- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Talán érdekel valakit. LElőtték a Warface-t. Február 1-ig még lehet játszani, de venni már semmit nem lehet, meg új accountot sem lehet csinálni.
Live-Die-Respawn
-
szabacsik
őstag
Melyik a jobb? Metro 2033 vagy Metro: Last Light? Nem tudok dönteni.
/\____/\
-
Miamiquake
aktív tag
Üdv
Gép tisztítást vállal vki innen (nem ingyen gondoltam)?
+ érdekelne használt de eredeti kontroller is (wireless vagy madzagos is)☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
wocsok
tag
válasz energy4ever #35191 üzenetére
Köszönöm, de mielőbb szeretném RGH-ni szóval az annyira nem fontos... Neten nem játszom, csak a gyerekeknek lesz bohóckodni...
-
finecsa
tag
Üdv!
Ha veszek egy használt xboxot, kipróbáláskor tudom 100%-ra ellenőrizni, hogy ki van-e esetleg bannolva, és ha nincs akkor azt hogy biztosan nem lesz később sem.
-
wocsok
tag
válasz MasterMark #35188 üzenetére
Igen slim! OK kipróbálom működik, és ennyi? Nem lehet vele innentől nagyobb probléma?
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, érdemes-e venni 2011-02 havi 250 GB-os xboxot, ami eddig nem volt szerelve állítólag. Mire érdemes figyelni a vásárláskor? Kinectes a gép amúgy... -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani pár jópofa játékot, amivel a barátnőmmel tudnánk játszani 2 kontrollerrel egymással vagy egymás ellen?
A Worms-t meg a Lego játékokat vágom, de biztos van még sok olyan cucc, amit a lányok is tökre élvezhetnek.
-
gabormgp
senior tag
Ha most veszek egy 320gb-os hdd-t,abból mennyit tudok felhasználni?
-
MasterMark
titán
válasz energy4ever #35182 üzenetére
És mind a tízzel játszol? Nemár...
Tessék törölni a lemezes játékokat amivel nem játszol.
Amúgy én most ott tartok, hogy majdnem tele a 250-es vinyó. Nemrég törölgettem le a lemezes játékokat. Ezt csak a GoD-os játékok foglalják. De azokat meg nem fogom újra letöltögetni ha kell.
Viszont lemezes játékot újrarakni semmiből nem áll.Switch Tax
-
energy4ever
addikt
válasz dilipok #35181 üzenetére
"Mert nekem van vagy ket jatekom, de meg igy is boven elferek a 250 gigan" 2db jatek brutalis lenne ha nem ferne el 250Gbon. Ha tenylegesen nem ferne el, az azt jelentene, hogy 28DVD-s lenne 1db jatek.
Eddig van kb 10db jatekom, de meg csak egy hete van meg az xbox. Ha igy megy tovabb, akkor meg ebben a honapban, kax ket honapon belul megfog tellni az 500Gb-os vinyo.[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz energy4ever #35176 üzenetére
hany jatekkal jatszol? Mert nekem van vagy ket jatekom, de meg igy is boven elferek a 250 gigan
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
oriic
HÁZIGAZDA
500 GB-os most már a legnagyobb. USB-n csak 32GB-ig kezeli a tárhelyet. Jelenleg hivatalosan másképp nem megoldható a nagyobb tárhely. Annyit lehet csinálni, hogy egy plusz HDD-t lehet venni, mert ugye cserélni bármikor lehet őket.
Live-Die-Respawn
-
Trak
addikt
Kicsi?
Az is csak néhány hónapja jött ki, eddig 250-es és 320-as volt a legnagyobb.
A legtöbben csak álmodnak 500-ról, sokan pl. pendrive-oznak, vagy 60 gigás winyót használnak, szóval sok embernek még 250-es sincs, nemhogy az új 500-as...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
gabormgp
senior tag
Van termeszetesen.
Azt hiszem h 500 gb a legnagyobb -
energy4ever
addikt
Ha mar ennyi HDD-s kerdes van, akkor mar en is kerdezek!
Eredeti xbox-ba valo Microsoft fele HDD-bol melyik a legnagyobb? (egyalltalan petezik ilyen?)
Elege kicsi ez a nyamvadt 500Gb-os ami alapbol bennevan. Eredeti jatekokat telepitem ra, es nincsen kedvem allandoan letorulgetni, meg visszatelepitgetni oket... -
consono
nagyúr
válasz ugyeletes #35171 üzenetére
Elvileg jó, ha van otthon a fiókban egy, akkor érdemes lehet nekilátni, nekem is így lett HDD az E-ben. Persze azért némi rizikó van a dologban, meg kell venned egy keretet is. Itt tudsz tájékozódni:
Ha venned kell, akkor lehet, hogy egyszerűbb venni direkt hozzávalót...
"Mechazilla has caught the booster."
-
törölt tag
válasz ugyeletes #35171 üzenetére
Szerintem kérdezhetsz de nem lesz itt olyan ember aki megmondja neked tutira hogy most ez jó lesz e vagy nem. Én régi fat ( fehér vastag gép) vinyóját használom. Azzal jársz a legjobban ha eredetit veszel. akár használtan akár újonnan. Úgy tuti menni fog. És van választék bőven. nem kell mókolni! Még ha a FAT-ét veszed olcsón (kisebbet) , ahhoz beépítő keret is van így teljesen szabályos lesz a dolog. nekem 60 gigás van talán 5 ezerért vettem. nekem jelenleg elég.
-
Ronam
addikt
Assasin's Creed 1-ben a Memory Block 4-nél járok, és akadt egy kis problémám. Minden helyszínen (Jerusalem, Acre, Damascus) az összes mellékküldetést megcsináltam már, és most nem enged tovább. Azt írja: 3 investigations needed to acces assasination memory, climb a view point to locate them. Csakhogy én már az összes tornyot megmásztam, na ilyenkor mi van?
(#35169) Buster17: Ez komoly?? Azért nem 20 percig tartott idáig eljutni .
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Kezdő vagyok Xbox témában. Ismerősömtől kaptam kölcsönbe egyet, hogy kipróbáljam. Megtetszett a dolog és szeretnék venni egyet. A kérdésem az lenne hogy mi a különbség a 360 Slim és a 360 E között? Van e értelme megvenni az újabbat?
Köszönöm
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Ronam
addikt
válasz energy4ever #35161 üzenetére
Ezzel az erővel, miért vennék bármit is az OLX-en, ott sem ellenőrizhető senki sem. Telefont, játékot, konzolt is vettem/adtam el pl. azon az oldalon, nem volt negatív tapasztalatom. Ok, hogy vannak csalók, de azok hol nincsenek? Itt Hardveraprón is láttam már PS4-et 55ezer forintért.....
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz energy4ever #35161 üzenetére
Használtan vett lemezes játékom csak onnan van, és csak ott adtam én is el
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zsola32
őstag
3 játékot én is vettem onnan már a cirka 5 hónapnyi xboxos életemben.
csak azért éri meg a lemezes játék, mert később eladható, ezzel persze tisztában vannak a hirdetők is, szerintem kissé magasak az árak...a live meg tényleg egy játékgyár, a többi 40 játékom onnan van.
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Tobb mint 10 jatekot probaltam mar megvenni, valakit felhivtam es azt mondta, o nem beszel telefonon csak f.bookon. Volt akinek irtam emailt, valaszt azota se kaptam. Volt akit hivtam, de mar nem volt meg a jatek neki. Sorolhatnam...
Szerintem a korrekt emberek nem oda jarnak, arra ittvan a hardverapro. Miert arulna ott valaki? Talan mert nem leelenorizhato a forumos beszelgetesei. Abbol derul ki sok minden. -
Ronam
addikt
válasz energy4ever #35159 üzenetére
Akkor az hogy van, hogy én a játékaim nagy részét onnan vettem/adtam el? PS3-ra és X360-ra is azon az oldalon vettem a játékaimat, sőt tesómnak intéztem onnan 1-2 PS4 játékot is. Egyetlen 14 évessel sem találkoztam arról az oldalról, többségük velem egy idős, 28-30 körüli eladó volt.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
[link]
Azaz OEM az mit jelent? -
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, az a helyzet, hogy tök fogalmatlan vagyok, a gyerekemnek nézegetek xboxokat. Honnan tudom, hogy egy xbox360 kinect-ready-e? Valahol azt olvasom, hogy mindegyik az, valahol meg azt, hogy nem...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
StLui
veterán
A jatekaim.hu? Mi kéne hogy komoly legyen? Olyan dolgokat tud amit nem tudom más "piacon" hol találsz meg. Az más kérdés, hogy szerintem egyre kevésbé éri meg lemezes játékot venni, mert nagyon sok jó ajánlat van az live-on.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
0 km-es europai vasarlasu xbox 360-oskent van par kerdesem, ami a legfontosabb: UK-bol ugye siman vehetek PAL-os jatekokat?
Csak az NTSC-s EszakAmerika regioval szivok, ugye?
Hol lehet olcson hasznalt jatekokhoz lemezen jutni idehaza? Pecsi vagyok.
Koszi.[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Hol lehet olcsón újonnan venni Slimhez HDD-t?
Bocs..Nem ide[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #35144 üzenetére
Elvileg igen: Amúgy az lehet a zavar a játékoknál, hogy átraktad a HDD-t egy másik boxba. Lehet, hogy érdemesebb lett volna minden nullázni mentéseket egy pendrivera áttenni, vagy Gold tagság esetén felölni a felhőbe). Majd License transfer/profilletöltés (meg mit tudom én, hogy még mi ).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gabormgp
senior tag
Hol lehet olcsón újonnan venni Slimhez HDD-t?
-
törölt tag
Megvettem a san andreast. most töltöm. Fog menni offline?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #35140 üzenetére
Simán eladtam. Nem használtam...és meguntam...
Hosszabb okfejtésem az xbox360 off topicba van..."Az időmet leköti a fotózás... stúdió építése + asszonyka...
Szóval épp csak aludni járok haza...
Ráadásul ahogy nézem a két új konzolra a felhozatal egyelőre siralmas...Egyre inkább rossz irányba halad a videojátékipar.."[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz MasterMark #35139 üzenetére
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
sooma
tag
Köszi a linket. (3 perc alatt megleltem..sőt néztem youtube videót, és olvastam külföldi fórumokat is.)Semmire sem mentem vele.
mivel:
e: Válassza a Test Xbox Live Connection lehetőséget...(után minden rendben volt a kapcsolattal)
de ettől függetlenül küldte a hibakódot.
Tehát a "Ha hibaüzenetet kap az Xbox Live kapcsolatának ellenőrzése során, akkor látogasson el az Xbox Live csatlakozási hiba megoldása oldalra." is értelmetlen, mert nincs kapcsolódási hiba..azaz itt nincs olyan képernyő, amit láthat az, aki szintén találkozik majd ezzel a szituval.
Szóval én úgy vettem le, hogy jelszó problémája lehetett a belépés során.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz WhiteWalker #35132 üzenetére
Váltottál valami másra, vagy "csak" eladtad?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
v-man
őstag
válasz MasterMark #35137 üzenetére
az a baj, hogy ajándékba használt nem jó, írtátok már az MS kormányát, de az sem biztos hogy találnék karácsonyig, plusz ha netán bedöglik pár hét múlva az nagyon ciki lenne ezért csak az újban kell keresgélni.
legjobb vételnek a Force Feedback-es MadCatz kormány tűnne, de ezt sehol nem találtam készleten,
így marad a két vibrációs, a Thrustmaster Ferrari 458 Italia meg ez az Esperanza, mivel egyik 28 másik 17ezer (legolcsóbb helyen), azt gondoltam ehhez a kifutó konzolhoz elég lehet az olcsóbb is.illetve ez van még, de erről nem bírtam rájönni h FF vagy vibráció - de igazság szerint azt se tudom pontosan mi a kettő között a különbség, sose volt még kormányom, most se enyém lesz, hanem nővérem fiának szeretnénk venni.:
Datel Power Racer 270 Xbox 360 kormány
ez 25ezer, de legalább vezetéknélküli és beépített, tölthető akksis.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
hali,
pár hete beszéltünk már itt kormány témában, mivel nagyon nyakunkon a karácsony, tovább nem lehet várnivalaki megvette és kipróbálta végül az Esperanza EG104 High Octane kormányt? mik vele a tapasztalatok?
köszönöm!XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
sooma
tag
Megoldódott. A kapcsolatok mindenütt rendben voltak.
Átnéztem a bejelentkezési feltételeket. Az automatikus bejelentkezést levettem, így az email cím és jelszó újra "done"-ozás után beengedett egy pillanatra, (singed in) majd a következőben újra kiírta a hibakódot.Ezután a "remember password" üresen hagyása, és a kézi bevitel jött volna, de már üresen hagyni sem engedte.
Aztán elölről mindent, mígnem egyszer csak beengedett, és azóta is úgy van.
Most auto sign in-en van és működik. Legalább ha még egyszer előjön, vagy más is találkozik vele, semmi pánik
De azért, ha van szakértő, elmondhatná, hogy miért csinálja ezt!
-
sooma
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel a hibakóddal?
Xbox Live Error Code: 800705B4mi a megoldás? please
-
WhiteWalker
nagyúr
Srácok ezer éve nem írtam ide... de eljött az idő..eladtam az xbox360-as konzolom ...
Eladó játékaim az apróhirdetésben megtalálhatóak (50db) akit érdekel keressen meg...
Elköszönök, már csak
olbasója maradok a topicnak...Arrivederci -
tomee007007
őstag
Heti akciók.
Ismét bőséges lett a kínálat, otthon a kicsik örülhetnek majd a sok Disney játéknakenergy4ever: escape kolléga linkelte neked.
orichalcos: hát hogyne
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz energy4ever #35128 üzenetére
Jaj hát átcsúsztam én azon a hsz-en, pedig szívesen összeírtam volna bocsi, bár én csak "picit" szeretem a szériát.
Live-Die-Respawn
-
Mr X
veterán
válasz energy4ever #35128 üzenetére
Halo: Combat Evolved (Anniversary néven felújított változat)
Halo 2 (ez csak classic xbox-ra van)
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo Reach
Halo 4 -
energy4ever
addikt
válasz tomee007007 #35111 üzenetére
Koszonom,sokat segitettel vele!
Masoknak is koszonom a valaszt. Bar a Halosat senki nem rakta ossze nekem, pedig arra is kivancsi lennek. -
oriic
HÁZIGAZDA
Batman Arkham Knight Demo Part 2
Egyik korábbi résszel sem játszottam, de ez jónak tűnik.
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Vettem egy GTA V-t. Továbbra is van az a hiba, hogy ha a play discet is felinstallálod, akkor lassabban töltődnek be a tárgyak, stb?
Ha igen, akkor egy sima USB-re ha felteszem, jól fog működni?
Androidos Outlookból küldve
-
Knobber
aktív tag
válasz #81556480 #35119 üzenetére
Maga a story mód hamar lemegy, ki tudod pörgetni viszonylag gyorsan. Ha minden főküldetés mellett csinálsz 1-1 melléküldetést is (fixermegbízások, ctOS tornyok, nyomozások stb) akkor viszont eléggé ki lehet nyújtani a játékidőt akár a duplájára is. Én úgy csináltam hogy amikor leültem játszani, akkor minden főküldetés előtt egy melléküldetés, meg utána is egy... És így viszonylag sokáig el lehet vele szüttyögni. Most a DLC-t nyúzom, az is mindössze 10 fő küldi de van "néhány" mellék is és úgy azzal is el lehet lenni sokáig. Ha megtetszik a játék, és végigvitted akkor a Bad Blood is megéri a pénzét.
[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
törölt tag
-
Knobber
aktív tag
Áhh a pendrive az nem a legjobb megoldás mindig. Watch Dogs (disc 1 telepítve csak) + DLC-vel már szaggat. Fable Anniversary szintúgy szaggatot.
Slimhez most vettem Hardveraprón 9-ért 250-es winyót és eddig bevált.(#35106) ghostie
Ingyenes játékok goldal: [link]
Heti akciók gold tulajoknak: [link]
Egy éves gold előfizetés akciósan (ma utoljára): [link]
Plusz heti akciók a teljes marketplace-ről: [link]Youtube: Knobber
-
BMS
őstag
Hali,ma jönnek a boxomért amit sikerült eladnom végre.
Elég ha letörlöm a profilom mert azon van minden,meg volt"1 éves liveom is amiből még van hátra pár hét de az összes adatom meg van adva. Elég letörölni a profilt?
Illetve bemegyek a system"settingsbe azon belül a strorage majd a hard drive és van egy olyan pont hogy system items ami nekem kb 600kb(van olyan benne hogy content cache meg optional media update),az tartalmaz olyan adatot ami miatt törölnöm kellene?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
StLui
veterán
válasz energy4ever #35108 üzenetére
Én csak Forza 3 és 4-gyel játszottam, de semmi értelme mindkettővel, mert szinte ugyanaz, semmi történet meg ilyenek nincs benne. Horizon-ból meg csak az elsőnek van értelme 360-ra mert a 2. rész csúnyább ezen a konzolon mint az első, az már One-ra van tervezve, egy másik csapat butította vissza 360-ra
Forza 3-mal kezdtem, és amikor megjelent a 4 akkor váltottam, online csak azzal van értelme már játszani például (vagy az 5-tel ONE-on)
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz MasterMark #35110 üzenetére
Halo 1 van, Anniversary néven.
-
tomee007007
őstag
Forza 2
Forza 3
Forza 4
Forza Horizon
Forza Horizon 2Az első rész csak classic xboxra jelent meg, de 360-al kompatibilis, csak nem lesz egyszerű beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
A Forza egy autós játék.
Próbáld ki a Forza 4-et, meg a Horizont.
A Halo 1-2 meg nincs is 360-ra, de a Classic lemezzel is tudsz játszani ha van HDD-d.
Halo-t meg megjelenési sorrendben játszd.
Switch Tax
-
escape
aktív tag
Bár én csak a horizonnel toltam, de szerintem:
Forza Motorsport 1,2,3,4,Horizon,5,Horizon2
Halo pedig volt feljebb valahol leírva.[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
energy4ever
addikt
Mivel elege sok Forza jatek megjelent 360-ra(meg nem volt veluk szerencsem jatszani), es az elso resszel szeretnem kezdeni, majd szep lassan eljutni az utoljara megjelenthez.
Valaki sorbarakna nekem a reszeket?
Ugyan ezt a Halo sorozatra is megkerhetnem? -
Trak
addikt
válasz ghostie #35106 üzenetére
Igen, ehhez nem árt egy HDD.
Pendrive-ból és/vagy USD-s HDD-ből is lát a gép 32GB-ot, azzal is meg lehet oldani, de jobb egy HDD.
Használtan is lehet venni HDD-ket, akár itt a fórumon is, esetleg abban is lehet gondolkodni.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
ghostie
tag
Köszönöm szépen!
Azt hittem lesz valahol valamilyen lemezes játék kiárusítás, de ez sem hangzik rosszul.
Új vagyok még az Xbox világában, most van rendelés alatt a karácsonyra szánt készülék. Természetesen új gép, amin nem is tervezek semmilyen módosítást, ezért jól jönnének az akciós játékok - akár régiek is.
Viszont ha jól tudom, ehhez HDD kellene a gépbe, ami majd egy másik beszerzés lesz a jövőben. -
Trak
addikt
válasz ghostie #35104 üzenetére
Live-on szokták. De ahhoz módosítatlan gép, és sokszor Gold előfizetés szükséges.
Ezen a fórumon mi nem foglalkozunk módosított gépekkel és warezzel (benne van az alapelvekben és ennek a topiknak az összefoglalójában is), erre mondta MasterMark, hogy módosítatlan géppel is hozzá lehet már jutni játékokért néhány száz forintért.
Gold tagsággal havonta kap az ember 2 ingyen játékot, plusz folyamatosan vannak akciók, ahol már 4-500 forinttól lehet megvenni játékokat.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
ghostie
tag
válasz MasterMark #35076 üzenetére
Hol fogják 500 Ft-ért dobálni a játékokat?
-
mephi666
nagyúr
válasz Zagaran #35101 üzenetére
wd scorpio bevs/bevt-szériák bizonyos típusai jók... van valahol konkrét leírás, meg hogy mi a fw-frissítés menete... keret nélkül is beépíthető, ha nem mozgatod a boxot és jól kitámasztod (nekem is így van benne egy 250-es)
Hddhackr 1.40 will only work with the following Western Digital drive series: BEAS/BEVS/BEVT/BPVT/LPVT/BEKT/BJKT/BPKT/BUDT/HLFS/BLFS <- tehát ezek közül a típusok közül keresgélj
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ég veled, KEndre! :(
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest