Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
válasz
Bencexp
üzenetére
régebben nem volt élérhető mindenki számára a 10 nap trial. akkor kellettek ezek az ajánlásos kódok.
manapság bármikor csinálhatsz új accountot és 10 napig játszhatsz vele (persze elég kemény megkötésekkel, szintkorlát, tárgyátadás, whisperelés nem megy, stb)tehát most letöltöd, installálod, regisztrálsz és játszol. nem is kér semmilyen kódot.
Amikor az alap játékhoz tartozó kódot megadod az account managerben, akkor pedig hozzáad 30 napot az előfizetésedhez. ezt tehát megteheted már az első napon, de akár csak a 10 nap lejárta után. célszerű minél hamarabb, mert akkor megszünnek a korlátozások az accounton.10 nap trial: amig él az opció addig mehetsz a BC területeire, csinálhatod questeket, fejlesztheted szakértelmeket. De amint lejár, akkor újra terület korlátozás lesz. Tárgyak, szakik nem vesznek el, csak a szintedet rakja vissza 60ra.
-
-
Louro
őstag
válasz
Bencexp
üzenetére
2 év....de aki most kezd két évig játszon QH-val, hogy tudja fejből mi hol van? Amúgy én is tudom nagyjából melyik q merre van. Meg hát nem mindenkinek van izomgépe, hogy alt-tabozzon csak úgy lazán. Én szinte mindig windowed módban játszok, de fullscreen-ben már nehezebb alt-tabozni. Amúgy én is a wowhead-et használom játék közben

-
-
Arnold2
őstag
válasz
Bencexp
üzenetére
Az Asus tutkó nem. Haveromnak 1000H-ja van (ami ha jól tudom picit okosabb). Belépett a törpömmel IF-be és max 20 FPS-t tudott kicsikarni egy szobában egy NPC-vel. Egy két elhagyatott helyen még TALÁN, de szerintem egyáltalán nem életképes, pl. instában és több NPCs helyen tuti dia show. Ja természetesen 0 addonnal.
Nem erre találták ki ezeket a sub notikat. -
szilchi
őstag
válasz
Bencexp
üzenetére
Elemental sztem.Ha néha van kis időm raidelni a sámánommal,szinte mindig jön az "ugye elemental?" kérdés.Elemental jó ranged dps+off-healernek is jó.Kellett már healelnem sámlival 4 lovasnál Thane tankját.Cementel nehéz lett volna
.De annak is megvannak az előnyei.Szituáció válogatja.Heroism mindkettőnél van,a többi helyzetfüggő.Ha nincs instába healer,inkább ele.Ha van,ízlés dolga,hogy ranged vagy melee dps.Szigoruan szvsz persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.De annak is megvannak az előnyei.Szituáció válogatja.Heroism mindkettőnél van,a többi helyzetfüggő.Ha nincs instába healer,inkább ele.Ha van,ízlés dolga,hogy ranged vagy melee dps.Szigoruan szvsz persze.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)