-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz z123456789 #35749 üzenetére
Azt írod, nem szándékozol chippelttetni stb.
1. nagyon helyes.
2. akkor HDD alap, mert olyan akciók szoktak leni live-on (még gold nélkül is), hogy nem tudod nem megvenni. DE csak akkor tudod megvenni, ha van hova letölteni. Én HDD nélkül el sem tudnám képzelniSzóval szerintem KELL HDD!
SZERK:
"Apu, kezdődik...." (xbox christmas sale)
[ Szerkesztve ]
-
_Karesz_
tag
Én 1 hete vettem Tesco féle 4 gigás csomagot, arra tökéletesen elég, hogy ha lemezes játékkal használod és csak a mentéseket tárolod a gépen. Nem kell betojni, ez már sokkal halkabb, mint az előző verziók, abszolúte minimális a zúgása, az előző fat gépemhez képest szinte semmi. Kezdésnek tökéletes. Később pedig ha szükség lesz hdd-re, használtan lehet venni elfogadható áron belevalót, amit egyszerűen csak a helyére kell csúsztatni, az oldalán lévő üres rekeszbe.
-
StLui
veterán
HDD rakható bele megbontás nélkül, de csak XBOX-os, vagy bizonyos tipusú WD, és azt is piszkálni kell hozzá. USB-n is csatlakoztatható HDD vagy pendrive, de csak 32GB-ot fog látni, használni.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest