-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
shaggy #35744 üzenetére
Én ilyet használok legalább 2-3 éve, teljesen rendben. Elsőt visszavittem, mert úgy gondoltam hamar merül az egyik a kettőből, de a második se volt sokkal jobb, de pár alakalom után bejáródott vagy micsod, és azóta teljesen rendben.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Alister71
nagyúr
válasz
shaggy #35744 üzenetére
A kontroller olyan AA-s aksival is megy elég sokáig, ami pl. egy fényképező gépet már nem bír üzemeltetni. Kicsi az áramfelvétele. Ha van otthon AA-s aksid, nekem is van vagy 6 db + egy töltő hozzá, akkor semmit sem kell külön venned.. Ha nincs akkor veszel a Tescóba egy 4 darabos aksit töltővel és sosem leszel töltött aksi nélkül. Míg a gyári aksit a kontrollerben kell tölteni egy kábel segítségével, tehát ha lemerül olyan mintha vezetékes kontrollert használnál.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest