- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
A témák amiket meg lehet vásárolni a live-on komolyabban kimerulnek annyiban, hogy egy kép a háttérben es 600ft-ot elkernek érte? Vagy mozog vagy valamit csinal?
-
helltp
aktív tag
válasz gabormgp #35797 üzenetére
A kontrolleren, nem az x-szel jelölt y mellett lévő x -et hanem az xbox logot középen. Amivel be meg kikapcsolod a boxot.
Vagy a menüben account fülre lépkedsz és ott is lehet szerintem.
De ennyit amúgy nugodtan guglizhatnál. Vagy leht még a használati útmutatóban is megtalálod...
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
gabormgp
senior tag
Hol nyomjam meg az ikszet??Kontrolleren kivul
-
gabormgp
senior tag
Hogyan lehet belépni Xboxon a Microsoft fiókomba?
-
DragoNow
csendes tag
Kedves hozzáértők!
Xbox 360 vásárlás előtt vagyok, fontos, hogy rgh-ott, vagy rgh-ható gép legyen. A kérdésem az hozzátok, hogy hol vegyem és milyen típust vegyek? Szempontok: megbízható és lehetőleg tartós működés mellett minél alacsonyabb ár. Van itthon egy 3,5 colos külső merevlemezem 1tb-os (5400rpm), a másik kérdésem erre irányul, elég gyors e az USB-s adatátvitel játékhoz, mert ha igen akkor elég egy 4 gb-os alapgépet vennem, de ha nem és SATA kapcsolat kell e megfelelő játékélményért akkor inkább veszek nagyobb belső tárhelyű modellt.
A válaszokat előre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Ha lesz Batman sale akkor legyetek oly' kedvesek ide jelezni!!! Ritkán jutok live elé! Danke!
-
Zoli9292
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyha az Xbox-ot összekötöm egy projektorral és az RCA kábelnek csak sárga(video) kábelét tudom bedugni, akkor átmegy a kép? Másik lehetőség a DVI lenne, csak ahhoz venni kellene külön kábelt. Kipróbálni nem tudom, mert még nincs nálam. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Zoli -
StLui
veterán
Titanfall jó játék? Nem nagyon ONE-ra szabott mint a Horizon 2? Mert ez most tényleg elég ütős vételi lehetőség akkor!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gabormgp
senior tag
Most telepitam A Ghost-ot.Mivel ugye az 2cd-s ezert ugy csinalom,hogy beraktam az 1-es cd-t,x-et nyomtam majd feltelepitem,utana szint ugy a 2-es sel is.Ez igy oke?
-
lorcsi
veterán
az olx-en néztem egy tagot Szegeden, hogy a 250gigás 12-13 az 500 pedig 16-18
mondjuk a különbségből kijön egy pár játék..oké, asszem egyértelmű lett a hdd..főleg így hogy látom myilen akciók vannak
és végre azt is látom mekkorák a játékokmég egy kérdés a hdd vásárláshoz:
Honnan látom, hogy tényleg vadi új a hdd és nincs bad sector ?
tesztelhető valahogy az xbox 360-ban ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
plejik
addikt
Nem tudom volt-e már. ?!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
Gyuláé
tag
válasz MasterMark #35740 üzenetére
Felvettem a support-al a kapcsolatot,és megoldást találtak a problémára.
Köszönöm a válaszokatGyula
-
haris
őstag
-
Trak
addikt
válasz lorcsi #35761 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel, tényleg csak 4-5k a különbség és az Neked belefér a költségvetésbe, akkor az 500-ast. Nekem most telt be a 320-as, de azért, mert le van töltve vagy 40 játék, plusz fel van telepítve legalább 5.
Az utóbbi évek gold játékai valamint a nagy akciókban megvásárolt játékok.
De logikusan végiggondolva ennyire nincs szükség a HDD-n, egyszerre úgysem játszol ennyivel.
Szerintem le fogok törölni 10 db-ot és majd újra letöltöm őket ha játszani akarok velük.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
haris
őstag
(Lejárt a szerk limit)
Apropo, heti gold ajánlatok:
Resident evil-ek -
haris
őstag
válasz z123456789 #35749 üzenetére
Azt írod, nem szándékozol chippelttetni stb.
1. nagyon helyes.
2. akkor HDD alap, mert olyan akciók szoktak leni live-on (még gold nélkül is), hogy nem tudod nem megvenni. DE csak akkor tudod megvenni, ha van hova letölteni. Én HDD nélkül el sem tudnám képzelniSzóval szerintem KELL HDD!
SZERK:
"Apu, kezdődik...." (xbox christmas sale)
[ Szerkesztve ]
-
_Karesz_
tag
Én 1 hete vettem Tesco féle 4 gigás csomagot, arra tökéletesen elég, hogy ha lemezes játékkal használod és csak a mentéseket tárolod a gépen. Nem kell betojni, ez már sokkal halkabb, mint az előző verziók, abszolúte minimális a zúgása, az előző fat gépemhez képest szinte semmi. Kezdésnek tökéletes. Később pedig ha szükség lesz hdd-re, használtan lehet venni elfogadható áron belevalót, amit egyszerűen csak a helyére kell csúsztatni, az oldalán lévő üres rekeszbe.
-
ghostie
tag
Ebayről szabad vásárolni Xbox HDD-t? Elvileg újakat árulnak, kerettel együtt olcsóbban mint a hazai forrásoknál. Lehet probléma ezekkel az eszközökkel?
Köszönöm -
Dinasti
senior tag
Valaki tudja mi lehet a probléma hogy miért dobál le 5 percenként a live-ról? Tegnap jöttem fel a boxal elősször kaptam a World of tanksal 7nap liveot,de igy elég gáz játszani. Valamit frissiteni vagy törölni kellene?
-
StLui
veterán
HDD rakható bele megbontás nélkül, de csak XBOX-os, vagy bizonyos tipusú WD, és azt is piszkálni kell hozzá. USB-n is csatlakoztatható HDD vagy pendrive, de csak 32GB-ot fog látni, használni.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy konzol beszerzésén, ami PS3 vagy Xbox360 lesz. (Teljesen újat szeretnék mivel a barátnőmnek lesz ajándékba. )
Olvasgattam már de azért szeretnék megkérdezni egy-két dolgot.
Leszögezném, teljesen amatőr vagyok a konzolok világában, sose volt még, ezért ha valami warez-ra utal, az nem szándékos, mert nem akarok sem chipelni sem flashelni stb...
(Aki olvasta a PS3 topic-ot annak srry hogy copy paste a szövegem első fele. )A kérdéseim:
-összefoglalóban benne van hogy a 4Gb-os nem elég semmire, 250 GB-osnál pedig fel lehet telepíteni a játékokat, így halkabb lesz, mivel kevésbé dolgozik a lemez.
Ez megoldható a 4GB-os verziónál is mondjuk egy HDD cserével, vagy Xbox-nál abszolút nem lehet cserélni, illetve a 4GB-osnál erre nincs is lehetőség?
(Játéka válogatja hogy melyiket lehet felmásolni és melyiket nem?)
-hűtése tényleg hangosabb mint a PS3-é?
-külső meghajtó csatlakoztatására nincs véletlenül lehetőség?Előre is köszönöm!
-
StLui
veterán
válasz shaggy #35744 üzenetére
Én ilyet használok legalább 2-3 éve, teljesen rendben. Elsőt visszavittem, mert úgy gondoltam hamar merül az egyik a kettőből, de a második se volt sokkal jobb, de pár alakalom után bejáródott vagy micsod, és azóta teljesen rendben.
-
Alister71
nagyúr
válasz shaggy #35744 üzenetére
A kontroller olyan AA-s aksival is megy elég sokáig, ami pl. egy fényképező gépet már nem bír üzemeltetni. Kicsi az áramfelvétele. Ha van otthon AA-s aksid, nekem is van vagy 6 db + egy töltő hozzá, akkor semmit sem kell külön venned.. Ha nincs akkor veszel a Tescóba egy 4 darabos aksit töltővel és sosem leszel töltött aksi nélkül. Míg a gyári aksit a kontrollerben kell tölteni egy kábel segítségével, tehát ha lemerül olyan mintha vezetékes kontrollert használnál.
Alister from Hell
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #35742 üzenetére
na ez megint jo kis beszelgetesnek indul
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Gyuláé
tag
válasz MasterMark #35740 üzenetére
A konzol,csak a .com fogadja el,és ez a problémám,mivel a gépen a meglévő emailomra reggeltem ami .hu.
Gyula
-
MasterMark
titán
válasz Gyuláé #35739 üzenetére
Annyit viszont tudsz csinálni, hogy letöltöd azt a másik profilt is a gépre, ott leszeded azt a játékot, és akkor azon a gépen a többi profillal is menni fog.
Vagy ha a másikat még nem használtad semmire, simán csak állj át az új profilra amit gépen csináltál.
Más ötletem nincs, esetleg a supportot még felhívhatod hátha tudnak valamit csinálni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Gyuláé
tag
-
Gyuláé
tag
Szevasztok
Van egy xbox 360 konzolom,amin csináltam egy accontot hotmail.com néven. Gondoltam pc-n rátöltök játékot az accontomra. Reggeltem is ,de hotmail.hu emailre,és megvettem a játékot.
Később jöttem rá,hogy ez hiba volt!
Lehetséges ,átváltoztatni az hotmail.hu email-t,hotmail.com-ra,vagy áthelyezhető a megvett játék egy másik email címre?
A segítséget előre is köszönöm
GyulaGyula
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lefty
addikt
Jó sniper játékot tudtok mondani?
-
shaggy
aktív tag
Szeretnék még egy joyt az xboxhoz és az lenne a kérdésem melyiket tudnátok ajánlani az elemest vagy pedig az aksist amit ha rádugok a boxra akkor tölti fel?
Nem tudom melyik lehet a jobb.
-
sittes79
addikt
Hi,
7 éves srácnak keresek játékokat miket ajánlanátok?
kinect nincs
Köszi
-
busman12
csendes tag
Sziasztok!
xbox live gold 12 hónapos tagságot szeretnék venni ajándékba
kérdésem mindegy-e hogy az xboxon veszem meg a Microsoft boltjából(15000)vagy bárhol egy kártyát a kóddal (olcsóbb)ugyanazt a szolgáltatást kapom-e? például havi 2 db ingyen játékválaszokat elöre is köszi
-
Dinasti
senior tag
Üdv!
Mi okozhatja azt,hogy töltöm a World of Tanks-et a boxra és kb 5 percenkét ledob a liveról. Újra kell csatlakozni mindig. Nekem uj még ez a netes dolog soha nem voltam fent a boxxal.
-
törölt tag
niskolci auchanba akciós zikszboksz . 45 ezer körül van 4 gb-os + több játék, vagy 4gb + kinect, vagy 250GB + játék. meg van 500gb-os is. és ha jól emlékszem mindegyik verzió ugyan annyiba kerül. Én nyáron még a sima alap 4gb gépet vettem ennyiért
-
Carlos_A
tag
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e erre választ adni, de én azon gondolkodom hogy eladom az xbox 360-om, igazából kényszerből mert nagyon rosszul állunk anyagilag és minden pénz jól jönne.
A gépet idén májusban vettem, szóval még van rá kb 5 hónap garancia. A Gép a Slim verzió, amire még lehet akár d-subos monitort is kötni, 250 gigás, nem volt agyonhasználva gép. Nagyjából hetente 4-5 órát ment.
Adnék hozzá játékokat, természetesen eredetieket. Fifa 15, Darksiders 2, Forza Horizon (letöltőkód), Grand Slam tennis 2, Mortal Kombat komplete edition.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nagyjából mennyiért tudnám ezt így eladni? 45-55 ezer között kérhetek érte? Vagy az sok, esetleg kevés?(bár kétlem, hogy többet érne így mint 55e)
-
Alister71
nagyúr
válasz Palika71 #35707 üzenetére
Van egy kis panel az elején, ahol a zölden világító ledek is vannak. Ha leszeded a gép elejét fogod látni. Ha jól emlékszem 3 kis csavar tartja a panelt, azt kell kicserélni. Ha Miskolcon laknál tudnék is neked adni egy olyan panelt.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Palika71
őstag
Régi, Fat. Akksik feltöltve.
Nem pörögnek a zöld ledek, hanem csak villognak lassan, egyszerre, addig, ameddig össze nem kapcsolódnak.
Ha akkor nyomom be az irányítón meg a boxon az összetársító gombokat, akkor ugyanúgy nem találják meg egymást.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
KD6-3.7
őstag
Mortal Kombat-ban hogy a franca kell a kivégzéseket megcsinálni? Megnézem a mozdulatokat, végig is nyomkodom, de semmi! Lejár az idő és kész.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Egyik nap azt vettem észre, hogy egyik kontroller sem kapcsolja be a Xboxot. Aztán, mikor már megy a gép (mert megnyomom a gombot rajta), meglehetősen nehezen kapcsolódnak egymásra (néha 1-2 perc), de mikor összeállnak, akkortól megy minden szépen.
Az újra párosítás sem segített.
Az állapot már egy hete tart.
Esetleg valami ötlet?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
KD6-3.7
őstag
Én egy leírás alapján 5 perc alatt megcsinaltam egy laptop winyot a boxomba és azota is hibatlanul működik.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #35699 üzenetére
Én elgondolkodok ezen néha, hisz PC-je mindenkinek van, Steam előtti időkben ott is kérte a gép a lemezt... jahogy itt bukik ki az a réteg, aki gyakrabban ment el az asszonynak ruhát venni, mint PC játékot magának, de jatszott rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Watch Dogs: Legion
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest