Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
én meg tapasztalatból mondom,hogy jobb a plazma! A csajom vett egyet otthonra és hát persze azonnal kipróbáltam nálunk a konzollal és ég és föld a különbség az lcd és a plazma közt...direkt az alábbi játékokkal teszteltem amiknél tudtam hogy van v sync szétesés: gears 1 , ac3 , forza 4 . Plazman semmi ilyen nem volt,folyamatos gyönyörű képet adott,remek színvilággal,szinte lefolyt a képernyőről...és ami érdekes hogy a csajom is láttam azonnal a különbséget , ez azért sok mindent elárul....plazmahoz képest az lcd sehol sincs...de ha nem hiszitek el, kérdezzetek rá a plazma topicba
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
jolvan, utannaolvastam meg egy picit. Mivel a box 1080p/60Hz-es outputot kuld, innentol fogva a plazman is lesz screen tearing, mivel nem szamit, hogy az milyen frissitessel dolgozik.
Akkor az elozo kijelentest en nem igaznak titulalnam, mivel a plazman is ugyanugy kell lennie screen tearingnek mivel ugyanolyan jelet kap, mint az LCD
Giinos: ezert is kerdeztem, hogy van-e valami extra dolog a plazmaban, ami ezt gatolhatna, es en nem tudok rola. Utannaolvasva nincs, uh bocs, de ezt annak titulalom, hogy valoban szebb a plazma kepe es nem feltetlenul foglalkoztatok a vsync hianyaval. Nem arrol van szo, hogy nem hiszem el, amit mondasz, csak azt, hogy semmi nincs ami megalapozna, hogy ne lenne
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
runner 125
nagyúr
Ok, értettem az álláspontot.
whitezo88
Rákeresve tényleg elég korrekt árban van a teljesen origi, 250gb-s Slim, itt 52.790Ft. Ismeritek a boltot, ajánlott? Van jobb?
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Köszi, ez a pakk is szimpatikus, Forza 4 különösen.
Még két kérdés:
Némely használt konzolnál amolyan plusz hűtést látok az oldalán. Ez miért van? A hűtésmod. gondolom nem abban nyilvánul meg, ugye?
Csak azért vetődött fel bennem a kérdés, mivel én vízszintesen tárolnám, s ahogy látom a szellőző pont felülre esne, így megóvnám a beszálló portól.Van-e értelme a későbbiekben SSD-re cserélni a gépben lévő HDD-t?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jegesmaci81
aktív tag
"utobbi napokban olyanok vagyunk, mint valami helpdeskesek "
...és, hogy ennek én mennyire örülök!!!
Néhány hete még azt sem tudtam mi az xbox live, vagy MS pont. Viszont nektek hála tegnap gond nélkül ment minden (kinect, xbox beüzemelés, ingyenes 1 hónap live aktiválás, 2100MS pont aktiválas stb.)
Az egyetlen apró hiba is magától megoldódott. (az elsötétülő képernyő a kontroller xbox gomb megnyomására)
-
baderoli
tag
Bocs, késve láttam meg, szóval nem is figyeltem, a 21 hónapos kislányommal voltam lent,aki épp le akarta bontani a használt játékok legalsó sorát
Igazából nem akarok szőrözni, remélem nem romlik el egyhamar. Egyébként mi a tapasztalat?------------------
Kibontottam, eredeti, a holo matrica is rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz dilipok #1392 üzenetére
Mert akkor talán nyáron kicsit be segitenék szomszédoknak stb +pénzért és talán a next gen de nem tudom....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gebriel
veterán
-
juve600
nagyúr
válasz dilipok #1755 üzenetére
2 kontroller van
1 amit adtak hozzá -az müködik ,de amikor párositom a géphez akkor se villog a boxon a led körbe
2. amit külön vettem- ez nem működik, a kontrolleren megy körbe a led amikor bekapcsolom a párositást a boxon megnyomom a gombot ,a led nem megy körbe és nem történik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest