Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus90
aktív tag
válasz
RunnyJuggler
üzenetére
Mindenképpen venned kell egy Headsett adaptert, csak ezen van jack. Esetleg házilag is lehet barkácsolni ha jól tudom a kapott gyári headsettből, tuti van how to youtube-on.
Ennek nézz utána, én úgy tudom ilyenkor a game sound is a headsetten keresztül fog jönni, de saját magam nem próbáltam még. -
zeus90
aktív tag
Nem teljesen értem ezt a stílust, mivel érdemeltem ki de hát egészségedre.
Leírtam a saját tapasztalataimat, (hint) de hát biztos hazudok. Nem hiszem, hogy bárkit is kioktattam volna.
De ezek szerint nekem csúcskategóriás routerem van, hogy megtudom nézni a bd ripeket a tv-n wifin streamelve a routerről (nem pc-ről)
-
zeus90
aktív tag
(majdnem) Minden formátumot megeszik (mkv-t is), nem tudom, hogy elkészült-e már a végleges dlna support de nagyon rövid időn belül elkészül ha még nincs.
Épp tegnap vagy tegnap előtt láttam a hírt, hogy már tesztelik a Plex appot.
PS4 passz, hogy tudja-e, ha jól rémlik 1-2 hónapja még nem tudta.
Az, meg hogy szaggatott a divx streamelésnél elég sok mindenen múlik és legfőképpen a routeren szerintem.
Bár én boxot nem tervezem dlna-ra használni mivel a tv-m is képes erre egymagában, de kellett vennem egy új routert, hogy a 25-50 gigás BD rip-eket is szépen akadás nélkül letudjam játszani.
-
zeus90
aktív tag
Aki akar engem is felvehet (GT: DaveDotCom), de az elkövetkezendő hónapokban szerintem csak Destiny-vel fogok játszani és Diablo-val. Esetleg néha 1-1 bf4 lazítás képpen.
-
zeus90
aktív tag
39$ 12 month live, akit érdekel.
-
zeus90
aktív tag
Van aki még szabadulna a Destiny-től?

-
zeus90
aktív tag
válasz
19Vico81
üzenetére
Elvileg lehet igen de megerősíteni nem tudom, nem használok külső vinyót hozzá és nem is nagyon tervezek. Filmeket nem ezen keresztül fogok lejátszani továbbra sem, fölöslegesen nem akarom nyomni az áramszámlát ha a tv-m is ugyan úgy lejátsza. 500gigán én meg elférek a játékokkal.
-
zeus90
aktív tag
Ha valaki a közelben lakik, olx-en 75k
-
zeus90
aktív tag
Szép szép, hogy tervezitek, hogy eladjátok meg elcserélitek, de mégis kivel? Most nagyon pang itthon a használt piac, ahogy én észrevettem. Megjelenéskor pedig oké, hogy több user lesz -> nagyobb kereslet, de kb mindenkinek ezek a játékok lesznek meg. Ezekkel lesz tele a piac, amit adnak a konzolhoz. Szerintem azért ezt nem árt figyelembe venni.
Sokkal jobb deal lenne ha játékok helyett adnának +1 controllert pl. -
zeus90
aktív tag
válasz
norbi2010
üzenetére
Nekem régebben törlődtek de egy ideje nem volt ilyen gondom már.
Lehetett vele trükközni egyébként. Legtöbbször azért jött elő ez a bug, mert valamiért nem ment el a cloudba a mentés ha csak loadouton változtattál. De ha az option-ban átállítottál vmit (pl hangot 1%-al valamerre) és rámentetted a beállításokat, akkor a loadoutokat is mentette. Nem tudom, hogy ez a megoldás még használható-e. -
zeus90
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel itt van néhány redeemelhető kód a Destinyhez. Pár hónapja ezt már láttam és be is húztam őket, bár még senki nem tudja, hogy ezek mire is jók. A commentekben írják, hogy lehet csak backstory-t adnak majd szóval semmi komoly

-
zeus90
aktív tag
válasz
adrian94
üzenetére
Nincs olyan, hogy európai meg us live, én vettem már itthon is live kódot, amazontól is, semmi bajom nem volt egyikkel sem. Semmiféle megkötés nincs. Sőt olyan sincs, hogy magyar accal regisztrálsz. Ezeket bármikor át lehet állítani 2 gombnyomással kb. Mindegy, hogy mit adtál meg a regisztrációnál. Max ezeknél a feltöltő kártyáknál van különbség, hogy most font vagy dollár vagy ft stb.
Játékot is lehet ázsiából is rendelni akár, ugyan úgy menni fog itthon.
Az meg, hogy magyarra megéri-e átállítani az majd kiderül, ha megjelenik. Régiónként változik az app felhozatal például. Nem tudom pl lesz-e lokalizált voice command. Mondjuk mivel ennyi ideig húzták a megjelenést, szerintem illene belerakni.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Krisz0630
üzenetére
Elvileg jók, nincs semmi régiózár, de várd meg, amíg ír valaki, aki szokta váltogatni, hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Én US-en használom mindig és nem is tervezem, hogy átváltom.
De sokszor láttam már redditen, hogy a brittek is 1-1 játék miatt átváltanak, megveszik és visszaváltanak, szóval nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. De biztosra nem tudom ezt megmondani.
-
zeus90
aktív tag
válasz
adrian94
üzenetére
Szerintem bármeddig. Olyan mintha megvennéd a dobozos játékot csak nem bontanád ki. Nem tudom elképzelni, hogy elévülne

De szerintem online felületen is hozzá lehet adni az accounthoz ha már az ingyen játékok is "megvehetőek". Bár ebben azért nem vagyok biztos, hogy létezik ilyen feature, nem nagyon ismerem az xbox webes felületét.
-
zeus90
aktív tag
-
-
zeus90
aktív tag
A magyar megjelenés közeledésével lehet a topik összefoglalót bővíteni kellene, ezekkel a régiós információkkal, account megosztás meg még amik gyakran előjönnek és esetleg újdonságok 360-hoz képest. Már az elmúlt hetekben is többen kérdezték itt ugyan azt és van egy olyan érzésem, hogy ezek gyakorisága csak növekedni fog. Ismerve a legtöbb forumozó szokását a visszaolvasás és keresés sok esetben elmarad.
Vélemény? -
zeus90
aktív tag
válasz
vicces
üzenetére
Egy accountra veszed meg a Live-ot. Teljes áron nem éri meg megvenni, általában 40 dollár körül mindig lehet találni 1 éves előfizut. (esetleg 12+1, 12+2 hónap)
Az accountod lokalizációját tudod állítgatni, nem kell minden országhoz külön csinálni. Amerikai store-ban bankkártyával (mastercard, visa) tudsz fizetni, ami mellé kell egy "kamu" cím, lehetőleg olyan államból, ahol nincsen ÁFA költség még a store-ban látott ár mellé. (Florida, Alaszka, Oregon ha jól emlékszem) Talán még a paypal-t is hozzá lehet adni, de erre már nem emlékszem pontosan.
Ha esetleg lemezes játékot akarsz és nem digitálisat, akkor pedig érdemes külföldön is szétnézni. Angliából ingyen postával, néha egész jó akciókkal. Esetleg ha nem annyira sürgős, akkor Kanadából, bár itt van szállítási költség de még így is sokszor olcsóbb az akciókkal együtt, viszont 3 hetet nyugodtan lehet számolni szállításnak.
Bár én már ebay-ről is vettem több használt játékot, EU-n belül 1 hét alatt meg is szoktak érkezni
-
-
-
zeus90
aktív tag
Esetleg ha valaki szeretné majd nézni az E3-t, annak ez hasznos lehet.

-
zeus90
aktív tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én ki akartam, de elfelejtettem
Viszont ha tudsz angolul, akkor ez lehet segít. -
zeus90
aktív tag
válasz
19Vico81
üzenetére
Az ingyen játékot egyszerre kapja mindenki. Béta forumon az a spekuláció, hogy jún 9.-én jön a júniusi update és vele együtt a Games with gold.
Aki meg esetleg szeretne bétában részt venni, azt megtudjuk hívni, bár nem a leggyorsabb folyamat de végül pzstm is kapott 3 meghívót

-
zeus90
aktív tag
Side note: A májusi update-ben (amit már mindenki használ) volt Controller update is, nem tudom mi változott de gondolom érdemes azt is felrakni ha valakinek elkerülte volna a figyelmét.
-
zeus90
aktív tag
Battlefield Hardline leaked gameplay ha nem volt még

-
-
-
zeus90
aktív tag
-
zeus90
aktív tag
Én ma átolvastam egy jó pár értékelést, mivel eléggé érdektelen volt a játék, ezért próbáltam volna magam ráhangolni. (ha már napi 15-ször láttam néha a tv reklámját abban a kemény 1.5 órában amennyit tv-zek)
Nem tűntek meggyőzőnek sajnos, attól függetlenül, hogy 8 pontokat kapott. -
zeus90
aktív tag
Minecraft fanok örülhetnek. Minden remastered címet így kéne egyébként árulni. Ez sztem teljesen korrekt, hogy 5$-ért megveheted one-ra ha már megvan 360-on.
-
zeus90
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Metro Redux érkezik majd konzolokra.
Plusz elvileg a WD grafikája konzolokon megegyezik a PC high grafikával.
Én néha 1-2 hetet is kihagyok, ha éppen hétvégén még haza is utazok szüleimhez

-
zeus90
aktív tag
válasz
InterFox
üzenetére
Na jó, de nem mindegy, hogy 30 fps-en kapsz egy 15-20 fps droppot vagy 60-on.
Az biztos, hogy folyamatos a 30 is, de pl BF4-ben is multiban, amikor összedől 1-2 épület néha szoktak problémák lenni.legiaap - Szerintem ne add fel egyik játékot se. Mások már hónapok óta játszanak vele, csukott szemmel ismerik a pályákat. Bár nekem nincs meg a Forza, de biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva már sokkal jobban fog menni.
Saját tapasztalat alapján nekem volt kb 1 hónap bf4-ben, mire elkezdtem élvezni a játékot (első konzol, sose játszottam kontrollerrel fps-t) és ha nem digitálisan veszem meg, már lehet rég eladtam volna

-
zeus90
aktív tag
-
zeus90
aktív tag
Ha valakit érdekelne: Watch Dogs - New Leaked Gameplay - Xbox One
-
zeus90
aktív tag
Garden, de igen arra gondoltam csak a One kiadásra. Itt láttam
-
zeus90
aktív tag
Elvileg 10$-al olcsóbb a digitális PvZ az US store-ban (40$->30$).
Megnézni most nem tudom csak olvastam, ha még sincs így akkor sry -
zeus90
aktív tag
válasz
gianni85
üzenetére
Ja persze, nem is a játékokra gondoltam én sem az kb mindegy. De egy konzolt azért nem vennék itt a linkelt boltban vagy bármit amit gariztatni kéne. Azok a táblák ott a képen a bolt előtt, mintha éppen most alakult volna át a sarki zöldséges konzolbolttá.

Persze a látszat néha csal, volt már pozitív élményem hasonló boltban, elvileg a garancia is MS gari, szóval azzal se kellene, hogy gond legyen. -
-
zeus90
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nekem bejön, bár hozzá kell tennem nekem az RPG-k az első számú játékok és már nagyon vártam, hogy legyen valami. 15 dollárt megéri teljes mértékben.
Hardon kezdtem el játszani, a normáltól féltem, hogy nagyon egyszerű lesz, ami valószínűleg így is lehet. Viszont hardon teljesen élvezhető, bossokra többször is rá kellett próbálnom, taktikázni stb. Az ellenfeleknek nincs hp bar-ja, ami igen csak fura és megnehezíti a játékot.
A design nagyon tetszik, szerintem jól néz ki és szépen is fut.Ami a legzavaróbb számomra, hogy nincs felmondva a szöveg, hanem végig olvasni kell és egy idő után nagyon unalmas lesz ez az erőltetett rímelés, ami a párbeszédekben van

-
zeus90
aktív tag
Valaki megvette a Child of light-ot? Próbáltam volna streamelni de nem tudtam valamiért... bezzeg bf4 ment volna.
-
zeus90
aktív tag
Nekem is több nap volt, amikor kaptam. Sőt még mindig nem tartok ott, h letölthetném

Blaise - Senki nem mondta, h az MS gyűjti itt, de szerintem le is írtam, szóval nem értem ezt a hozzászólást. Én is reddit-en keresztül kaptam, elhiheted nem írtam volna ide, ha valami adatgyűjtés lenne, meg kamu. Nekem mi hasznom is lenne ebből? Meg amúgy sem kötelező, ez egy lehetőség, aki akart élt vele.
Update: Most kapcsoltam be a boxot és végre elbírálták a regisztrációm. Most már tudok én is meghívni másokat. Ha esetleg pár nap múlva innen nem kapjátok meg, akkor vegyetek fel live-on: DaveDotCom és küldök én is egy invite-ot.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Kapsz egy üzenetet majd Microsoft/Live-tól, benne egy kód, amit a store-ban be kell írnod. Ezután letölti majd a preview app-et, ahol regelni lehet, onnantól kezdve max 2 nap és bekerülsz a programba. Én jelenleg a 2 napos várakozásnál járok. Ilyenkor egyébként csak azt ellenőrzik megfelelsz-e a kritériumoknak.
Adjatok egy kis időt neki, legutóbb az egyik srác, akitől nekem is lett vmi 100+ embert meghívott.

-
zeus90
aktív tag
Hello!
Aki szeretne a preview-ban részt venni, de eddig nem válogatták be, annak itt a lehetőség. Mivel vannak, akik meg tudnak hívni a preview programba, így a reddit-en már nem először ajánlja fel valaki, így lett nekem is.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Cimbye
üzenetére
Ez akkora alap funkció, hogy még sehol nem láttam megemlítve, hogy nincsen. Fél év alatt ide se írt senki én folyamat olvasok több nagyobb forumot és ott sem. Szóval igen, a saját szavaidat használva, akinek nincs routere az baszódjon meg.
Fifa14-re meg inkább nem írok semmit (főleg mivel meg sincs) ezt már csak trollkodás gondolom (főleg mivel 10 percre rá írtad, gondolom akkor jutott eszedbe, hogy azért még ezt is elpanaszolod), régebben nem azt írtad, h multi címeket ps4-re veszel meg?
-
zeus90
aktív tag
válasz
malphitee
üzenetére
Versenyszerűen fogsz játszani? Vagy miért kell feltétlen "gamer" tv? Nekem egy tök átlag lg van, de túl nagy hátrányt még nem vettem észre. Titanfallban általában top3-ban vagyok, bf4-ben is már egyre többet top10. Én biztos nem adnék a méretből csak azért, h jobb input lag legyen.
-
zeus90
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerintem itthon egyenlőre nem éri meg semmit árulni. Kicsi a piac. Ez a kis piac és a külföldről rendelők csoportja nagyjából jelenleg fedi is egymást.
Játékokat is alig lehet eladni itthon sajnos. Pedig mindenki hogy írja, hogy azért nem vált, mert 18-19k egy játék, ja csak mégse lehet eladni 14-ért a bontatlanokat sem.Szerk.: Hivatalos megjelenés után, remélhetőleg jobban beindul azért. Viszont addigra kitudja mennyi lesz egy kontroller.
-
zeus90
aktív tag
Célzáshoz kicsit hozzászólnék, nekem ez az első konzolom, szóval átérzem a helyzetet.
Most van 68,5 óra playedem a bf4-ben. Nem sok, mivel nincs annyi időm játszani mint amennyit szeretnék.
Teszem hozzá sose voltam fps fan PC-n se. Inkább rpg, de mivel az nincsen még, ezért belevágtam a bf4-be.Az első 24 óra szenvedés volt, kemény küzdelem. Mapokat nem ismertem, célozni nem tudtam, örültem ha 1 embert megöltem és 20 alatt haltam
kb úgy az 50. óra playedtől kezdett el nőni a globális k/d arányom, de még ez se jelentette azt, hogy pozitívban vagyok. Most az elmúlt 7-8 órában már azt érzem, hogy talán elértem az átlagos szintet. Nem halok fixen 1v1-ben, persze most is halok balfaszságok miatt, meg jókat röhögök amikor a 100% kill-t nem találom el, de a leaderboardon is top10-ben szoktam végezni, ha éppen nem bal lábbal keltem fel.Ami nekem sokat segített, az a mapok kiismerése. Szerintem többet számít mint maga, hogy mennyire tudsz célozni. Mindig az volt a bajom, hogy hátbalőttek, megkerültek, nem tudtam merre menjek stb...
Nem kell félni, gyakorolni kell és nem törődni a statokkal majd javul az
Szerintem egy ilyen átlag szintet elérni nem sok idő. Persze itt én most nem competitive szintről írtam, hanem az egyszerű having fun szintről, amikor már több az öröm mint a bosszúság. -
zeus90
aktív tag
Van még 1 bontatlan fölös Titanfall-om, ha esetleg valaki még várna rá vagy épp venni készülne.
-
zeus90
aktív tag
meg is érkeztek a beígért akciók ha jól olvasom

TR, Thief -50%
Ghosts Digital Hardened Edition -20% -
zeus90
aktív tag
Kifutottam a szerkesztésből

Linkin Park + Project Spark kollaboráció
"Here it is: our collaboration with Project Spark. Instead of a traditional music Video for GUILTY ALL THE SAME (feat. Rakim), we are giving you this as a starting line for you guys to create and share. This is the first interactive, remixable game. We look forward to seeing what you make with it." - Joe
-
zeus90
aktív tag
Egy kis érdekesség: microsoft on loaning and gifting digital xbox one games we totally believe in that future
Az biztos, hogy valamilyen kölcsönzési rendszernek én nagyon örülnék. Iszonyat ritkán veszek elő régi játékokat, bármennyire is tetszett, sose köt le 2-ra.
-
zeus90
aktív tag
Thief meg van valakinek? Vélemény?

-
zeus90
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Igen ez a joy-ba megy bele, aztán ebbe kell beledugni a fülest. TB fülesek így működnek.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
pl itt. Mondjuk hazudtam, ma még nem lehet, de péntektől igen.

-
zeus90
aktív tag
Mivel végre lehet külön kapni chat adaptert, megragadnám az alkalmat, hogy tanácsot kérjek.
Ki milyen fejhallgatót használ? Nagyon max 30 ezret tudok rászánni, többet nem. Előny lenne ha wireless. Turtle beacheket nézegettem, x42 még bele is férne, de itt vegyeseket olvasni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Elektronikus zene topic
- Villanyszerelés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- MIUI / HyperOS topik
- Linux kezdőknek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7