- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Ez mekkora baromság. Akkor én most szabjam meg, hogy mostantól csak és kizárólag "magyarországi beszállítói" áron vagyok hajlandó bármit is megvenni, mert vannak akik azon az áron jutnak hozzá?
Ha az nem egy frászbúk csoport lenne, hanem egy "hivatalos" szervezet, akkor igen csúnya bírság lenne a vége, ugyanis szabad verseny van. Ha akarom, akkor 1 millióért adok egy ing gombot és pont. Senkinek nincs beleszólása.
-
-
MasterMark
titán
Az a gond az nem zenés gif volt, hanem ShockWave Flash fájl (swf) amit már nem játszanak le a böngészők biztonsági okokból ugyebár.
Most megnéztem Internet Explorer és Edge viszi, Chrome meg letöltené inkább.
-
szupermacs
veterán
-
-
NyMRooD
őstag
Még árulják hivatalosan, tehát bevételük van, szóval a támogatás szvsz kötelező a részükről (persze ésszerű keretek között, új játékokat már nem nagyon várok). Ez a goldos hiba meg már szerintem fogyvédes történet is lehetne 200 Ft írják és nem lehet megvenni (és a drágábbakat sem) ráadásul one-al sem.
-
MasterMark
titán
-
KBear
tag
Nem rossz ez...
Egyéni oldal ugyan, de nem emlékszem másik olyan hónapra, hogy a négy játékból legalább egy ne lett volna már meg! De az is igaz, hogy ez is jelez már valamit, az e havi kínálat minőségével kapcsolatban... ,és valóban nincs benne egy igazán húzó cím sem. Mostanában el voltunk kényeztetve kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest