- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
Döglött Róka #37982 üzenetére
Nem értem, hogy ez mennyiben segítene. Valami kép, vagy videó a műveletről?
-
törölt tag
Ez a Tomb Raider mikor lesz izgalmas? Vagy milyen játékmenetre lehet számítani? Abszolút nincs fogalmam róla miről szól a sztori, nem játszottam sose előző részeivel.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni ezt. Az lenne a kérdésem,hogy valaki esetleg használja e és a chathangokon kivül tudja a játékhangokat is kezelni vajon? [link] JA és a 3,5mm jack csatlakozó ugye csak a joy-on van? Tehát csak arra lehet csatlakoztatni?[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
Eléggé addiktív... Nagyon jól sikerült a konzol változat, jó az online rész is, de egyedül is napokat (heteket) el lehet vele tölteni. Ami még nagyon jónak tűnik konzolon, bár én még nem próbáltam: több játékos mód egy gépen.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Blyan
félisten
Nem probléma, éppen azon is bosszankodom, hogy a Torchlight 2 nem jelent meg ide, mert az első részét annak is szerettem. Kénytelen vagyok laptopon nyomni.
Viszont a RoS demót kipróbáltam és tényleg, nagyon ütős és odaragaszt a konzol elé.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Trak
addikt
A Diablo 3 Reaper of Souls tartalmazza az eredeti Diablo 3-at és a Reaper of Souls kiegészítőt is, tehát elég csak a Reaper of Souls-t megvenned, azzal meglesz az alapjáték és a kiegészítő is.
Ha szereted a Diablo-t, akkor nagyon jó kis játék, mindenképpen érdemes megvenni.[ Szerkesztve ]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Blyan
félisten
Srácok van némi zavar, kéne egy kis segítség.
A Diablo 3 és a Diablo 3 Reaper of Souls két különböző játék?
Megéri mindkettő?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
LeventeV #37981 üzenetére
Kapd szet a kontrollert es asvanyvizes palackbol vagjal ki egy karikat (lehetoleg vekony palack legyen), majd azt illeszd a gumilap es a muanyag d-pad koze. Sokkal gyorsabb es kezelhetobb lesz.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan third-party kontrollert, amelyiknek hagyományos formájú D-Pad-je van?
Egyszerűen nem tudok verekedős játékokat játszani a gyári kontrollerrel.
A válaszokat előre is köszönöm. -
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
melega
őstag
Én a Battlefield Hardlineval játszok ebben a hónapbon, következő félévben pedig lehet, hogy a Rise of Tomb Raiddel. Nekem a legújabb Xbox 360-om van. Érdekel valakit a két játék? Xbox 360-ra már csak az a két játék érdekel, meg a Mad Max
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Tőthető a combréder
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
MeSKA
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #37944 üzenetére
Én ugyan ilyen gamepadot vettem, hát fél évet bírt úgy, hogy folyamatosan javítani kellett... Elsőnek a ravasz adta meg magát majd mind a két analóg. (szerencsére volt egy eredeti Xbox donorom). Anyaghasználata se olyan... Gombok nyomáspontjáról nem is beszélve. Nem ajánlom!
-
mlinus
őstag
válasz
hackeeeee #37960 üzenetére
GOW: az normális hogy belassul a játék az átvezetőkben mert ott nem annyira fontos a framerate tartása. Ha a pre-renderelt videók szaggatnak, az viszont furcsa.
AC
F: egy 10 éves konzolról beszélünk
ennyit tud. én ps3-on játszottam, és ott ráadásul még a framerate is alacsonyabb volt.
-
propeee
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogyha beteszek egy DVD-t (eredeti, 2-es régió) a boxba(360), akkor azt írja, hogy nem megfelelő régiókód? Nem játssza le, oké után visszaugrik dash-re.
A box itthon vásárolt, nem flashelt, a játék lemezeket gond nélkül viszi. -
törölt tag
Vannak ezek a kis kártyák 2, 7 meg akárhány napos live trial kódok. Miért van ezeken érvényességi dátum? eddig 5-öt használtam fel, és ebből 4-et a lejáraton túl, de mégis működött
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sicilian #37930 üzenetére
Én csak a story miatt szereztem be. Majd még valamikor egyszer érkezik a Judgement is.
Ha már GoW, észrevettem azt, az 1-nél és a 3-nál is, hogy az "átvezető videók" mintha szaggatnának. A játék maga ok, minden más ok. Ez normális jelenség?
Az AC Blackflag-ban tényleg néhol ilyen csúnyák az árnyékok? Maga a játék egész jó, de néhol nagyon csúnyácska a grafika.
ui.: Jól néz ki a boxod! Egyik ismerősömnek GoW-os controllerje van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
majnz
tag
Lenne egy problémám, elhoztam az xboxom vinyóját barátnőmhöz. A dirt 3 nem akar elindulni, mindig kidob profil load failed hibával, fogtam egy külső hdd-t átmásoltam, majd az ő vinyóját visszatettem és rámásoltam, úgy sem jó, kitöröltem a mentésem de úgyse megy. Valaki valami tipp?
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
majnz
tag
Üdv! A letölthető assassin 2 magyar nyelvű lehet? Mert a 3 illetve 4 magyar, pedig nincs feltüntetve a leírásban.
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
Ispy
veterán
Nekem még jól áll
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #37952 üzenetére
nekem a bal löttyög , fel le lehet húzni , olyan mintha kiakarna esni
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Döglött Róka #37952 üzenetére
És szerencsére ez kb 700 forintból egyébként javítható, ha már nem garos a kontroller.
Két hónapja csináltam meg ismerősöm egyik gyári "széthajtott" kontrollerében (balos analóg kar csere). Csak egy jó JBC páka kell hozzá, meg ebay-ről alkatrész.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
-
Ispy
veterán
válasz
Habib[HUN] #37949 üzenetére
A paypal a visszaküldés díját nem fogja megtéríteni...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz
Én nem venném meg, mikor itthon is megkapod elég jó áron. De persze mindenki döntsön a saját pénztárcája szerint, lehet megveszed és jól jársz vele, de ha bármi gáz van, akkor bukód a pénzt, mert nem fogod egy 4k-s cuccért kifizetni a vissza postát.
A minőségéről nem tudok nyilatkozni, de az után gyártottak nagyon ritkán hozzák az eredeti minőséget.
-
szabacsik
őstag
válasz
Szerintem ez is utángyártott. Vettem egyszer de az eredetihez képest egy gagyi. Nem is tartós de asszonynak jó lesz
/\____/\
-
Habib[HUN]
senior tag
Üdv
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szeretnék 2 gamepadot venni. Nincsenek nagy igényeim, nem titok pc-n akarom őket használni. Viszont erre a célra még mindig az egyik legjobb és legtámogatottabb gamepad a box gamepadja. Hol találna az ember hozzáértőbb tanácsot, mint ebben a fórumban.
Nos elég nagy szórást látok hazai és a külhoni árakban. Kérdés, hogy megéri e ilyesmit külföldről rendelni?Mire kell figyelnem a rendeléskor? Eredeti, illetve után gyártott témában nem vagyok otthon. Ezt találtam, és elég csábítónak tűnik a dolog:
[link]Ha egy hozzáértő véleményezné, azért hálás lennék.
-
Ronam
addikt
válasz
sugarforce #37942 üzenetére
Nálam semmi gond vele, bejött rögtön, be is tudtam jelentkezni, és semmi hibát nem dobott.
-
sugarforce
addikt
Nálatok is lassú, meg hibákat dob ki az xbox oldala? vagy ez "megszokott"?
-
Lajki
tag
Sziasztok tegnap vegre megszereztem az advanced warfaret. Esetleg van olyan aki jatszik vele ?
-
Sicilian
addikt
Köszönöm ! Box-on alap a GoW, mint a Forza sorozat !
nothing is true everything is permitted..
-
Ispy
veterán
válasz
sugarforce #37932 üzenetére
-
Ispy
veterán
Gears of War 2 750 pénz
Csak valamiért nem engedi megvenni
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
Dinasti #37922 üzenetére
gyorsan ki tudod probalni, csak at kell vinned a boxot. Ha ott nem szakadozik, akkor a router/net a hibas. Ha igen, az mar erdekesebb kerdes, ezen agyaljunk majd akkor (vagy forditva, valaki athozza hozzad a boxot es ha ott szakadozik...)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz
Dinasti #37917 üzenetére
tehat minden mast problema nelkul le tudsz tolteni? Nem tul logikus amit mondasz, csak akkor tartanam elkepzelhetonek, ha a wot kliense teljesen mas szerverrol v protokollal jonne, de szerintem nem igy van. Ha pedig semmi masban nem kulonbozik egy masik atlagos letoltestol, akkor nem latom okat, hogy ez miert szakadozik. De lehet h en nem tudok valamirol.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
szabacsik
őstag
ÚÚÚÚúúú köszi mindenkinek már teljesen berezeltem. Ez már elfogadható ár
/\____/\
-
adalbert1
veterán
válasz
szabacsik #37914 üzenetére
A konzolvilágban is 60k-tól kezdődnek az áraik (igaz állítólag valami akciójuk van pár napig).
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Próbálkozom ismét a problémámmal. World of Tanks..... Ledobál a live-ról már a letöltése alatt is. De csak a wot. Már kb 8 portot nyitottam meg a routeren ami elvileg gondot okozhatott. Valakinek nem volt hasonló gondja?
-
szabacsik
őstag
2éve 50K-ért vettem a slim-et 250es vinyóval. Most gondolkoztunk még egy vásárlásán erre
80Ezer? Van esély arra, hogy 50ért (nagyon max 60) találjak bontatlan slimet valahol?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
negyven2
veterán
válasz
Studiossrác #37909 üzenetére
Állítólag úgy van, hogy 360-n márciusban ez a két játék lesz, áprilisban pedig 4 játék lesz 360-ra.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
Döglött Róka #37903 üzenetére
Adsz egy elérhetőséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kutya topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest