Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
kicsako #95977 üzenetére
Nem veszem,de instában nem szoktam afkolni,max bg-n.
De most az sincs,már mint eventes bg.
Alterac-on rengeteget afkoltam stealth-ben.
De az bg.
Instákban nem szoktam afkolni.
Főleg nem TW-ben.
Légióban még heccből mentem lopni mythic-be.De ott is harcoltam rendesen,csak előre mentem zsebelni.
De szerintem úgysem engednének össze minket konzolosokkal.
Pont a Pvp miatt.Konzolon nehezebb a harc szerintem.Billen van ezer gomb kontrolleren nincs.Például nekem több ezer órám van GTA Olnline-ban és kezdetek óta a mai napig aktívan tolom Pc-n.Ps4-re is megvettem,de még sztorit sem tudtam le tolni,mert folyton megöltem magam,mert a kontrollert sosem tudtam megszokni.
Hasonlítási alapom MMO-ban csak egy van.
Star Trek Online.
Az is ki jött konzolokra,iszonyat gáz kontrolleren,egyik másik spéci hajómon 50+ skill van,billen no para,de konzolon ezt pár gombra kiosztani és harc közben keresgélni,na az ciki.
Na és a konzolosok meg sem kaptak mindent ami Pc-sek,az új dolgokat is legalább egy hónap késéssel kapják meg.Ha össze engednék ott a Pc-seket konzolosokal annak csúnya vége lenne.Bár Pvp-zni nem szoktam,csak trollkodni,de velük még könnyebb dolgom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest