Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép estét!
MSG-ben, hogy nyílik meg a többi rész?

Olvastam, hogy hardon is végig kell játszani, már többször megvolt, se semmi.
Azt írja, hogy nincs letöltve.
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem is!

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elemem van

Nem tudom töltögetni, vagyis elfelejtem mindig
Akkor várok jó áron eredetit!
Köszi! -
Zjunior
veterán
Ez mennyire eri meg?3700ft...
Ingyen kihozzak.http://m.emag.hu/hama-play-and-charge-kit-xbox-one-ra-115590-hama/pd/DJVRVBBBM/
Vagy duplajaert eredetit?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
gegg
tag
Sziasztok!
Eladtam a PS4 em és one vásárlás előtt állok. [link] Ha innen megrendelem és veszek egy átalakítót akkor tudnám használni a gépet és később a hazai megjelenés után tudnám garanciáztatni ha történne valami? -
lukirobi
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyik haveromnál is dettó ugyanez a helyzet, x360-a van, xone-t akar venni, de ugye most neki is minimum egy routert is kell vennie..ok, nem nagy költség, de tényleg minek??? ilyen alap dolgot kihagyni?...azért is nagyon sok-sok ezer érintettről van szó,elég csak a külföldi fórumokat meglesni.
Az meg, hogy a multiplatformnok szebben,az nem meglepő,720p vs. 1080p. ..
Ha nem lenne majd Halo, nekem sem kellett volna xone, de így egy játék miatt megéri (meg forza, meg titanfall...hoppá,máris nem egy game
), minden más ps4re, ez alap..Ezért is kell minden hard gamernek mindkettő gép,és akkor nincs kompromisszum

-
pzstm
titán
-
Cimbye
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs okostelefonja sem, csak butatelefon. Telefonálásra és sms-re használja a telefont, fölösleges is lenne neki.
Nem mindenkinek vannak ilyen cuccai. Ha nem kell neki gép, és őt kielégíti az xboxos böngésző akkor meg lehet érteni. És nem hinném, hogy (Magyarországon főleg) mindenki routerrel használja a netet, szóval elég nagy probléma lehet ez és nem csak 1 embert érint.
Jó persze lehet akkor routert venni, de akkoris. Nemááá, hogy ezt kihagyják belőle és az ember emiatt vegyen egy kvázi fölösleges cuccot, mert nem használná ki csak mert az MS-nél kitalálták hogy PPoE minek
-
Cimbye
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Pl az ismerősömnél ahol voltam ott csak a live miatt kell nekik a net. Nincs szüksége pécére, xboxon is tud netezni. Hozzá van egy billentyűzet és csá.
-
Cimbye
tag
válasz
zeus90
üzenetére
De így van a multi címeket PS4-re veszem meg. A fifa14 demójával hasonlítottam össze, az ingyenes. Már csak kiváncsiságból is
És ha külföldi fórumokat nézel sokan könyörögnek hogy rakják be a pppoe támogatást. Érthetetlen számomra, hogy ezt most miért hagyták ki...360 is tudja. Vagy akkora programozási bravúr kéne hozzá, hogy belerakják?
Az összes konzol amin van online szolgáltatás tudja csak a one nem. -
zeus90
aktív tag
válasz
Cimbye
üzenetére
Ez akkora alap funkció, hogy még sehol nem láttam megemlítve, hogy nincsen. Fél év alatt ide se írt senki én folyamat olvasok több nagyobb forumot és ott sem. Szóval igen, a saját szavaidat használva, akinek nincs routere az baszódjon meg.
Fifa14-re meg inkább nem írok semmit (főleg mivel meg sincs) ezt már csak trollkodás gondolom (főleg mivel 10 percre rá írtad, gondolom akkor jutott eszedbe, hogy azért még ezt is elpanaszolod), régebben nem azt írtad, h multi címeket ps4-re veszel meg?
-
válasz
Cimbye
üzenetére
Én a fifat nagyon szepnek tartom...en is összehasonlítottam, és tényleg picit szebb a ps en, de lehet h beallítás kérdése....
TF nal meg mindegy a graf....nem számít nekem...nyilván jobb lenne egy ütősebb, de ez a game élmény, mindent visz...
Aki szereti a nyirbálást annak ez verhetetlen game.. -
Cimbye
tag
Ja amugy a fifa 14-et összehasonlitottuk a PS4-el (ugyanazon a tévén, ugyanolyan beállításokkal), és ahogy kapcsolgattuk a tévét egyikről a másikra, az Xbox One észrevehetően sötétebb és pixelesebb. De a fifa 14 mindkettőn 1080p ha jól tudom nem? Akkor miért szarabb?

50colos fullhd tv-n lett összehasonlítva.
Más.
Titanfall grafikájától nem vagyok lenyűgözve, sokszor van framedrop, viszont a játék kurvajó
-
Cimbye
tag
Gyerekek ekkora szégyent!
Tegnap átvittem a haveromhoz megmutatni az Xbox One-t, mondom oké király dugjuk át szépen az ethernet kábelt az xbox 360ból....eddig jó...aztán keresgélek keresgélek. NINCS PPPOE!!! Bakkker!!! Ez most miaf@sz? Én meg égtem ott mint a rongy, hogy ekkora szar. B@szhattuk volna a live-ot ha nem osztom meg iPhone-ról a netet wifivel.
Ezt a 360 is tudja alapból! Akinek nincs routere az baszodjon meg? Te jóég ilyen alapfunkciót kihagyni belőle...
Basszus a nextgen konzolra mobillal kellett megosztanom a netet hogy haveromnál liveozhassunk
DKomolyan a pofám leszakad, hogy ilyet kihagynak belőle

-
Megvettem a MSG-t.
Jobban mondva a fiam...
Tényleg nagyon rövid.
1 óra alatt végzett vele.
Nem lesz időtálló az már biztos.
MSG fan vagyok, de még én is azt mondom, hogy ennyiért nagyon drága volt. 10-15 usd lenne a reális ár, inkább 10.A trials nagyon jó, de mint az elődje hard, extreme fokozat számomra élvezhetetlen.
Hard még, csak csak, de exnél még az első cp elérése is lehetetlen.
Én aki keveset játszok, soha nem fogom befejezni.
Ideg rendszerem sincs hozzá.
-
pzstm
titán
no kipróbáltam a frissen vásárolt trials fusionben és simán megy az Xbox Record That, fel is vette és el is mentette

-
pzstm
titán
válasz
Landon
üzenetére
az lehet mindegy, cska nem kapsz érte egyáltalán, vagy csak nagyon kevés pontot, amivel választásodtól függően XP, Health vagy már nem is tudom mi töltődhet. (LEgendray-n csak a legendray kivégzésért jár a plusz élet mondjuk)
Mintha pajzsnál mikor védesz akkor is rezegne a trigger illetve dárdát mikor elhajítod, ha minél tovább tartod nyomva az RT-t anál jobban rezeg....ezekere emlékszem
amúgy God of War egyik fejesét megvették és átment a Ryse-hoz, szóval remélem hogy a Ryse2-t csinálja már és még tökéletesebb lesz

-
Landon
addikt
Ezt jo hallani! Nekem is nagyon tetszik. Szemely szerint meg hasonloval sem jatszottam - temat tekintve.
En Hard-on tolom bar egyelore ugy tunik teljesen mindegy mit nyomok a kivegzes vegbe megy igy is ugy is. A lenyeg az, hogy a haritast idobe nyomd, akkor mar nagy gond nem lehet - persze meg csak az elejen vagyok (partra szallas utani torony).
Egyebkent Ryseban a trigger rumble-nek hol kene elojonnie? Mert elvileg ez a jatek is hasznalja de eddig nem talalkoztam vele vagy csak nem vettem eszre.
-
-
SütiGTi
senior tag
Frissites valamikor titokban megtortent...de a manual update keresest nem talaltam es azota nem ment semmit a game dvr nalam se :-(
-
Landon
addikt
válasz
keIdor
üzenetére

Ryse-on kisse meglepodtem amikor raneztem a timeline-ra; alig csinaltam benne barmit, tortent benne barmi es maris 1x%-al tartok. Ez lenne az a sorozat amibol szerintem sokat ki lehetne hozni de igy launch titlekent nem igen tettek meg. Eddig azt mondom, hogy nem bannek egy masodik reszt sem majd ha abban heggesztenek a hibakon.
Forza5 savazast abszolut nem ertem viszont. Nekem nagyon bejon!
-
Landon
addikt
Ti az Instant-on fele standby-t 24/7 hagyjatok menni? Azert nekem az egy kisse neccesnek tunik, hogy 24/7 megy a konzol meg ha hibernalt allapotban is.
Bar vegulis ha erre terveztek...
-
Def26
félisten
válasz
Edem25
üzenetére
Nézd meg a gyári leírást (xbox one setting up), abban kitér rá. Én arra gondolok, hogy így kerüli ki a sok lámát, aki egy elosztóra dugja a 2400w -os villanyradiátort, meg a pc/konzolt és csodálkozik, hogy lecsapja a biztosítékot.
-
-
Landon
addikt
Köszönöm az infot! Azóta nálam se csinált ilyet, fogalmam sincs miért lehetett de az internet hangos a durvább dolgoktól. Bízom benne, hogy azokból nem jut ki.
Ti 24/7 Instant-On-ba hagyjátok a gépet? Én egyelőre még leállítom rendesen mondván, hogy azért csak ne menjen folyamatosan... (ugye Instant-On-ban megy a gép is hiába úgy tűnik mintha nem).Érdekes az is, hogy MS szerint kizárólag fali konnektorba szabadna kötni a One-t. Kifejezetten nem ajánlják, hogy túlfesz. ellen védő hosszabbítóba legyen kötve. Nálam abba van mert egyszerűen nincs más a TV közelében és eddig nem okozott problémát, szvsz elég baromságnak hangzik, hogy csak fali konnektorba érdemes dugni a cuccost...
Egyébként még mindíg meg vagyok lepődve, hogy mennyire halk a gép: egy teljes napi menet (TV, standby, etc) és x óra játék után még játék alatt is teljesen halk. Mintha fel se pörögne a venti. Itt kijön a nagy átmérőjű ventillátor előnye.

-
Zjunior
veterán
Nincs semmi huge sale sajnos játékok terén!

-
Landon
addikt
Elofordult mar valakivel, hogy Instant Xbox ON utan a gep egyszeruen leallitotta magat? Be se jott a Dash meg semmi csak Xbox ON utan leallt Energy saving modba (tehat narancssargan vilagitott a PSU). Mindezt ugy, hogy termeszetesen Instantra van allitva a power beallitas. Meg csak egyszer fordult elo de kivancsi lennek masnal volt e mar hasonlo.

-
Landon
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Köszönöm az ismételt segítséged!

Hát igen, nagyon nagy volt a kísértés de nem tudtam megállni a dolgot és a 'kék oldal' mellé beszereztem a zöldet is.
Egyszerűen XboX-hoz húz a szívem na. 
Nagyon remélem, hogy nem lesz vele bajom mert megnéztem és sikerült egy ős darabot kifongom. Day1-os gondolom mert 13 November 11-ei a gyártás dátum. Topicban volt már valakinek HW-s gondja ill. lehet tudni valamit, hogy mely gyártási dátumú darabokkal voltak több gondok? Neten nincs semmilyen gyártási dátumon alapuló elemzés sajnos.
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Ma beújítottam én is egy One-t. Lenne is rögtön egy kérdésem (aztán majd több is
):A One miután megadtam az MS email címem auto generál valami gamertag nevet és képet vagy lehetséges, hogy sikerült valami használt darabot kifognom (abszolút bontatlan volt úgyhogy kétlem)? Most látom, hogy valami idióta név, "DeepestRhyme625" és kép van megadva gamertag-nek de ezt én sohasem állítottam. Viszont ahogy nézem hasonló nevek vannak az uto kreált gamertag-ek közt.
Köszönöm!
-
Killer instinct update 6.8 gb....mi a f@kkkkk
-
redXIII
senior tag
BF4-hez a naval strike lejött már valakinek? Premiumos vagyok és elvileg megjelent, kint is van a storeban, nem updatelt.
-
Cimbye
tag
Olyan kérdés, hogy One-on hogy működik a játék megosztás?
Ha mondjuk valaki belép a profilommal a gépén, leszedi rólam pl a Ttitanfall-t, átlép az ő profiljára akkor tudja használni?
-
Köszönöm mindenkinek!
-
gianni85
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
úgy vettem észre, hogy 90€ felett, ha játékokat rendelek, akkor futárral is ingyen küldik (tracked delivery). Bevallom bunkóság, de párszor rendeltem már úgy, hogy hozzácsaptam emiatt egy pre-ordert a megrendeléshez (hogy meglegyen az összeg) amit feladás után visszamondtam.
-
Zjunior
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére

-
SütiGTi
senior tag
Kinect Sport Rivals-ról nagy a csönd...nem jött be senkinek annyira, vagy nem volt még nagyobb játékon vele senki? Én egyenlőre csak youtube-on néztem róla pár videót...engem kimondottan a bowling érdekel, de a videók alapján nem lett egy nagyon nagy valami...majdhogynem a régi boxon lévő jobban tetszett...bár ez mondom csak a videók alapján...
-
Elnézést

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DrLecter80
üzenetére
Nem.
tDr1v3r: Megelőztél.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
DrLecter80
üzenetére
Sajnos nem.
-
DrLecter80
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Az Xbox One játsza a 360 as lemezeket, vagy nem ? -
bulikavagyok
nagyúr
Vedd megy egyszer, használd bárhol Nem tudom volt-e már, én még nem hallottam róla..

Zjunior: Nagyon jó vétel!
-
Zjunior
veterán
Titanfall 30£ zavvin!

Vegyétek!
11.000 huf
-
gianni85
veterán
tényleg ezt beszéltük már... szerintem nem csak a bundle... ami XO volt nálam ott egy Max: Curse of Brotherhood-ot is le tudtam tölteni az előző tulajnak hála, az meg tudtommal csak Store-on keresztül szerezhető be.
360-on meg biztos vagyok ebben az állításban, ott többször is eladtam gépeket tele GOD és Arcade licenszekkel -
vg
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
Kár, hogy nem érted, hogy mit akartam írni. Nem baj, gondolkozzál rajta. Mellesleg, ilyen "haverok" nálam is bepróbálkoztak... add már ide a acc-od, hadd töcsem le én is azt a dlc-t(persze ehhez a jelszóm is oda kell adni ugye). Hát egy nagy lóterméket! Azóta már nem is "haverok"...
-
gianni85
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
nem olyan egyszerű. Az XO követi az X360 szisztémáját. Az első letöltés helyére (gépére) aktiválódik a licensz. Ott bármelyik account akár offline is tudja a cuccot használni. Amelyik account a vásárlást végezte az pedig bármelyik gépen eléri a cuccot, ha be van jelentkezve Live-ra. A licenszeket meg valahogy fél évente, vagy 3havonta lehet gépek között mozgatni. Ezt szigorúan megbízható haverral csinálnám.
Haverodnak át kellene nyomnia a licenszeket a te gépedre, bejelentkezni és letölteni a cuccokat. Onnantól te használni tudnád, ő meg a saját gépén továbbra is, bár csak online. Én bevállalnám, mert mindig online vagyok, ha megy a gép, a net is stabil, megbízható(#10729) vg
azok olyan "haverok"... nekem van sok gyerekkori barátom akinek vakon odaadnám. 10-20éve ismerjük egymást és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot -
gianni85
veterán
nekem már az is nagy szó a PS4 ellenében, hogy faék egyszerűséggel tudtok ketten osztozni minden digitális tartalmon (kivéve maga a LIVE), mivel letöltöm haver gépére, ott a licensz, én meg használom a sajátomon bejelentkezve.
Most jelenleg megint PS-em van, de karácsonyra tuti lesz mellé újra XO is... remélhetőleg Horizon 2-vel és Kinect nélkül
Milyen újítás várható? Mégis lesz valami komolyabb content-sharing, vagy digitális piactér?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
DLC sem regiozaras már

-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
PS4 is régiózármentes, de korongokon van régió ott is, ugyanis a dlc nem az: eus koronghoz usa dlc nem jó pl, lehet itt is ez a helyzet?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nincs régiózár, bármelyiket rendelheted szerintem. Én sem értem miért vannak megkülönböztetve (US/EU), de már rendeltem US verziót, és simán megy a boxomon.
-
molnarpeter
nagyúr
Rákerestem a topikban, de csak jobban összezavart. Látom e-bayen, hogy vannak több régiójú játékok One-ra, de ha jól tudom, a konzol maga régiózár nélkül való. Hogy is van ez?

-
Nekem is ez volt...eszre sem vettem... Ugyhogy no para....
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nálam is az volt hogy bekapcsoltam és előtte másik HDMI-n volt a TV, bekapcsoltam sima startscreen, de láttam a console infónál hogy 0411-es a build dátuma, szóval gondolom lefrissült

-
SütiGTi
senior tag
Az normalis hogy nem akar megjonni az update?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Benne vagyok.

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem még.
A fiam ráment, hagytam had játsszon.
És pont most van tavaszi szünet is. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lehet este folytatom.
Remélem nem sok helyen előztél meg.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Trükköknél még nem járok, de veled versenyzek.

Hozza régi hangulatot, megérte.
Viszont, hogy a dlc is annyi legyen mint a játék.
Nem biztos, hogy megfogom venni. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is megvettem, hamarosan próba.

Köszi a beszámolót.
-
bulikavagyok
nagyúr
Nos kicsivel több mint egy óra játék után 25%-on állok a karrierben, ez egy kicsit aggaszt.
Ez az első ilyen játékom, de nem tűnik túl nehéznek (gondolom később nehezebb lesz). Egyébként nem rossz, nálam kb 6,5/10 összességében. (de ez még változhat
) A grafika a "természetes" pályákon gyönyörű (sziklás/városi), és vannak nagyon szép effektek, de eddig sajnos ezek a pályák vannak kisebbségben. Az irányítás rendben van, a zene kicsit andalító. Elvileg van benne multi is, majd kicsit később ránézek. Ja, és most már tudom nyomni az FX trükköket! Ez is bejön.. Mindenképp megérte a 4400Ft-ot, viszont sokkal többet nem biztos, hogy adnék érte. Bár a lemezes nyilván más, a DLC-k miatt gondolom időtállóbb lesz. Elsőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És elképesztően sokat bír..

D

l.skywalker
IntelKiller7