- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
Sziasztok,
One-ra váltás miatt szeretném továbbadni a 360-as gépet. Elég sok online vásárolt játék van rajta, úgy gondoltam, hogy nem törölném.
A gépen lévő profilokat töröltem, új profillal belépve a gépen lévő játékok működnek. A profilt használnánk tovább One-on.
Biztonságosan továbbadható így a gép, nem tehet olyan dolgot az új tulajdonos amiből a törölt profilt másik gépen használva gond lehet?
Mit érdemes még törölni a gépről (a Wifi jelszón kívül)?
Köszönöm -
ghostie
tag
Sziasztok,
Belefutottam egy olyan hibába, hogy feltöltöttem 1 éves Gold Live-al a régi accountomat, de sajnos az akkor beregisztrált telefonszám már nem él. A fiókba belépés sikerült, a Gold Live feltöltés is. Amikor viszont megpróbáltam volna vásárolni (ingyenes játékot), a régi telefonszámomra akart kódot küldeni. Mivel ez már nem él, megpróbáltam beállítani az email címemet hitelesítésként, amit el is fogadott, de csak 1 hónap múlva lesz érvényes. Addig nincs vásárlási lehetőség? Lehet ezen még segíteni valahogy? Megpróbáltam az ügyfélszolgálattal beszélni, de az sem sikerült. Visszahívást kértem, de a számokat (1-est kellene nyomni) nem fogadja el, érvénytelen választ ír.
Köszönöm előre is a segítséget
-
ghostie
tag
Emagnál Xbox játékok (Kinect is), 50% kedvezménnyel 2500 Ft körül kaphatóak. Lehet, hogy nem mától, de én most vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
ghostie
tag
Ebayről szabad vásárolni Xbox HDD-t? Elvileg újakat árulnak, kerettel együtt olcsóbban mint a hazai forrásoknál. Lehet probléma ezekkel az eszközökkel?
Köszönöm -
ghostie
tag
Sziasztok,
Megoldható az, hogy a gépen két profil legyen? Az egyik az enyém, oda lenne beregisztrálva a live és a hitelkártya az online vásárlásokhoz, a másikban pedig a gyerek játszana a letöltött játékokkal de ő nem tudna vásárolni. Tud ő így multiban játszani és az általam letöltött játékokkal játszani? Vagy hogy működik ez a dolog?
PC-n megoldható a live regisztráció?
A másik kérdésem az lenne, hogy ha most pendrive-val próbálom ki a játék vásárlást, később amikor lesz HDD a gépben át tudom vinni rá a korábban vásárolt játékot?
Köszönöm előre is.
-
ghostie
tag
Köszönöm szépen!
Azt hittem lesz valahol valamilyen lemezes játék kiárusítás, de ez sem hangzik rosszul.
Új vagyok még az Xbox világában, most van rendelés alatt a karácsonyra szánt készülék. Természetesen új gép, amin nem is tervezek semmilyen módosítást, ezért jól jönnének az akciós játékok - akár régiek is.
Viszont ha jól tudom, ehhez HDD kellene a gépbe, ami majd egy másik beszerzés lesz a jövőben. -
ghostie
tag
válasz MasterMark #35076 üzenetére
Hol fogják 500 Ft-ért dobálni a játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest