- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
Viktor77 #76796 üzenetére
... én is az alap UI-t használom! Megpróbáltam használni az ElvUI-t, de fujj, egyszerûen nem nekem való ... tudod, „kinek a Pap, kinek a Papné”
Más! Szerintetek is Suramar City sokkal nagyobb, mint akármelyik capital city a wow-ban? Nekem mindig ez jár a fejemben, mikor átrepülök felette, vagy oda megyek! Milyen faja lenne, ha a következõ kiegben ez már egy Shattrath-hoz vagy Dalaranhoz hasonló város lenne! Esetleg végre újjáépülne Gnomeregan, miközben Ironforge-ot meg betámadnák a blood elfek (dungeon lenne belõle) ...
Hopp! Mibe lóg a kezem? Ja?! Itt egy bili!
-
Healbacsi
őstag
Felrakhatsz magadra 500 trillio versatilityt, world pvp-ben a pve trinketek es a legendaryk miatt nem er semmit. Csak azert, mert regen a versatiliy pvp stat volt, most mar nem az (ugyanolyan altalanos stat, mint barmi mas). Instance-olt pvp-ben amugy se szamit, nem instance-olt pvp-ben meg a fentebb emlitett okok miatt megint nem szamit. Igy gyakorlatilag csak a skinje kulonbozteti meg a tobbi geartol, illetve mas helyrol szerzed, mint a tobbi lootolhato geart. Roviden ennyi. Ertem en, hogy versatility, meg ra van irva, hogy season x, de attol meg ugyanolyan item mint barmilyen masik loot.
Nemely specnek fontosabb a versatility mint a tobbi stat (akkor most pvp stat, vagy nem?). Legjobb pelda erre a prot pala (vagy, hogy ne tankot emlitsek, akkor arcane mage). Akkor most a full pve geares prot pala (haste - versa prio) pvp-re van gearelve?
Ha pl az erdetileg ugy fogalmaztal volna, hogy 910-es item helyett egy 935-os season 5-os itemet kaptal (crit-versa stattal), akkor ebbe senki se tudna mar bele kotni.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Lirion
addikt
válasz
Cathfaern #76784 üzenetére
Minek lenne rajtuk általában versa, mikor pvp-ben mindenki templatet kap és semmit nem számít a gearből szerzett stat? Annyi a különbség a normál nem-set cuccokhoz képest, hogy más a pvp gear skine, a statok pedig randomok. Ha sok játékoson látsz sok versás pvp cuccot, az max azért van, mert a versa sok karakternél erős stat.
-
parandroid
félisten
Ez valami új feature, hogy a mobile armory-ból eltűnt néhány karakterem? Persze pont a bankos mage is köztük van...
p
-
Plata
félisten
Rugónak vettem argus-on vendornál övet.
Nem 910-es hanem 935-ös pvp öv lett. -
Healbacsi
őstag
válasz
Cathfaern #76776 üzenetére
A kedvenc comment a postbol:
Good to see some things never changed, silvermoon going down and blizzard support pretending it doesn't happen is the reason I unsubbed.
Minden franko, es patch utan egy server oldali leallas szukseges egy javitas erdekeben, ezert maris lemondja az elofizetest. Az ilyen miert jatszik netes jatekkal? A tetrissel sose lenne ilyen gond
-
Whysperer
addikt
-
-
Plata
félisten
Warrival arguson invázión két itemet kaptam,880-as öv és 860-as blood relic.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Whysperer #76761 üzenetére
???
Ilyen sose volt, ezt mindenki magának dönti el. A loot az 930-tól indul, szóval én azt mondanám, hogy 920 alatt csak akkor vágjanak bele az emberek, ha ügyesek. Az még normal ToS-ból (meg persze legók, magas ilvl-ű fegyver, inváziós pont lootok stb.) is meglehet most bárkinek. -
Whysperer
addikt
Azt meglehet tudni ,hogy a KÖV raidhez mekkora a min. gear követelemény NORMAL-hoz?
-
Whysperer
addikt
Valamit nagyon benéztem. Ma van patch upragate??
-
miqlas
őstag
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Elkezdtem repuzni Keeper Raynae-nél, de most hiába megyek oda, nincs a helyén „lócsaj”
Mi a bánat lehet az oka? -
Cathfaern
nagyúr
Van valahol leírás arról, hogy pontosan miket kell megcsinálni ahhoz, hogy egy adott class összes class specifikus questjét le tudja tolni az ember? Szóval nem guide-ra gondolok, hogy most kapsz xy questet amiben el kell menni zp-hez és ott ezt-azt csinálni, hanem hogy pl. broken shore-ra ki kell-e menni, ha igen, ott miket kell megcsinálni, hogy unlockolódjon minden, vagy artifact fegyvert meddig kell mindenképp kirakni, stb. Kíváncsi lennék a kampányokra, de időszűkében tényleg csak annyit foglalkoznék egy-egy classal amennyit muszáj.
