Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz Skynet258 #10398 üzenetére
Ezt te csináltad? http://playasia.extra.hu csak, mert jó lett és szvsz tök hasznos is.
Szerk.: Most olvasom, hogy te csináltad... Grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Skynet258
veterán
Köszönöm az elismerést, azért készült, mert néha az itthoni árak eléggé el vannak szállva, ezt a helyet viszont használom én is, és még sokan mások, nagy megelégedéssel
Csak sokan kérdezték, hogy hogyan is kell rendelni, gondoltam akkor egy oldalba belesűrítem.
De ha már egy embernek hasznos, akkor megérte a ráfordított időt -
-
hocika
tag
Nekem egy 2006-os premium gépem van elég szar az olvasoja néha nem olvassa a lemezeket de a GTA megy rendesen még nagyobb probléma nem volt tehát nem az olvasotol függ hanem attol hogy van-e hdd vagy nincs.
-
WISHENSEN
csendes tag
válasz Skynet258 #10402 üzenetére
Banki atutalas alatt azt erted hogy automatice leveszik a kartyamrol ? Nincs kedvem Paypallal tokolni, mert CIBEZZ szamlam van, nem jon havi kivonat es anelkul nehezkes lenne hozzaferni a kodhoz
Egy, ket, ha irany a BME nemzetkozi gazdalkodas vagy BCE gazdinfo. tuduuuutuududududuu
-
spammer
veterán
Hát, szerintem közel sem tökéletes, de autósból a legjobb jelenleg. Erős 9/10.
2 rohadt idegesítő hiba:
- a kocsi orra ráragad a falakra és visszafordul (fizikailag lehetetlen módon)
- egyes pályarészek (fű, beton, akármi) képesek az autót 200-as temporól 30-ra lefogni 1mp-en belül. (Szintén fizikai lehetetlenség)És már csak azért sem lehet tökéletes, mert akkor mi lehetne a Forza 3-ban?
Pár kívánság:
Szebb grafika (GT5 szintű legalább)
Még jobb fizika
Box utcai szerelők, team
Boxban karosszéria elemek cseréje
Több optikai (karosszéria) tuning
Egyénileg beállítható (custom) futamok (pl. megbízhatósági)
Több pálya, kizárólag versenypályák (GP, GT tracks)
Esős időjárás
Esti versenyek
Autóválasztó menü jobb felépítésesoroljam még?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
zsocy
őstag
Felesleges belemenni ebbe a "flashelt akkor lassú" vitába szerintem, legalábbis a GTA4 kapcsán. Az olvasó ugyanaz maradt, csak egy plusz vinyót tettem be, és látható a különbség. Szerintem valamilyen átmeneti cache-t csinálhat rá, de nem tartja rajta állandóan, néztem a méretet előtte-utána és nem változott csak pár megát.
Ez a játék egyszerűen igényli a HDD-t sajnos. De megéri alátenni mert egyszerűen abbahagyhatatlan
-
Vekiboy
tag
válasz spammer #10406 üzenetére
Lesz forza 3? Lehet tudni róla valamit? A 2-ben amit írsz hibákat, maximálisan egyetértek veled.
A gta 4 tényleg nagyon brutál, pedig még csak 9%-nál tartok. Nem semmit alkottak.
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
zsocy
őstag
válasz 30z.Samu #10409 üzenetére
Inkább nehezedő küldetések vannak mint hosszabbak, de az alapjáték kb 30 óra alatt befejezhető (legalábbis az egyik achievement szerint), de a GTA-nál mindig a kis dolgok adták a lényeget. Ebben is annyi mellékes dolgot lehet csinálni hogy már az kiadja az alap játékidő sokszorosát.
-
west
őstag
válasz (Kolombusz) #10414 üzenetére
akkor 80ora is leheta teljes játékidő
ennek örülök.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
30z.Samu
félisten
válasz (Kolombusz) #10414 üzenetére
Az szép! Hát naponta max 1 órát lenne időm vele játszani, szóval lehet hogy én elég későn vesézném ki + az elcseszett küldetések is időbe kerülnek.
Sic Parvis Magna
-
bwoay
nagyúr
mééér vicc? szerintem teljesen jók az írások, reális a tesztek pontozása,
legalábbis az én ízlésemnek megfelel. Mondjuk én is utólag vettem meg két évadot
összesen 2 rugóért, de most már nem értem,
de azóta beszereztem minden újabb számot.jó dolog amerikai oldalak tesztjét olvasgatni a neten,
de egész más az, amikor ott van a kezedben egy magazin, magyarul.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
west
őstag
hali,5.1et hogy kötök ra a boxra?csak mert monitor kabelem van,es arrol csak stereo jel jön le...
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
west
őstag
Kolombus:
Soci:
köszönömBillentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
-
Def26
félisten
Ne a tudás a vicc, hanem a stílus. Legalábbis a főszerk. stílusa. Mint már régebben írtam, bevásárlás közben néha bele olvasok és mindig olyan érzésem van, hogy királykodik az újságban. De ettől függetlenül tisztelem az izlésed.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bwoay
nagyúr
nekem azért tetszenek Martin megjegyzései
(amik - lássuk be - végülis csak apró lábjegyzetek),
mert nem feltétlenül ért egyet a tesztelővel,
ezáltal ha csak pár mondat erejéig,
de ő is megnyilvánul a játékokkal kapcsolatban,
sokszor egy egészen más nézőpontot képviselve.
a stílusa nálam sem mindig nyerő, de nem is azt nézem.
A lényeg, hogy még nem volt olyan tesztjük, amikor általam ismert játékot
számomra elfogadhatatlanul fel, vagy lepontoztak volna,
viszont számtalanszor kaptam rajta őket,
hogy ugyanazokat az előnyöket/hátrányokat teszik szóvá.
na jóvan, ennyi, asszem kimerítettem a témát[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
q2w3
senior tag
Hy!
Most állok át pcről xboxra, és az lenne a kérdésem, hogy milyen hangfalat érdemes venni xbox 360 mellé? Én kinéztem a Logitech G51-et, de azon nincs optikai bemenet. Az hátrány? -
dunc
nagyúr
Tegnap megvettem a GTA4-et az MM pécsen 16ezer jó Magyar forintért ,egyenlöre egy pár órát játszottam vele és jónak igérkezik ,arra mentem rá,hogy száguldoztam és hibákat kerestem benne nem tapasztaltam pop-up jelenséget pedig sima arcade vasam van.
Az írás témával kapcsolatba annyi megjegyzésem van,hogy egy alapvető külömbség van az írott,és az eredeti lemez között,hogy az eredeti lemezt nem írják hanem egy tömeggyártási technikával "nyomják" (szép is lenne ha a több százezer lemezt ott írogatnák! mégha ezek nem is egy darbos írók is ) Tehát ha írva van a lemez akkor mindenképpen jó minöségű lemez kell lassú írással,és jóféle íróval,de akkor se biztos,hogy eléri az eredeti minöséget.
Ja egyébként azért nem valami online fps-t vettem meg mert egész K..... pécsen nem lehet venni x box live feltöltőt....én meg rögtön azonnal akartam valami játékot...aztán lehet jövőhéten rendelek Pestről egy live karit,és eladom 11 K ba a vadizsír GTA4-t...... -
tobias40
veterán
Ha vkit érdekelne biztonsági másolat akkor pm-ben jelezze! (kb 30 db lemez)
Ez nem warez sztem mert a boxomhoz kaptam ezeket a gameket és én nem használom őket!
jah még ez is van---Xbox360 RGB kábelÜdv!
[ Szerkesztve ]
-
q2w3
senior tag
válasz ellington #10431 üzenetére
nekem benq van, és origi gém. A hdd-m most szart be és kapok újjat. GTA 4 hddd nélkül nejem multiba nagyon akad. De akikkel beszéltem, mind azt mondják, hogy a flash a szar.
szerk: Skynet: Onnantól számít wareznak ha eladja, mert az új tulajnak nincs meg az eredeti. Szóval ha megvan a gta4 origi meg másolt, akkor még nem warezolok.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Aham, és neki megvan annak a 30 warezolt cuccnak az eredetije is, mi? Mellesleg nem, nem onnan számít wareznak, hogy eladja, hanem onnan, hogy másolva van neki. Tudod, minden lemezen ott van, hogy ne csinálj illegális másolatot.
Mellesleg ezt soha nem értettem: ki az a barom, aki warez cuccért fizet egy forintot is? Erről szól a warezolás, hogy ingyé legyen meg minden. Már az sms webes szarokat se értettem soha, és mégis milliomosok lesznek belőle az ezzel foglalkozó formák...
De ha ennyire megy ez a dolog, akkor szóljon, aki warezolt cuccokért fizetne, mindent meg tudok szerezni jó áron -
30z.Samu
félisten
válasz Firestormhun #10439 üzenetére
Én meg máshol azt olvastam hogy teljesen mindegy melyik van a boxban... Szóval erről is mehetne a vita.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
dunc
nagyúr
válasz Firestormhun #10439 üzenetére
Nállam semmi gond a GTA4-el arcade+hitachi eredeti lemez,azért mondjuk beb*szott volna ha egy 16 K játék szarakodna mert nincs winyo!!! És a játék dobozán sincs feltüntetve,hogy HDD ajánlott vagy valami.Ezért nem is foglakoztam a pop-up dumával meg ilyenek ,mert azok megjelenés elött másolt verzioknál voltak okositott gépekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Ehh, lejárt az időlimit.
Itt egy másik, ez írja, melyik milyen. -
Kobe
veterán
ez a popup mizéria ez csak így a GTA IV kapcsán jött elő, vagy mindig is jelen volt ez a probléma a flashelt gép/másolt játék kategóriában ?
mondjuk engem GTA egy percig nem mozgat meg, csak jólenne tudni h ezt hogyan lehet kivéteni, mert ha mindegyiknél ez van akkor inkább lemondok boxról...
-
tag
SEGÍTSÉG!!!! kicsit SPOILER!!!!
nagyon dedós kérdés...szégyenlem is kicsit magam
1,4% nál járok GTA4 ben. el kell mennem egy csajért, megállok a járda mellett. kiírja a játék h dudáljak. ami elvileg az irányítókar Left azaz balll irányába történő megnyomásával lehetséges. de én hiába nyomkodom hosszan, röviden...vagy kombókban...sehogy se dudál csak a kibaszott rádiót tekergeti
a kontrolls beállítások STANDARD on van. mit nyomjak meg????" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
Firestormhun
senior tag
válasz 30z.Samu #10440 üzenetére
Nem tudom én elég bizar dolgokat olvastam a témával kapcsolatban. Mindenesetre az biztos, hogy box illegális használata igencsak körülményes. Nem mindegy a lemez, sem az író, sem box meghajtó, sem firmware és ehhez még hozzájön a konzol labilis műszaki állapota. Bizony ezek révén a játékélmény is könnyen csorbulhat, lásd GTA 4. Lehet szívni sok-sok mindennel.
...
-
tobias40
veterán
válasz Skynet258 #10433 üzenetére
Te mire osztod itt az észt nagyokos??
A sötétség nem az Én fejemben van sztem kettőnk közül...
Olyan hihetetlen hogy anno úgy vettem a boxot hogy kaptam vele kb 70 db másolt játékot,kiválogattam ami kell a többit meg tovább adom..?
Mi a warez abban hogy elakarom adni ami nem kell???(nem én másoltam őket)
Ha csípi a szemed a hozzászólásom akkor ne nézd!!Nem fogok Veled ebben vitázni,tehát a részemről ennyi!!!
Üdv!
-
Kobe
veterán
válasz tobias40 #10448 üzenetére
ha még a magyar jogszabályokat is nézzük, és otthoni felhasználásra készített biztonsági másolatokról is lenne szó, ok lenne, de amit a törvény is warezként fogad el az a másolat pénzért való továbbadása...sőt, kvázi ez a warez definíciója....kicsit tájékozódj mielőtt előveszed a dölyfös kamaszönéreztet...
Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest