- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
nesh20 #19745 üzenetére
Hát, azt megnézném! Tudtommal és ez így van a boxok hw szempontból egyformák! 3 különböző boxon is láttam a ps-t futni és akadozott, nem holmi flashelt sz@ron! Teljesen látszódik, hogy 25 alá esik az fps! mert úgye az alatt észleljük akadozásnak...
De kölcsönkérhetem a boxod?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
nesh20 #19745 üzenetére
Vagy ha mégjobb helyen keresed akkor classicba 7490ért megkapod
a carbont és a most wantedet
A pro streete meg szerintem még nem lehet classicba venni.
EDDIE17: Csak előre agyalok, az még nemártott meg senkinek
capafog: Ha javíthatatlanból szedik ki akkor elvileg az is használt olvasófej....újnak titulálva adják el
Ez azért szerintem nem korrekt. Vagyis úgy lenne jó ha megmondanák hogy igen használtból szedtük ki ingyé, de téged jól átqúrunk a palánkon
a leglább 2000ft ot érő olvasófejjel
De mivel neked kell ezért megveszed mert birka vagy
Más megoldás amúgy sincsen.
De szerintem meg ők tudnak valamit amit mi majd később fogunk megtudni hogy hogyan lehet újat olcsóért belevarázsolni. nyolcadannyibólLűázasn keresem a megoládst.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest