Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
UP
Lost Odyssey-t csapattam ma, megérte nagyon az 1500 Ft-ot, már a 3. lemez végén vagyok.
Final Fantasy XIII-on kívül van még ilyen jó körökre osztott játék? -
raziel01
veterán
válasz crysis 2011 #202 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a boltban árulnak HD filmeket...
-
raziel01
veterán
Ha fizetés előtt volt megbeszélve, hogy elsőbbségivel adja fel akkor hibás valamilyen szinten.
De mondjuk ha utaltál 5 ezret és utána találtad ki, hogy elsőbbségivel adja fel akkor meg megértem, hogy nem úgy adta fel. Az már más kérdés, hogy én nem szoktam cigánykodni 100 Ft-on de utálom mikor valaki utalás után akar még variálni.Én 2 hónapja jártam így. Direkt mondtam neki, hogy utalok 200 Ft-al többet csak tutira elsőbbségivel adja fel, hogy ideérjen péntekre. Aztán mivel ünnepek voltak asszem talán kedden jött meg vagy szerdán, mert csak simán adta fel. Írtam neki, hogy ez így elég gáz. Annyit mondott, hogy elfelejtette.
Hát akkor azért eléggé mérges voltam, mert pont tudtam volna vele játszani hétvégén ha nem felejti el. Nekem volt vagy 40 üzletem és mindig úgy adtam fel ahogy meg volt beszélve ez alap dolog, hogy felírom, hogy mit beszéltünk meg és úgy adom fel.Csinálni ezzel nem tudsz semmit. Mit csinálnál? Hát már így adta fel akkor ennyi. Majd megjön.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Olyat lehet csinálni, hogy még sosem volt a netre kötve a box viszont megvenném szívesen pl a Walking Dead-et. Szóval gondolom kéne a neten egy account de engedne rá játékot venni úgy, hogy nem volt még társítva boxhoz?
-
raziel01
veterán
válasz Jegesmaci81 #444 üzenetére
Az elsötétülés normális pedig.
-
raziel01
veterán
válasz ::Trunks:: #676 üzenetére
Például
De szerintem felesleges sávszélességpazarlás. Ráadásul trükközni kell, mert simán rámásolva nem viszi a box.
-------------
Videólejátszásra tuti vennék egy USB-s médialejátszót és akkor nem kell hozzá se PC se Xbox.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Horizon 7k postával jatekaim.hu-n. Fémtokos.
Annyira de annyira megvenném de nem költhetek most, gondoltam más viszont örülne neki. Ennyit tutira megér.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Buster17 #792 üzenetére
"While a free version is available, the subscription based portion of Elite includes exclusive premium features such as monthly downloadable content, daily competitions with virtual and real life prizes, the ability to level up players' clan, pro analysis and strategies, Elite TV, and more."
-
raziel01
veterán
válasz zsakaizoltan #885 üzenetére
Ez nem fos PC, erre nem kell már semmi. Játszol a kontrollerrel és kész.
-
raziel01
veterán
Tuti nem lesz 100k alatt. Lehetetlenség kihozni annyiért egy nextgen hardvert.
120k-ra lehet számítani minimum. PS4 meg gondolom lesz vagy 170. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #1259 üzenetére
Tekintve, hogy sokszor kilehet fogni jó állapotú használtat én azt mondom, hogy megéri használt játékot venni az esetek 90%-ában. Főleg ha az ember multizni sem akar.
Már 35 használt játékot vettem de egyikkel sem volt gond. Gyűjtőknek megéri az új de én úgyis eladom és akkor kevesebbet bukok rajta ha már én is olcsón vettem. -
raziel01
veterán
Alan Wake-en nincs magyar felirat.
--------------
Amúgy azt nem értem a Microsoft-ban, hogy annak mi a fene értelme van, hogy nem írják ki az akciós játékokat? Nem az lenne a lényege, hogy legyen belőle sok bevétel?[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz zsakaizoltan #1651 üzenetére
Mivel a hőmérsékletet csak úgy látod, hogy ha RGH van a gépen így ez a kérdés nem ide való.
Fogalmunk sincs mennyi a normális hőmérséklet. Asztalon tárolod ahol tud szellőzni akkor jó lesz az. -
raziel01
veterán
válasz Tenager18 #1723 üzenetére
Nekem szűz gépem van és csak használt játékokkal játszok és eskü nem gondolok egy csepp rosszat sem a warezosokról de a topicban már kezd idegesíteni egymás köpködése, mert csak generáljátok a sok hsz-t amit nekem meg el kell olvasnom. Úgyhogy nem ártana hanyagolni a flame keltést.
-
raziel01
veterán
válasz L_YKing #1789 üzenetére
"valami ingyenes game nincs amit le lehetne tölteni?"
Torrenten minden ingyenes. Ja bocs a te géped azt nem viszi
---------------
Alan Wake-et nyomatom hard fokozaton van 1-2 húzós rész, néha már frusztráló a sok ellenség. Amúgy nem rossz játék. Walking Dead-ből meg gyorsan ledaráltam az első két részt de a 3.-nál már nincs kedvem tovább vinni. Pedig az se rossz játék.
Alan Wake limited beszerzése erősen ajánlott mindenkinek akinek tetszett, mert marha jól mutat a polcon, könyv is szuper hozzá.
Metal Gear Collection-re vágynék de nincs rá lé. :\
Sajnálom, hogy pár hónapja nem vettem meg ismerőstől 5k-ért. Annyit megért volna, mostmeg csak drágábban van a neten.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Nekem 2x2100 mA-es van és 30-40 óra játékot simán bír rezgéssel.
Úgyhogy nem kell noname szart venni és nincs gond. -
raziel01
veterán
Aki warezol annak úgyis drága minden játék. Sajnos tényleg sok megjelenéskor egy játék 12k-ért de ezzel nem lehet mit csinálni. Olcsóbb nem lesz úgyse, fizetések se nőnek nagyon.
Én se veszek 0day játékot de mondjuk tényleg egy Skyrim/GTA4/Lost Odyssey bőven megérik ezt az árat.
A legdrágább játék ami vettem az a Silent Hill Downpour volt 7k-ért. Mondjuk kiderült, hogy hiba volt. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
A héten jön egy PGR4 postán.
Classic kiadás de jó lesz az. Videók alapján nagyon megfogott. Ha már el leszek vele egy 10-20 órát már megérte a 2500-at postával.
Videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest