- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
77500 - 77401
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
-
Whysperer
addikt
Pls no offense. Csak kérdés. 4 bos skivételével megvan Normal ami tudom easy meg minden stb. csak kérdezem,hogy nagyon sok a tennivalóm munkában és nem tudtok Ragna Hrod aoldalon olyan guildet ami nem full hardcore és mivel nem tudok minden nap online lenni ezért nem já rkick ,de heti 1-2 raidet meg Rated BG-t betudok vállalni. 940 Resto Shamannal. ( van 928 fury/prot warrior, prot/holy palam is ) Inkább a békés nyugodt olyan játékso társaságot kereseném ahol régi motorosok játszanak nyugodtabb tempoban. TUD valaki ilyesmi helyről?
-
Plata
félisten
Igen,a BC-s instákba jó lemenni timewalking alatt,sok szép emlékem van arról az időről,meg LK-ról is,Cata-t nem nagyon ismertem meg,húztam karit 85-re egy két alap instában is voltam de ennyi.
Meg tényleg sok érdekes ruha darab esik ott,nem azért kellenek mert hú de erősek,hanem hú de furák.
Jah az normális hogy híler monk kari néha 3 millás rúgásokat oszt ki?
Enyhén érdekes egy hílertől. -
Csapoati
nagyúr
-
lakisoft
veterán
-
Plata
félisten
-
miqlas
őstag
Tegnap ládából esett egy legendary bracer, ami „Binds when equiped” volt, mire vissza teleportáltam Dalaranba már Soulbound volt!

Mi a f@sz

-
Plata
félisten
-
Csapoati
nagyúr
-
Healbacsi
őstag
-
Plata
félisten
Szerintem a timewalking insták jók,BC LK Cata instákat mindig szeretem,de a pandákat nem annyira.Most megint cata lesz,arra megyek mert az jó.
És még azt is szeretem bennük hogy mindig érdekes kinézetű cuccok esnek.
Bár hogy fegyvert minek raknak bele nem tom.
De a ruhák mindig jók.Még múltkor is találtam olyat ami nem volt meg.
Most például monknak keresek valami macisabb kinézetű ruhát.
De eddig csak kesztyűt sikerült szerezni. -
Viktor77
titán
-
Plata
félisten
Ember,argus rohadt undorító.Szeretem ha egy zóna szép,de ebben a fos tengerben mi a szép?
De ma este meguntam a marhulást és elmentem a heti inváziós küldit letolni kicsi monkommal,de jó hogy elmentem,végre kapott egy cuki legendary vállast.Bár hogy mennyire jó azt nem tudom.De jobb mint a semmi. -
Csapoati
nagyúr
-
Plata
félisten
-
Viktor77
titán
-
Plata
félisten
-
miqlas
őstag
-
Plata
félisten
-
miqlas
őstag
-
Viktor77
titán
-
Plata
félisten
Na jó ez kamu,megnéztem,még 17 ezer van.

De a timewalking az amire szeretek járni.
Érdekesebbek mint a mostani raidek,bár a rugóval mostani raidre szeretek járni mert ott lehet zsebelni sokat.
Jövőhéten megint lesz timewalking event,még hozzá az egyik legjobb,cataclysm.Ha lehet egy 40-50 darabot letolok.Ha lesz rá időm,itt a karácsony és az totál káosz.
Huntival most toltam le 16 WQ-t heccből.
Máshoz most nincs kedvem.
Főleg nem az A-betűshöz.
De kerestem vele 7.3k goldot.
Igaz nem ezért mentem,csak unatkoztam. -
Plata
félisten
-
Healbacsi
őstag
-
Plata
félisten
-
miqlas
őstag
Léteznek olyan pvp-zónák, ahol bizonyos feltételek teljesülése esetén (pl. új Dalaran Underbelly --> õrök éppen vacsiznak) mindenki ölhet mindenkit, pl. hordás akár hordást is!
-
Viktor77
titán
Contested területen (a sárgával és pirossal írt térképeken) megtámadhatnak az allis játékosok, ha akarod, ha nem. Hordás hordást nem.
Heirloom, fejlődős cucc, ami a szinteddel együtt nő (60-90-100-110, itt kell upgrade-elned őket araenyért a következő tierig). Vannak amik plusz XP-t is adnak. Egy kezdőnek ezek sokba kerülnek.
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
A ragnaros server PVP-s ahogy láttam, de ott ez most hogy van? Horda oldalon is mindenki mindenki ellen mehet folyamatosan ha akar? -Ez nem teljesen világos nekem.
Ja és a heirloom az mi és hogy működik?

Köszi!
-
miqlas
őstag
-
adamgreen
senior tag
Sziasztok !
Kérdésem lenne. Küldtem 30 napos gametime giftet haveromnak.Annyi hogy mennyi idő mig megkapja a mailt vagy giftet? 1 órája ment el a gift.
Válaszokat előre is köszönöm

-
Lirion
addikt
-
Dani82
senior tag
Nemrég kezdtem ujra a Wowot es az osszes karim az Arathoron volt. Viszont ugy latm, hogy magyar hordasok mar nem nagyon vannak itt. Melyik szerverre lenne erdemes transzferelni, ahol nagyobb magyar horda populacio jatszik meg?
-
Peetey91
senior tag
A repülés megszerzésének a nehézsége a 0 felé konvergál, semmi extrát nem kell érte tenni. Az idő az amit rá kell szánni, repu farm, sztori végigjátszás. Suramaron meg már elvileg könnyítettek, nincsenek repuhoz kötve egyes questek. Ha szereti az ember a küldetéseket, a loret akkor nem lesz vészes, a zónák kifejezetten hangulatosak, a történet remek.

(Persze sokadik karival már nyilván agyrém, de elsőre szerintem átlagon felüli a Legion ezen része) -
kkdesign
senior tag
-
remusz13
tag
-
Lirion
addikt
Első körben nekem val'sharah volt a kedvencem, viszont sokadik végig játszásra meguntam és highmountain lett nálam a favorit (ami vicces, mert először az tetszett a legkevésbé, bár ehhez nagy mértékben hozzájárult az a retardált mayla...) . Összességében azt mondanám, hogy első neki futásra mindegyik zóna nagyon jó és hangulatos. A suramaros sztori is nagyon tetszett, engem sok esetben emlékeztetett a hunger gamesre.

-
Healbacsi
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
Plata
félisten
-
Cathfaern
nagyúr
Csak hogy legyen ellenvélemény is: én alapvetően szeretek questelni, és szerintem az egyik legjobb quest chain a "modern" (WotLK+) WoW-ban a Suramaros (ellentétben pl. Valsharah-val, ami minden szempontból szörnyű).
Igazából ha valaki nem szeret questelni, akkor bármilyen picit is hosszabb quest sorozatot szörnyűnek fog érezni. De ha valaki szeret questelni, akkor az ég világon semmi baj nincs Suramarral (illetve nekem a zenéje nem tetszik, de ez irreveláns ilyen téren
). -
Plata
félisten
Az nem trainer,az összes zóna küldijeit meg kell csinálni,összes frakcióval revered.És a többi.
Sok sok órányi cumi.Azsuna Val'shara Highmountain és Stormheim nem nehéz.
A sztori külsik:Azsuna uncsi,Val Shara fárasztó,Highmountain nagyon klassz,Stormheim kicsit uncsi.
De aztán jön Suramar,az a legfárasztóbb,kis milliárd küldetés,sok küldihez revered repu vagy majdnem exalted kell.Suramar city meg repülés nélkül eszetlen rossz.
Végére már visítasz a sok agyatlan külditől.
Suramarhoz erősen ajánlott rugó vagy combos kari,én huntival toltam,bm hunti,mivel van két cimbije a küldik és a sok marharépa leölése nem volt gond,de az agyzsibbasztó küldik igen.
Jah közben Viktor válaszolt. -
Viktor77
titán
-
kkdesign
senior tag
-
Viktor77
titán
-
kkdesign
senior tag
Szia!
Én is pontosan így vagyok ahogy te. Annyi, hogy most a héten és hétvégén szánok rá csak több időt míg elérem a 110-et. Szerintem amúgy nagyon jó ez a kiegészítő.
A questek élvezetesebbek, vannak bónusz questek is, ilyen mobölésből tárgyrombolásból összekell jöjjön 100%nyi. de ugyis odavisznek a fő questek, és jelentős xp-ért meg miért ne
dungeonben először voltam tegnap 104-en. Nekem 3 boss kellett hogy visszarázódjak. főbossnál már csak úgy röpködtem idefut odafut, kiáll ebből kiáll abból
élvezetes. Kicsit a dungeon finderből ingerszegény emberekkel dobott össze. Sztem dungeonban druid tud többször újraéleszteni nem? Mert tojt ránk. Vagy tank dudunak nincs élesztés? (mondjuk healsháminak meg gondolom igen., de 2en is sétálhattunk inkább megvártak míg átbaktatunk fél instán. De ne mvolt rossz. Jah meg dalaran alja Underbelly, na az pvp-s rész lett, úgy emlékszem régebben máskéopp volt
de nagyon benéztem.. alig tudtam feljönni onnan. -
Cathfaern
nagyúr
Datamine-ok alapján nekem jelenleg úgy tűnik, hogy 4 allied race unlockolható lesz BfA előtt (a "legion"-ösök), a maradék 2 (troll + dwarf) pedig majd BfA-ban. De majd kiderül

Triathlete
Én pont úgy játszok, ahogy leírtad. Napi pár óra max amelyik nap játszok, heti ilyen 3-4 nap játszok átlagban. Nagyon baráti jelenleg ilyen szempontból is a WoW, gyakorlatilag semmilyen tartalomból nem maradsz ki, raideket is meg tudod nézni LFR-el, de ha kihívásra vágysz, ott van a mythic+ (nehezített 5 fős dungeonok), amik 20-40 perc alatt lemennek, és lehet rájuk relatív egyszerűen pugot is találni. -
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Tervezem újra megvenni a játékot és nulláról nekivágni. Lich King után szakítottam a játékkal. Casual játékos vagyok, nem voltam még soha raidelni sem, nem tudok napi 8 órát a játékra szánni, talán egy héten összesen 8-at igen. Nem tudom, hogy hol áll most a dolog, de érdekelne a véleményetek, hogy van a jelenlegiben tartalom a hozzám hasonlóaknak is vagy megint az van ha nem mész raidelni farmolni akkor ha belegebedsz sem jutsz egyről a kettőre?
Nagy elvárásaim nincsenek, egy-két PUG dungeon, szintezés, PVP nem érdekel. Hunter vagy W'lock ami érdekel. Pár videót néztem, elsőre sok volt a temérdek újdonság de gondolom két hét és meg lehet szokni.. ugye?Érdemes lehet, vagy kezd erőltetett vergődés lenni az egész?
Alli' még mindig Arathor?Köszi a választ előre is!
-
Plata
félisten
-
Whysperer
addikt
-
Plata
félisten
-
Arnold2
őstag
Fene tudja, de lehet, hogy igazad lesz. Nekem úgy jön le, hogy majd BfA alatt lehet őket unlockolni, de lehet, hogy húznak megint egy olyat, mint Legion előtt a demon hunterrel.
Ezeket találtam:
[link]
How to Unlock
Allied Races are unlocked via preliminary requirements that lead to a quest chain done on your main character to bring the race into your faction. Once completed, the Allied Race will be available in the character creation options account-wide.[link]
Q: Will there be other options to unlock Allied Races?
A: Each Allied race has some prerequisite quest content required to unlock them. Also, Allied Races are allowed to be boosted to 110 once unlocked, but only physically leveling them from 20-120 gives you the Heritage Armor.Plusz még ez a kép
Nekem úgy áll össze, hogy majd BfA-ban lehet velük játszani, ha nem akkor kanosszát járok majd

-
Cathfaern
nagyúr
-
Peetey91
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Ennek ellentmond, hogy a transmog setet csak akkor kapod meg, ha 0-ról (illetve lvl20-ról) húzod fel a karaktert, race change-el nem kapod meg. Szóval azt erősítik, hogy ne a meglévő karaktered váltsd át, inkább húzz egy újat.
Arnold2
Persze én is emlékezhetek rosszul, de nekem nagyon nem rémlik olyan, hogy a kieg sztorijának a része lenne az allied races unlockolása (szép magyarosan
). -
Lacee1986
senior tag
-
Peetey91
senior tag
"Azt senki se mondta, hogy ez a quest a BfA-s sztori része lenne, szerintem nem is lenne logikus (akarsz indítani egy nightborne-t, letolod BfA felét, aztán akkor otthagyod a karit mert te nightborne-t akarsz kezdeni?)."
Neem, ez a gyakorlatban így nézne ki: letolod a BfA felét, aztán veszel egy race change-t a karakteredre.

-
Arnold2
őstag
-
Whysperer
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
De nem mondtak ilyet blizzconon. Azt mondták, hogy mindegyiknek lesz prequestje, és ha azt megcsináltad, utána tudsz olyan karaktert indítani. Azt senki se mondta, hogy ez a quest a BfA-s sztori része lenne, szerintem nem is lenne logikus (akarsz indítani egy nightborne-t, letolod BfA felét, aztán akkor otthagyod a karit mert te nightborne-t akarsz kezdeni?).
Csapoati
Nekem nem feltétlen az AI-val van bajom, bár tény, hogy egy normális AI sokat dobna dolgon. De a fő bajom azzal van, hogy akkor plusz egy dolog amit tutujgatni kell. Nem akarok egy followert szintezni, meg öltöztetni, meg talent buildeket kirakni neki. A fő karakteremet akarom szintezni, öltöztetni meg buildeket kirakni neki. -
Plata
félisten
Sw ToR-ban volt így 3-4 kieggel ezelőtt,aztán hülye gyerek biztosra csinálták és azóta a companionod ért mindenhez nem kell neki se ruha se semmi mert a szintjével kapja a statot,mellesleg keményebb mint a csák norris.

Régen a karidnak és a társadnak 4 szintenként nem ártott a ruháját frissíteni,ha életben akartál maradni,de ehhez sok insta kellet,abból jött cucc amiből modokat vehettél adaptive ruhádba,én azt használtam,adaptive ruházat bele modok.Vagy craftoltad.
Manapság a modokat lófing pénzért kapod.
De a társadnak nem kell,mert a ruha rajta már csak kozmetika.Múltkor revan sztoriban le kellett szólózni egy instát,a végső bossnál pechemre megzavartak és el kellett mennem a gép elől,gondoltam karim megpatkol és majd újra letolom,kb 10 perc múlva visszajövök a fő boss padlót fogott mert a híler companionom lecsapta.
Kb ez jellemző jelenleg Sw ToR társakra,már értenek mindenhez,régen csak 1-2 role volt neki,tank dps vagy híl.
Most már mindenhez értenek,cuccok nélkül marha táposak.Régen heroic küldihez kellett legalább négy ember,ma már minek,híler companion lecsapja őket.
A régi móka hogy a companion minél jobban kedvelt annál jobb volt sem megy,most már minél jobb haverok vagytok annál rövidebb idő alatt végez craft melóval. -
Arnold2
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Értem amit írtok, de ez AI kérdése, semmi más. A peteké pl rengeteget fejlődött a kiegek során. Na mindegy, ettől függetlenül ha egyszer behoznák a játékba, én örülnék.

-
Cathfaern
nagyúr
Izé, a 6 allied race-ből mind a 6-hoz már elértél: dark iron dwarfs vanilla óta benne van a játékban, zandalari troll mop-os frakció, highmountain tauren és nightborne legion eleje, void elf és lightborne draenei pedig Argus. Ezek nem BfA-os frakciók.
Annyit mondták hogy unlockolni kell őket, pl. valószínűleg Nightborne-hoz exalted repu kell. De ugye nightborne meg highmountain reput legionben ütöd ki, nem a következő kiegben. Ezen kívül felvezető quest lesz hozzájuk, de nem látom okát, hogy azt miért ne tehetnék be pre-patchben. Szerintem teljesen logikus lenne, mert akkor aki fajt akar váltani az a kieg végi üresjáratban pont fel tudja húzni. Illetve szerintem az se véletlen, hogy a régi zónák szinteződését berakják már bőven kieg előtt.
Illetve ha jól rémlik eddig minden új faj elérhető volt pre-patchben.Csapoati:
Remélem sose lesz ilyen, jelenleg is úgy választok classt, hogy még csak véletlenül se legyen petje
Épp eleget szívtam amíg hunter volt a mainem. -
miqlas
őstag
-
Healbacsi
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Tudjátok minek örülnék nagyon, mint új ötlet? Egy állandó combat companion, talentekkel és gearrel (utóbbit nekünk kéne kezelnünk). Lenne vagy 4-5 féle, mennyire megdobná a változatosságot. Kicsit úgy képzelem el, mint a D3-ban.
-
Arnold2
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
cl.aci
aktív tag
-
3L1T3
addikt
Sziasztok, új trollok érkezéséről bármi dátum? Kieggel fog jönni vagy pre-patch-ben?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Köszi Mindnyájatoknak, sikerült.

-
Healbacsi
őstag
Igen, "Add a Game Key" (zold gomb jobb felul), beirod, majd letoltod.
-
Arnold2
őstag
eu.battle.net -en belépsz és megkeresed azt az opciót, hogy kulcs hozzáadása (céges proxy sajnos tiltja az oldalt ezért nem tudok útvonalat mondani, de valahol az account management környékén keresd).
Ott próbáld meg beírni a kulcsot. Nem tudom hogy sikerrel fogsz e járni, de próba cseresznye. Esetleg egy rövid levél az egyik adminnak, hát ha nekik van erre valami megoldásuk.Topic társak relevánsabb infót adtak.

-
cl.aci
aktív tag
-
törölt tag
Igen. Úgy emlékszem, elég beírni a cd-keyt. A kliens utána letölthető.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Bocsi az offért, de nem találtam releváns aktív topikot.
Warcraft III-al szeretnék a CD-je nélkül játszani. Létezik olyan mód, hogy a meglévő CD kulcsot aktiváljam a Blizzard accomban? -
Arnold2
őstag
Szolgálati közlemény
Felülvizsgálnám a Téma összefoglalónk "Prohardveresek Azeroth világában" részét (legalul).
Kérem, hogy aki szervert, maint, frakciót váltott és szeretné ezt frissíttetni az jelezze számomra valahogy. Illetve azt is hogy ha még nem szerepel ott de szeretne, vagy vegyem le a listáról.
Köszönöm!
-
Telda
addikt
-
Arnold2
őstag
Ott ott, és azért is írtam neki, mert a kolléga guildtárs

Tegnap pompásan osztotta a sámli healt kis csapatunkban, Antorus gonosz ellenségei ellen vívott csatában.(De ha nem tud készíteni, akkor privátban kereslek majd és megegyezünk
)(#77421) Telda: Este ha a gép elő érek meglesz. Köszi

-
Telda
addikt
-
Arnold2
őstag
-
Delávégá
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Plata
félisten
Meg mondom őszintén,asse tom hol vettem a tojást.
Valahonnan argusról van,de fogalmam sem volt mi ez a tojás,egyből észre sem vettem,másik meg hogy napokig elfelejtettem kinyitni.
Jelenleg teljesen hanyagolom argus-t.,elegem volt a heti boss ölésből meg kis vackokra járni,úgysem akarok raidre menni akkor minek a fenének bóklásszak azon az pocsék földön.
Mai napom kimerült abból hogy fogtam egy rahedli halat,na meg még honor is jött,mert mindkét peca party pvp szerveren volt,amíg az első partynál 5-10 percenként bepróbálkozott valami agyhalott és meghalt addig a másiknál vagy két óráig egy vacak hordást sem láttam. -
Plata
félisten
Ma pecáztam,aztán még pecáztam és amikor már égnek állt a hajam a pecázástól még pecáztam.

Jah meg döbbenve vettem észre hogy a legendary már 1k ilvl.Mehetek 11 karinak upgrade szarságot gyűjteni,papnak nem mert az lé van tojva. -
bypass|HUN
aktív tag
-
Szelep
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
Hát naponta legalább egy olyan miniboss van fent, aki dobhat tojást. Én ugyan csak minden x-edik napon ölöm le ezeket (néha két karakterrel, ez tény), de szerintem jóval 20 fölött járok tojásokkal, amiből kiesett két pet, meg 3 mount és persze sok tojáskaja.
-
bypass|HUN
aktív tag
Na ha nem is naponta, de az elmúlt 2-3 hónapban úgy mondanám, hogy rendszeresen csináltam. Amikor az Argus megjelent lett 110 a karim, realm-et váltottam és mivel az addigi mainem-et meguntam, így csináltam egy másik karit. Jött a ding, és egyből irány Argus, szóval az elejétől tolom, de az rng az ilyen...

Üdv: bypass
-
cl.aci
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
Azért ha két tojás esett eddig, gondolom nem farmoltad Argus megjelenése óta naponta...
Részemről meg inkább 5 Argus mint 1 Suramar. -
bypass|HUN
aktív tag
De sajnállak titeket
, most komolyan....nekem eddig két tojgli esett, mert ugye az RNG
, és mind a kettőben a gyógyító kis tojgli volt...xarnak egy pofon a druidnál... 

Amúgy Suramarral egész megbékültem mióta tudok ott repkedni, így már egész elviselhető.
Ellenben Argus-t marha mód nem tudom tolerálni...frusztráló, demoralizáló, botrányosan kellemetlen hely, a kötelező miatt "játszok" / szenvedek csak ott.
A másik, hogy ott is igen csak humoros volt az rng, 3 "rift" + 1 greater "rift" és az egész összesen alig dobott 100 goldot
, nnna ezzel se szaladok messzire.... 
Üdv: bypass
-
miqlas
őstag
-
Plata
félisten
Nekem Suramarral nem a meghalás volt a bajom,hunti meg a pajtik leölt mindent,hanem az eltévedés,mindig úgy mentem a városba hogy volt nálam egy rakat goblin glider kit,mert tudtam úgyis eltévedek és marad a leugrás a mélybe.

Múlt hét elején valamikor találtam monk karival valami tojást ami tegnap eszembe jutott,egy igen ronda mount lett belőle,valami felglow mana ray. -
Lirion
addikt
Höhö, nekem rugóként semmi bajom nem volt vele, nagyon élveztem.
A veszélyesebb mobokat stealthből lesapoltam, ha baj volt, vanisheltem vagy akkor még működött a sprint-vanish trait is subon, így összesen kb. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor haltam meg.
Amit viszont szívből utáltam, az az volt, amikor vki mounton elviharzott egy detectionös mob mellett és a castolása pont elkapott engem is, kiszedve a maskarából és stealthből is. -
pckownz
őstag
-
whitezo88
nagyúr
-
Arnold2
őstag
Kivétel Suramar repülés előtt!!!4 Ami Plata fórumtársnak Argus, nekem Suramar.
Mivel annyit haltam ott mint még kevés más területen úgy az egész hóbelebancom megutáltam, nem is kicsit. Pedig maga a város kialakítása, az építészet nagyon adja, akár főváros gyanús is lehetne.
De az a sok corpse run...
Új hozzászólás Aktív témák
-
77500 - 77401
105639 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem ezt a topicot!
hát, ez már milyen fasza dolog! 

, és mind a kettőben a gyógyító kis tojgli volt...xarnak egy pofon a druidnál...
Nekem asszem 2 színben is esett (hányás, sz@r)