- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Szolgálati közlemény és egy kis know-how:
Mint láthatjátok töröltem a nem idevaló hozzászólásokat. Topicgazdáknak ki van adva, hogy minden nem a topic területére való hozzászólást ÉS a rá érkezett hozzászólásokat törölni kell. Ez azért van így, mert ha töröltem egy hozzászólást és válaszolsz rá, akkor a válaszod fejlécében ott lesz a törölt hozzászólás linkje, ami így már nem fog mutatni sehova.
Mivel legjobb tudomásom szerint a linket nem lehet kivenni a hsz fejlécéből ezért kell törölnöm, a(z amúgy szabályos) hozzászólásod.A legtöbbet segíteni úgy tudtok (már ha akartok), hogy egyáltalán nem reagáltok rá, illetve ha ennél is tovább akartok menni és látjátok, hogy esetleg egy nap után is ott van még az a hsz, akkor vagy írtok nekem egy privit, vagy szóltok egy moderátornak.
Napi 8-10 órában, de nem árgus szemekkel szoktam nézni a PH!-t. Ha nem is vagyok gyors reagálású hadtest, általában ki tudom szűrni az ilyesmit.
Köszönöm a figyelmet, további szép napot és titanforged loot-ot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Mazda topik
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest