- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Croft-21 #34596 üzenetére
Emlékeim szerint van "hard reset" a menüben, az legyalul minden extra adatot és olyan lesz a gép, mintha először kapcsolnád be, nem fog semmilyen korábbi adatot előhozni. A profiloddal meg csak belépsz One-on és kész.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34595 üzenetére
Megnéztem, MFR Date: 2009-09-01
Aham, tehát akkor ha eladom a boxot akkor a letöltött játékokat nyugodtan töröljem le róla? Mert gondolom eladás előtt amúgyis törölni kell róla mindent. De a profilomat nem szeretném törölni, csak egyszerűen ki kell jelentkezni a profilomból? És ha lesz ONE-om, akkor csak bejelentkezni a meglévő accountommal? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Croft-21 #34594 üzenetére
A gép hátulján van egy MFR-Date, abból meg lehet állapítani az alaplap típusát. Egy rossz hír, digitális címek értéke: 0Ft. Én látatlanban 50-55k környékére saccolnám a csomagot, de nem mélyedtem bele a HardverApróba (mert ott a gépek 90%-a meggyalázott, így nem mérvadóak).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34592 üzenetére
Azt honnan tudom meg, hogy milyen az alaplapja? Azt tudom, hogy 120 GB-os vinyója van. Előélete: 2009-ben vettem újonnan, nem volt flaheslve, semmi ilyesmi, hibátlanul működik, doboza, papírjai megvannak.
Játékok:
AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC3, AC 4 Black Flag,
AC Liberation (vinyón)
Tomb Raider Underworld, Lara Croft: GoL (vinyón), Tomb Raider (2013)
Dead Space 1 (vinyón) Dead Space 2
Bayonetta
Splinter Cell Conviction[ Szerkesztve ]
-
Marrone5
csendes tag
Üdv.
Ha már ár, akkor 60 ezret megér még egy új 500gb-os xbox360 (+fifa15+1hónap gold előfizetés) konzol? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Croft-21 #34591 üzenetére
Ez nem megy hasraütésre, kell a gép MFR dátuma (azaz alaplapja), merevlemeze mérete, előélete, játékok címe, egyéb tartozékok listája, stb.
De amúgy elég elborult ára lett az Xboxoknak, csak tudnám mire föl
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
5 éve van meg az xboxom, viszont most azon gondolkozok, hogy eladom. Mennyiért tudnám eladni? Van hozzá pluszba 10 játékom is. Szeretnék ONE-ra váltani (mivel az AC Unityt nem adták sima boxra)
Mennyiért hirdethetném meg? -
-
zsola32
őstag
ha jól látom, sehol sincs nagyon raktáron belőle.
(én is gondolkodom kormány vásárláson, kb. 0 a választék, mondjuk nem is csodálkozzm rajta, szerintem szándékos a dolog, így senki sem venné az újabb generációs konzolokat)lehet hogy én is az általad linkelt kormány mellett döntök
-
v-man
őstag
Force Feedback még a százezres Ferrarinál sincs, ha jól látom
akkor ez az egy versenyző marad:
Mad Catz Wireless Racing Wheel Force Feedback Xbox 360de erről meg nem írtak itt túl jókat ahogy visszaolvastam
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
v-man
őstag
válasz
Micsurin #34583 üzenetére
OK
Akkor azt mondod, szánjak rá 10ezerrel többet, és legyen inkább ez (Tescoban van most 28-ért ha jól láttam) és szinte biztosan elégedett leszek?
Az előző, lengyel kormányszettnek főleg a pedálja nem tűnik valami tartós darabnak, amúgy lehet bevállalnám, mert MS kormányt nem találtam használtan sem, plusz karácsonyi ajándék lenne, arra nem az igazi a használt...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
L_YKing
addikt
válasz
Micsurin #34577 üzenetére
oda nem is fogják: http://www.edigital.hu/kiegeszito/esperanza-eg103-high-octane-kormany-es-pedal-szett-%28pc/ps2-3%29-p452232.html
sőt írják is: Vibrációs kormány és pedál szett | 13 akció gomb, gáz- és fékpedál | PC, PSX, Playstation 2 és 3 kompatibilitás
(csak lassan hozta be az oldalt)[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #34578 üzenetére
Vagy az Italia kormányt egy picivel többért, azon pl van home gomb és az tudom , hogy mükszik
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
kétlem , hogy jó lenne , de csak tipp
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
v-man
őstag
hali,
valaki próbált már ilyen kormányt? (kereső nem adott ki rá semmit, de hátha)http://ipon.hu/webshop/product/esperanza_eg104/837165
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
zsírsámán
senior tag
Milyen repülős játékot tudnátok ajánlani? Találtam párat, de egyikről sem hallottam eddig semmit, trialokkal meg nem akarok sokat vesződni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Vazallus #34567 üzenetére
Ez preferencia kérdése. Szerintem egy casual gamernek jelenleg nem érdemes XONE-ra váltania, hacsak nincs a kínálatban olyan cím, amivel "rögtönésazonnal" játszani szeretne.
Új játékok esetén már nem az X360 a fejlesztés fő iránya, van amiket még kiadnak rá, de előfordul hogy nem nagyon törődnek már a jó minőséggel (pl. Forza Horizon 2); viszont nagyon sok jó régebbi játék van, amivel hosszú-hosszú ideig el lehet lenni, ráadásul a használt játékok piaca is nagy, így jó áron lehet beszerezni őket.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MeSKA
aktív tag
A Telltale games-es Vissza a jövőbe játék megjelent valaha Xboxra? Neten kétes infókat találtam...
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
A hugomnak vennék karácsonyra 360-at. Nem egy nagy vérbeli játékos,de néha elvan PC-n ilyen lightosabb mászkálós verziókkal. Érdemes még 360-at venni avagy inkább One-t? Meddig jönnek még rá játékok meg kinectre?Köszi
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Érdemes még beruházni a Titanfall-ra?
Neki van csak multija ugye?
Mennyien multizhatnak még vele? -
MasterMark
titán
válasz
#81556480 #34562 üzenetére
Azokat a játékokat átírták telefonra. Nem a PC-s verziót játssza le. (És nem is PC emulátor fut a telefonon.)
Xbox One-ra is vannak átírt / felújított játékok.
Az meg már csak hagyján, hogy az Xbox One konfigja nem fog változni. (Kivéve ha beleteszik a 360-at, de ezt kétlem.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz
MasterMark #34561 üzenetére
OKé, nem akartam hülyeséget mondani!
De ha azt nézzük hogy ma telefonon játsszuk a 10 éve csúcspécéket fingató játékokat akkor ebből a megközelítésből nem elképzelhetetlen hogy 3-5 év múlva röhögve fogja futtatni az X1 a 360as játékokat !
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem van ilyenem,igazából mikor bedugod és megnyomod a "home" gombot és tele látod az elem logót,kész is van.
2-3 óra kb. általában.
Fontos,hogy ne legyen állandó töltés alatt,mert ügyebár az nem tesz jót egy akkumulátornak sem!
Mikor tele látod a töltöttséget,akkor vedd is le róla.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ezt az oldalt (nem pont ezt ! ) annyiszor linkelték nekem , már bevéstem rendesen
@humi01: Ugyan az a kettő , lekapcs / kikapcs
Gép témáhozz: Nem lettek lekapcsólva az USB-k ? tehát : Én pl beszoktam állitani , hogy csak a 3.0-sok töltsenek ilyenkor pl kontrollert , amikor a gép nincs benyomva
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
MInden itt van róla
ˇ
"
6.pont:
A: .Az Xbox 360 konzol bekapcsolt állapotában nyomja meg és tartsa lenyomva az Útmutató gombot.
B: .A képernyő jobb oldalán egy menü jelenik meg. Engedje fel az Útmutató gombot.
C: .Válassza a Shut Down Console lehetőséget, és nyomja meg az A gombot. Ezzel a paranccsal a konzol továbbra is tölteni fogja az újratölthető akkumulátort, és készenléti módban marad.
"[ Szerkesztve ]
-
humi1
tag
Egy kis segítség kellene!
Akinek van ilyen, az meg tudná mondani, hogy mennyi idő alatt tölti fel?https://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-play-and-charge-kit-fekete/278
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34530 üzenetére
És pont te mondtad nekem , hogy alig tudok valmit a boxról és osztom az észt..... ugye ?
-
polgi803
őstag
válasz
tomee007007 #34534 üzenetére
Én úgy Hallottam lesz rá patch amivel olvasni tudja majd...de lehet kacsa...
Más :köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #34534 üzenetére
Ha lejátszaná a One a 360-as játékokat, akkor én is megvenném valamikor, de így néhány évig még biztosan nem. Ha lenne annyi időm játszani, mint mondjuk néhány éve, akkor talán megvenném a One-t, néhány új játékot azzal játszanék, mellette pedig még játszogatnám végig a régebbi játékokat 360-on.
Így inkább pár évig még végigjátszok 10-20-X játékot, aztán majd ha lejjebb megy a One ára és olcsón lehet használtan kapni az akkor már régebbinek mondott játékokat, akkor veszek egyet.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
haris
őstag
Sziasztok lenne néhány kérdésem.
1- Azt jól látom, hogy kicsit fura lett az utóbbi időben a live előfizetés ára. Mintha a boxon keresztül vett csökkent volna (most 15ezer nem tudom biztosra de 20 körülire emlékszem régebbről)
A bolti feltöltőkáryás meg elkúszott az egekbe (nemrég 9ezer körül láttam, tegnap 12ezer-től felfelé, van ahol drágább mint boxról online véve)
Lehet érdemes most venni feltöltő kártyát amíg még ennyi, ha valakinek nemsokára lejár és nem megvárni a végét?
2- A The Walking Dead 1 évad magyar feliratos ha live-ról veszem? És a 2.évad?Köszi a választ előre is
-
Trak
addikt
Nem estem hanyatt tőlük... Majdnem mind volt már többször akciózva.
Terjedhetne kicsit gyorsabban, jobban is a One, azzal remélhetőleg egyre jobban akciózni fogják a 360-as dolgokatNekem személy szerint csak heti néhány óra játékra van időm (vagy néha heti nullára), így évekig elleszek még 360-al, ennyi időre nem veszek One-t.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Lehet visszatérek a gyökerekhez, itt is lenne játszanivaló még. Halo 4 és Gears of War: Judgement multi hogy áll, tolják rendesen?
-
tomee007007
őstag
A The Walking Dead: Season Two (Ep. 1) most ingyenes a Live-on.
-
polgi803
őstag
Áh...megint hangos lett...szétkapom majd...
-
polgi803
őstag
válasz
MasterMark #34519 üzenetére
Képzeld...széthúztam a kábelt meg összedugtam és most hangtalan lett..valami fura gigszer lehetett...egyenlőre hagyom...
de köszönöm a segítséget!
-
-
törölt tag
válasz
Micsurin #34497 üzenetére
Fizetési dolog:
Nem vettem észre és lejárt a bankkártyám. Ezért nem tudtam vásárolni. Ami érdekes mert ettől a bankszámlám teljesen működőképes dolog, utalni tudok és volt rajta pénz is. Csak az xboxon keresztül nem tudtam vásárolni
Közben megérkezett az új kártya. Ilyenkor a régi adatait kell módosítani vagy egy újat bevinni ?
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz
MasterMark #34517 üzenetére
Elég kompaktnak néz ki. Hogyan lehet szétszedni?
-
polgi803
őstag
Microsoft
120W, 12V-9.6 AA táp búg...annyira nem vagyok vén, hogy ne tudjam megkülönböztetni...
Elég zavaró...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
polgi803 #34513 üzenetére
"búg" mennyire búg ? Nem lehet , hogy a ventikre gondolsz ? közelről hallani őket .
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az normális hogy a box tápja búg mint egy trafóház? Még új nekem ez a zaj csak azért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34505 üzenetére
Hát , én téged max felfele húzzhatlak , eredetiek mi ? És nem ér hátrány ? És a live-al mi van ?
Nem hátrány ? a francba.... akkor ez nem előny nekem , ezentúl nem fogok liven csapatni 1 gamet sem a haverokal , és majd letesztelem hátrány-e
vita lezárva , mert megint mehetek nyaralni , és pedig nincs jó ídő.....
@Zsola32: Ha nem kell FFB , akkor van x360-hozz ilyen kormány
FFB boxon úgysem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
őstag
köszi a válaszokat
ha jól nézem, a Thrustmaster Ferrari 458 Italia Edition verzióban benne van a force feedback funkció
(106ezer)
Xbox One kompatibilis, az Xbox 360-ra eddig nem találtam utalást...[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
Micsurin #34504 üzenetére
azert a kerdesen nem kicsit felrohogtem
milyert
ez meg nalad is durva
TechN7ne: nincs ertelme vedeni a vedhetetlent. Mint mondtam, emliteni sem kellett volna. Te megtetted. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Micsurin #34504 üzenetére
Felvilágosítalak,hogy az általad nevezett szutykoltbox-on is mennek az eredeti lemezek. Így hátrány semmiképp nem ér,csak előnyben részesülök.
Ráadásul a kedvenc játékaim mind eredeti,szóval semmilyen warezzal nem szemetelem az adott topikot.
Részemről befejeztem veled a vitát,mert kezdek lesüllyedni a szintedre,amit nagyon nem szeretnék.További szép estét kívánok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34503 üzenetére
Nem fogsz rajtam öcsi , itt mindenki basztatott sokáig , de már elfogadtam saját magamról , hogy szarul írok ha nem figyelek , már nem nagyon szólnak , te meg nem izgatsz... ha meg csak ebbe megy a belekőtés akkor sajnálak....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34500 üzenetére
A " témával foglalkozunk" ha szutykoltboxal ide jösz a topikba ahol mindenki megveszi a gamekat , és még verted is a mellet nem tudom kinek , hogy ő se tudhatja , hogy pl te fifázol akkor mit vársz ? Hogy nem fogunk kötekedni ? Há krvára fogunk
Nem baj , hogy warezolsz , de ne egy NO WAREZT hírdető lapcsalád , xboxos topikjába járj a warezolt konzolodal
Nem lesz netadó milyelőtt arra terelnéd a szót 1, 2: Ne politizáljunk ok ?
@Zsola32: Gyártó weblapja De am itt pl nem írják
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...