- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szabacsik
őstag
válasz Kvelstadt #40097 üzenetére
Le kell szedni a burkolatot egyszerűen és akkor befér a HDMI is
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40086 üzenetére
Előkerestem a gyári av kábelt. De azon van egy kis fül ami kitakarja a hdmi bemenetet azaz ha ezt bedugom a box-ba akkor a hdmi kábelt nem tudom. Ezt miért csinálták? Mert gondoltam ha ez jó akkor nem kell vennem audio adaptert csak ehhez átalakítót.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
tszuts
újonc
válasz dilipok #40095 üzenetére
megvolt mindkettő. Letöltöttem az XBOX LIVE-os profilomat, ahol Magyar a számlacím, csináltam egy tökvadonatújat amit letöltöttem, és semmi.
A számlacímen csak az USA 52 állama (plusz Military) közül lehet választani...
Viszont amig nem az igazi a számlacím, addig nem fogadja el a magyar bankkártyám, és addig nem tudok venni DLCket a játékhoz... -
tszuts
újonc
Sziasztok!
Egy 360 problémával fordulnék ide. USÁban vettem egy ilyen konzolt, és a számlázási adatokat egyszerűen nem tudom átállítani, nem USÁsra.
Próbáltam már a Locale-t átállítani, XBOXlive-os accomon ott sikerül, de egyszerűen nem szinkronizálja le az adatot.
Esetleg tud valaki segíteni, vagy hasonló topikhoz irányítani?
Előre is köszi!
SzT -
béke
aktív tag
-
béke
aktív tag
válasz MasterMark #40089 üzenetére
Csak egy próba volt előtte utána is azt csinálta..
Nem ad képet egyáltalán nem jön be semmi csak világit a les középen és pörögnek a ventik ennyi.Alá írás :)
-
béke
aktív tag
sziasztok egy kérdésre szeretnék szaki választ kapni.
Adott egy Xbox360 ami tökéletes működéssel bírt, nem régiben megadta magát...
... bekapcsolás--elindul--középső led világít--de semmilyen más led nem és hiba üzenetet sem ír,képet sem ad--mivel már szettem szét boxot és ez a gép is volt 3 ledes neki ugrottam szétkaptam...újra pasztáztam szépen ahogy azt kell sőt rá is melegítettem a cuccokra stb.. de semmi változás ugyan úgy indul, középső led világít és ennyi.
Nem találkozott esetleg valaki ilyennel?
Ha valaki tudja a választ vagy ajánl valami lehetőséget azt megköszönném előre is!!!.Alá írás :)
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40086 üzenetére
ja tényleg!
Anno ps2-n is úgy oldottam meg hogy gépre kellet dugnom a cuccot mert tv nem adott hangot merthogy ott is csak bemenet volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40084 üzenetére
A hátuljába.
Nem amúgy. Van rajta audio left meg right ugyanilyen piros meg fehér színnel.
Vagy a B terv hogy ilyet veszek és abba dugom bele amit kell, aztán meg a fülest."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40077 üzenetére
Ne hari de még nem szabadulsz mert hülye vagyok hozzá.
Szóval ha egy ilyet a tv-re dugok abba meg bele a fülest akkor kapok hangot?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BÜDÖSLÁB
tag
sziasztok!
Valaki mondja már el nekem mi a különbség egy 60.000 ft-os 500 Gb, -os gép (arcade) és a között amik a jófogáson vannak pl 50. ezer ft-ért? Ti mennyit adnátok egy használt xbox-ért? Nem értem a lényeget. Jó nyilván adnak a használthoz játékokat is, de nem mindig nekem valók. Ti mit csinálnátok, újat, vagy használtat? Köszönöm!
Ui: Ja és online szeretném használni!!!
[ Szerkesztve ]
A kevesebb több- Ludwig Mies Van Der Rohe
-
Sicilian
addikt
Lenne 1 noob kérdésem ? Elvileg a neten belépve letöltöttem profilomhoz ONE-ra az Ac 4-et.
Mivel nincs meg még a ONE, valahol megtudom nézni, hogy tényleg hozzáadta-e a profilomhoz ?nothing is true everything is permitted..
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40075 üzenetére
Na hogy keressek ilyen átalakitóra, mi a neve?
Mert a tv-nincs neki dugó erősitő meg egyáltalán nincs."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40070 üzenetére
Na akkor már ezt is tudom. Egy próbát azért megért.
-
aram01
nagyúr
srácok vagy az értelmező agysejtjeimet vittem el a barna rum, vagy csak nem találom, eladnám a boxot, hogy tudnám kitörölni a profilokat róla?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Kvelstadt
veterán
válasz Casoli #40068 üzenetére
Akkor ez mire jó?
Mondjuk én nem ilyet vettem szóval az oldalsó érinkezők nincsenek rajta nekem.Amúgy mi az mikor azt írják emberek hogy nem tudok linkelni mert telórol vagyok?
Én is aról vagyok és kicsit körülményesebb mint gépről de megy.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Egy kérdés.
Azon a jack porton ami a joy-on van nem lehet kicsikarni hangot? Vettem hozzá egy átalakítót hogy oda rákössek valami fülest de nem ad hangot. Mondjuk én nem a box-os átalakítót vettem hanem csak egy simát szóval nekem mellé két oldalra nem ment semmi."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Ezen a játék letöltés lehetne valami ráncfelvarrás, ugyanis néha megszakad a netem és ha mondjuk 90%nál jár akkor is újra kell kezdeni? Nem bánnám ha lenne rá valami patch. Ti régebben benne vagytok a 360 témában: mennyire gyakori hogy jönnek rá innovatív frissítések? Pl jó ez hogy látom majd mivel játszanak x1-en, de számomra teljesen haszontalan.
-
vamzi
senior tag
válasz MasterMark #40063 üzenetére
Köszi.
Nem érzem XB1 specifikusnak a kérdésem, mivel a market ugyan az.
-
vamzi
senior tag
válasz MasterMark #40056 üzenetére
Köszi. Milyen útvonal lehet eljutni ide? Csak mert kattintgattam én mindent, de ezt nem dobta be.
Sőt, most nézem, hogy ebben nincsenek benne az XB1 játékok, mivel azt letölteni nem tudtam még csak bezsákoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #40058 üzenetére
A dead space első részbe a meteorzáporos részt perfektre meg tudtam csinálni egérrel. Joy-al örültem hogy maradt pár % pajzs mire kész lett.
Valamit félreértettél. Én ultramega kontroller párti vagyok. A dead space az egyedüli ahol az egeres célzást jobban szeretem.
Tudom hogy a Dark jobb joy-al.
Poén akart lenni mivel a dark a nehézségről szól és én már jó vagyok joy-al ezért gondoltam nehezitek rajta egér+bill-el.
De csak poén. Nincs az az isten hogy én ilyen játékot egér+ bill-eljátszak.
Anno mikor még pc-n játszottam ott is mindent box joy-al toltam (kivéve dead space)."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Belefutottam egy olyan hibába, hogy feltöltöttem 1 éves Gold Live-al a régi accountomat, de sajnos az akkor beregisztrált telefonszám már nem él. A fiókba belépés sikerült, a Gold Live feltöltés is. Amikor viszont megpróbáltam volna vásárolni (ingyenes játékot), a régi telefonszámomra akart kódot küldeni. Mivel ez már nem él, megpróbáltam beállítani az email címemet hitelesítésként, amit el is fogadott, de csak 1 hónap múlva lesz érvényes. Addig nincs vásárlási lehetőség? Lehet ezen még segíteni valahogy? Megpróbáltam az ügyfélszolgálattal beszélni, de az sem sikerült. Visszahívást kértem, de a számokat (1-est kellene nyomni) nem fogadja el, érvénytelen választ ír.
Köszönöm előre is a segítséget
-
Döglött Róka
veterán
válasz Kvelstadt #40057 üzenetére
A dead space szinten gaz egerrel. Probald ki szepen kontrollerel.
A souls sokkal konnyebb kontrollerrel, majd rajossz. Nem gondoltam volna rolad hogy ennyire kontrollerszuz vagy Felejtsd el az egeret meg a billentyuzetet konzolon es dolj hatra a kanapen.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #40053 üzenetére
Dark Souls-ozok is. De pl Dead space-hez jól jön egy ilyen mert nincs most dead space-re alkalmas pc-m. Vagyis laptopon elfut de azon inkább nem erőltetem.
Na meg már igen vágom a dark-ot és lehet így akarok benne még egy kis plusz nehezítést.(#40054) orichalcos
Az alatt hogy soha nem lesz olyan mire gondoljak? Pl nem olyan gyors mint egérrel?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MasterMark
titán
-
vamzi
senior tag
Sziasztok,
Hol tudom megnézni PC-n, hogy miket töltöttem le eddig? A fizetős játékok benne vannak a tranzakciós előzményekben, de az ingyenesek nincsenek benne.
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #40050 üzenetére
Én nem is tudtam hogy ilyen van de már tudom és veszek is az hótziher. Viszont láttam ilyen 40Font körül is meg 130font-ért is. mi az ami miatt ekkora árkülönbségek vannak?
-
Döglött Róka
veterán
válasz icecave #40048 üzenetére
"Jut eszembe, egy bill-egér adaptert érdemes beszerezni? Nem olyan horror az ára és ami azt illeti az ilyen TPS-FPS játékokban extrém bén a vagyok a kontrollerrel..." MÉG!
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
nagyúr
Ez a játék tényleg király
A bug megvan,de kiléptem, újra betöltöttem az állást, és már jó is volt. Viszont nem egyértelmű, hol jutok checkpointhoz, így sosem tudom, ha kilépek, honnan fogom folytatni a játékot...
Jut eszembe, egy bill-egér adaptert érdemes beszerezni? Nem olyan horror az ára és ami azt illeti az ilyen TPS-FPS játékokban extrém bén a vagyok a kontrollerrel...
-
Sicilian
addikt
válasz Arolotifar #40040 üzenetére
Eurót átszámolva néztem úgy kb. 12.500-ra jött ki.
raziel01: Jó ez azért más ! Erre én is azt mondom megéri.
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
raziel01
veterán
válasz Arolotifar #40040 üzenetére
Innen vettem és tökéletes. Nem érdemes itthon venni. Minek?
-
Sicilian
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Arolotifar #40033 üzenetére
Mivel nem a sajátja gondolom jöhet ide topikba is, hátha másnak is jól jön.
Live-Die-Respawn
-
Sicilian
addikt
válasz Arolotifar #40028 üzenetére
Az első boltot megnéztem itt Pesten, 1000Ft-al olcsóbb a linkelt oldalon. Én nem kutakodok senki pénztárcájába, de ilyen különbségeknél inkább gondolok az itteni emberekre és megélhetésükre stb..
3-4 forintos különbséget simán megérteném, de ezer forint..nothing is true everything is permitted..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #40024 üzenetére
pl.-Cardscodes.com, ha még opciós. Mondjuk itt nem biztos, hogy megéri az 1 havi, csak a nagyobb.
- ja de közben látom, hogy "vótmá".
Izé, Én még a játékok árai miatt nem tervezek One-ra váltani.. Azért a 15-20k-s játékárak elég meredekek. Szerencsére szivárognak a "húzó címek", szépen lassan.
@Sicilian: Szerintem hagyjuk ezen kérdés politikai oldalát. - Arról nem beszélve, hogy azért el kell menni, itt kifizeti, és utána nem sokkal később kapja a kódot mail-ben.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Sicilian
addikt
válasz Döglött Róka #40025 üzenetére
Itt a 10euros 1hó gold jóval többe kerül, mint bármelyik magyar konzolboltba, miért nem őket támogatjátok, hogy náluk veszitek meg. Nem beszélve arról, hogy ezáltal a magyar gazdaságot is..
-
Arolotifar
őstag
válasz Döglött Róka #40025 üzenetére
Köszi
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
törölt tag
Hol tudok villámgyorsan 1 hónapos live kódot venni ajándékba?
-
aram01
nagyúr
Ismerősöm vesz egyet részletre a szolgáltatójától, amihez 3 játék ajándék:Halo Master Chief Collection,Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition,Ryse: Legendary Edition. Mind a 3-at nekem adja mert ő csak Batman-nal nyomja más nem érdekli. Gondolom a másik kettő is komoly játék lehet
Mennek is majd az apróra bontatlanulIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Kvelstadt
veterán
válasz MasterMark #40011 üzenetére
Saját profilommal. Csak ez egy profil van rajta. Akkor azt mondod van olyan live-os játék ami menne net nélkül is? Lenyomom a neten a box-on és megnézem van e valami ami megy.
De ez rohadtul felidegesített. Megveszem a live verziót mert jó az nekem meg az kènyelmesebb ere b.szhatom net nélkül."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
aram01
nagyúr
válasz Döglött Róka #40019 üzenetére
nekem forza 5 lesz meg lassan, aztán az s.w. ha jön kb 2017-ig elleszek
-
Döglött Róka
veterán
-
-
aram01
nagyúr
válasz Döglött Róka #40015 üzenetére
végül is az, én nem bánom lassan el is kezdem árulni a 360-at, vajon van olyan a wifis kormány jó az onehoz?
mert akkor beruházok egyreIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Döglött Róka #40013 üzenetére
Inkább átterelik a népet
-
-
Kvelstadt
veterán
Szevasztok.
Hogy van ez hogy a live-ról vett játékaim nem mennek net nélkül?
Nem vt ma net én meg játszani akartam de emiatt nem tudtam.
Most lehet én gondolom rosszul de ha megveszek egy játékot lemezesen aztal bármikor tudok játszani. Ha ugyanígy megveszek egy játékot de live-ról és az le van töltve box-ra aztal miért nem tudok játszani net nélkül elvégre ott van a boxon?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sicilian
addikt
Én nagyon-nagyon gondolkodom, hogy a Forza 6-tal behúzok egy One-t !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ps5 slim digital 1tb eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest