Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Vangelis #19237 üzenetére
Nekem ugyanezt csinált a szervízkör előtt Azt mondják az okosok hogy azért fagy ki mert vagy alaplapos lesz vagy 3 ledes lesz hamarosan. Enyémet elvitték a driveot tuttira cserélték mert zsír tiszta volt belül, meg fólia is volt rajta, meg szerintem az enyémbe lapot is cseréltek mert azóta nem fagyott ki hála az égnek de le is kopogom...Az is lehet hogy neked is drvie probléma lesz vagy van.
nekem játék intrónál már kifagyott utánna meg a nyelvválasztsánál egy időre zsíroslecsó volt, nem volt hiba, aztán már játék közben is fagyi volt
Aztán elvitte a UPS a ms servicébe két hét alatt gatyába is vágták és most hasít./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Vangelis #19253 üzenetére
Reméljük nem lesz vele gondod, ha továbbra is jelentkezik a fagyik akkor zaklassad az MS ügyfélszolit nyugodtan De reméljük elmúlik a probléma.
Ötletem sincs hogy miért csinálhatja ezt.PURE demo + ET Quake wars demo lepórbálva, mindketteő különösen ajánlott kategóriába soroltatik nállam, érdemes letölteni és kipróbálni. Szerintem nagyon jók.
Kellemes csalódás hála az égnek mindd a kettő./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Vangelis #19525 üzenetére
Úgy műkködik, hogy felhívod az MS ügyfélszolgálatot ezt a számot-->0680018590 ekkor egy kedves női hang elirányít addig hogy a munkatársukat kapcsolja, ekkpr beszámolsz nekeik a problémádról, hogy fagyi stb akármi és majd utasításokat ad hogy mit próbálj meg még csinálni a box, hogy akkor is kifagy e. Ha leveszed a HDD-t stb.
De előtte elkéri a sorrozatszámát a boxnak.
Ha ezt végigzongoráztad akkor mondja hogy akkor ebből szervízfutam lesz és küldeti a szállítólevelet a UPSsel ami nekem másnapra jött meg Ekkorra ajánlatos összecsomagolni a boxot hdd nélkül olyan csomagolásba ami semleges, de ezt ő is el fogja mondani. UPS futárhoz hozzávágni a boxot és várni, hogy visszaérkezzen.
Kapsz egy papírt amin rajta van egy szám a szállítólevelen, azon nyomon tudod követni aZ UPS oldalán hogy hol jár éppen a boxod
Küld mailt az ms hogy megérkezett és akkor is ha kész van és 7napon belül megjön a box. nagyjából ennyi./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HagaNRG
őstag
válasz Vangelis #20156 üzenetére
Ez hülyeség.
Én a jostickozást még PC-n kezdtem el egy Logiteches PS koppintás Dual Actionnel.
Azzal úgy kezdtem el fifázni, hogy billentyűzettel elég profi voltam, egész napokat csak fifáztam.
Aztán teltek a napok és szép lassan beleszoktam a gamepados focizásba.
Utána próbálni akartam billentyűzettel, akkor meg már azzal nem ment.Meglett az Xbox, Fifa, minden, gondoltam majd most osztok megint mindenkit.
De kiderült, hogy csak analóg irányítás van a boxos FIfán, digital nincs.
Megint két hét is kellett, míg megszoktam az analógos focit, de szívem szerint digitallal még most is könnyebben menne, úgy érzem.
Szóval csak gyakorlás kérdése minden. (de fps-t gyakorolni már türelmem sincs) -
Mr.Grincs
veterán
válasz Vangelis #23514 üzenetére
Az jóbuli annyiért
Én 7K ért láttam a cd galaxisban
Most itt elég jó árak vannak bár tudom, egy páran nagyon nem szeretik ezt a boltot. [link]/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest