-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy konzol beszerzésén, ami PS3 vagy Xbox360 lesz. (Teljesen újat szeretnék mivel a barátnőmnek lesz ajándékba. )
Olvasgattam már de azért szeretnék megkérdezni egy-két dolgot.
Leszögezném, teljesen amatőr vagyok a konzolok világában, sose volt még, ezért ha valami warez-ra utal, az nem szándékos, mert nem akarok sem chipelni sem flashelni stb...
(Aki olvasta a PS3 topic-ot annak srry hogy copy paste a szövegem első fele. )A kérdéseim:
-összefoglalóban benne van hogy a 4Gb-os nem elég semmire, 250 GB-osnál pedig fel lehet telepíteni a játékokat, így halkabb lesz, mivel kevésbé dolgozik a lemez.
Ez megoldható a 4GB-os verziónál is mondjuk egy HDD cserével, vagy Xbox-nál abszolút nem lehet cserélni, illetve a 4GB-osnál erre nincs is lehetőség?
(Játéka válogatja hogy melyiket lehet felmásolni és melyiket nem?)
-hűtése tényleg hangosabb mint a PS3-é?
-külső meghajtó csatlakoztatására nincs véletlenül lehetőség?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest