később goldban kicsit pénzkidobás lenne. -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Telefonról dobtam össze szinte mindig a keddi listákat. Volt is megnyitva legalább vagy 6 ablak a mobilos Chromeban.

Ment a lista ide, a 360-as topicba, a gamer365.hu Xbox krimcsibe, aztán nyitva volt minimum egy ablak a Reddit Xbox One topicba, egy MN oldalára és ugye volt ablak nyitva a DwG fejléc végett is.
Általában 5-10 perc alatt megvolt mindenhová a listák linkelése.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valaki próbálta már az I am bread játékot? Eléggé betegnek tűnik. Van olyan jó, mint pl. a Goat Simulator?
-
törölt tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Nekem tavaly november óta nem képesek visszautalni az EA Access-re tévesen beterhelt összeget..Már az több mint egy órát vett igénybe, ahogy egyik deskről a másikra passzolgattak, amikor reklamáltam. Vicc az egész.
El is küldöm majd nekik emlékeztetőnek a cset transzkriptjét, amiben a jóváírást megígérték.
-
3L1T3
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
*Egy felhasználó csak egy darab 1 hónapos Game Pass próbaidőszak kódot válthat be, és csak abban az esetben, ha korábban még nem volt Game Pass hozzáférése! A kód legkésőbb 2018. július 31-ig váltható be.
-
ImpersonatoR
addikt
-
adise
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
más storeba olcsóbb pedig. 9-10ért már lemezesen is kapni, én 7500-ért vettem ebayről pár hónapja és azt legalább el is lehet adni, ha megunja az ember
-
DaveHutt
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Telefonról ez is macerás, képek beküldése esélytelen.
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lego ninjagot már régóta várom. Most kapott 50%-ot talán ennyit még soha de így is azért húzós az a 9k.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
DaveHutt
őstag
DWG keretein belül egy kis Bioware akció.
Warner Spotlight Sale, ehhez érdemes US-be kirándulni.
-
axlfsi
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
En az elsot is szerettem/szeretem!

Majd csereljunk jol GT-t es toljuk egyutt
-
l.skywalker
Topikgazda
Na ez egy jó ajánlat:
1 TB Konsole + Forza Horizon 3 + Hot Wheels + Forza Horizon 2 + Steep + Halo 5 + The Crew + 2. Controller + 3 Monate Gold für 259,- Euro (+ÁFA+szállítás 278,89€=88k HUF)
Végignyomva szállít Magyarország is
-
kazuma921
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Engem eddig nem túlzottan érdekelt a State of Decay, de a csávó a videóban egyedül is tök jól elvan, és nagyon érdekesnek tűnik a játék, sokkal rosszabbra számítottam.
Egyszer tuti kipróbálom. -
törölt tag
válasz
pzstm
üzenetére
Az itt emlegetett cikkedből lesz valami?
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sszerintem jöhet, de őszintén szólva ha lenne pár napos rendszerességgel "hírmorzsák" alapon valami gamepodos rozéfröccs amiben összeszeded egy-egy sorban érdekesebb dolgokat én annak is örülnék.

-
l.skywalker
Topikgazda
Apróság de mégis nemes gesztus:
Fogyatékossággal élőspeciális igényű embereknek csinált kontrollert az MS:
-
Def26
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Én skywalker összeállítását hiányolom egyedül. Abban voltak érdekes hírek. Az ilyen gold játékos dolgok már nem érdekeltek, arra én is rá tudok keresni, ha éppen kíváncsi vagyok.
oriic is hozza amit kell, meg vannak még aktív tagok. Néha pzstm is belök valami kötelezőt, szerintem most is el vagyunk látva hírekkel.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem ellened szól (pláne mivel a topicból szinte téged ismerlek személyesen egyedül
) de pont most hozhatom fel azt a tényt hogy milyen kár az, hogy többen is kiszálltunk már a hírek és akciók linkelgetéséből és így nagyrítkán kerül be valami extra hír az oldalra ami külső forrásból van, de ez éppen a múlt héten már említve volt...Ha lenne napi állandó hírrovat a topicban (volt szépen megszerkesztve, de aki csinálta nem véletlenül hagyta abba szintén) akkor nem lenne szanaszét és ismétlődve az egyébként ilyen fontos hírek sem mint amit hoztál.
-
kazuma921
aktív tag
Ha van akit érdekel, a State of Decay 2-t már elkezdték végigtolni a Youtubon, bele lehet nézni hogyan is néz ki a játék megszakítatlan, megjelent gameplay közben.
Tudtommal aki előrendelte a bővített verziót az már játszhatja, de ezzel lehet hülyeséget mondok. -
MrPeekaboo
senior tag
Az Inside Xbox következő része ezen a héten pénteken, helyi idő szerint hajnal fél 1-kor kezdődik. Főként a május 22-n megjelenő State of Decay 2 lesz a központi téma.
-
negyven2
nagyúr
Május 16-án érkezik az Xbox Game Preview programba a Divinity: Original Sin 2! Az első 3 óra ingyenes lesz! Aki megvásárolja Game Preview-ba az az első fejezettel tud majd játszani ami kb. 20 órás játékidőt jelent. Természetesen akik most megveszik azok megkapják majd az augusztusban megjelenő teljes kiadást amibe az addig elért eredményeiket is tovább tudják majd vinni.
Valamint a Cities: Skylines Xbox One X Enhanced támogatást kapott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Honor Magic V2 - origami
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Parfüm topik
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hülyén hangzik, de tényleg ez volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7