Gyors googlizás nem segített. -
Plata
félisten
Volna egy problémám,a warrimnak gondoltam rendbe teszem a class hall-ban a followereket és vele is elkezdek küldizni,igen ám de vacak followerek vannak kiválasztva,és nem tudom őket átvariálni,meglévő followernél a deactivate felirat szürke.Az inaktív followereknél meg szürke az activate gomb.
Mióta felhúztam a warrim 110-re azóta nem is foglalkoztam a class hall-al meg a followerekkel,de kész van neki a legionfall follower küldi is.Meg is van neki az összes most gondoltam rendbe teszem,de nem tudom. -
Whysperer
addikt
?? 3 van hetetnte. Mind a 3 karival 3-t megcsinálom. Shamanomnak esik csak a többi mindig AP-t kap. Nem akarom beáldozni a setbonuszomat ,de már Shamanom táskája tele van 935-950 itemekkel.
Amúgy feladtam már . Shamanom skippelve van. warriorom skippelve van egyedüla Prot palammal játszogatok néha
Kizárt ,hogy ott farmolgassak.
Argus nekem olyan minta Suramarba lennék csak nem szétcsúszott chillex állapotú kommun, hanem mindenkire ráagrozós idegbeteg észnélkül újjá éledő demonok putrija jut eszembe. A palyerek meg úgy rohangálnak Arguson mintha BLACK Friday lenne!!! Mindenki össze vissza keresztbe kasúl...
Lassan olyna a WOW mint a Diablo 3 csak más a kamera system
-
Plata
félisten
válasz
Whysperer #76748 üzenetére
Nem tudom neked honnan van annyi bónusz roll,nekem nagy ritkán van 1-2.
De azt tudom hogy 12 kariból általában egy sem kap bónusz rollal semmi jót.
Két három havonta egyszer fordul elő hogy értelmeset kap.Egyébként mikor mind a 12 karim bronzebardon 110 lett és nem maradt más már mint argus komolyan úgy éreztem nincs tovább és inkább abbahagyom.De aztán egy lökött ötletből kezdtem egy hordás karit arathoron vissza jött a játékhoz a kedvem,igaz argusra továbbra is köpök és inkább kis hordás karival rosszalkodom.
inkább kergetem barrensen a bolhákat félnapig mint 10 perc arguson.
Az a gyanúm a druidom bolhás,folyton óbégat ha macska formban van,elf druida ezt nem csinálta.
Habár az elf dudum az Sw-ben lakott ami szép tiszta,a troll meg orgrimmarban ami egy bolhafészek. -
powernap
tag
elkezdem hülyéskedni a DH-mmal, 2 nap 2 legendary, van benne 110 es szinten 1 nap 6 óra played, main warrinak 6 nap played után lett meg a 2. lego
-
Healbacsi
őstag
válasz
malacka87 #76741 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy egy bonuszrol beszelunk.. Tehat normal korben amugy se kaptal (volna) lootot. Masnak tobb dkp-ja volt, ugy dontott a council, stb stb, ergo amugy se kaptal volna. Ehelyett kaptal 17 dobasi lehetoseget alacsony droprate-el.. Az alacsony az 10% alatti.. Mivel a bonus rollhoz szukseges item nem kerul szinte semmibe, szerintem egy szavad se lehet. Kattintottal 17x, es nem kaptal semmit. Ez a felkaru rablonal mindig igy tortenik, pedig azzal lehet am milliokat is nyerni.
-
malacka87
őstag
17/17mytic bonus roll mind ap lett. Ez rekord lehet? Ilyen szánalom szar rendszert csak a blizzard tud csinálni.
-
Zedz
addikt
Egy kérdés: Thrallal mi a jó fene lett? Nincs sámánom, esetleg ott valahol feltűnik?
Ahhoz képest, hogy zöld jézusként volt emlegetve, egy ideje se kép se hang róla.
-
törölt tag
válasz
Dekuator #76733 üzenetére
Röviden: nem. Hosszabban: vannak "bind on account" tárgyak, azokat általában át lehet küldeni szerverek között is. Heirloom felszerelések, petek, hátasok pedig lehívhatóak más szerveren is (hátasoknál ugye csak az oldalnak (horde/alliance) megfelelőek, ha egyéb feltételek (pl. valamilyen szakma adott szintje) teljesülnek.
-
Dekuator
tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget végül a Ragnaros szerver marad.
Ha másik szerveren is inditok karaktert akkor ugyugy lehet átküldeni dolgokat egymásnak levélben?
Köszi előre is. -
Plata
félisten
válasz
Dekuator #76726 üzenetére
Nem tudom,mindig ezt csinálták.
Először Lotroban találkoztam velük,ott meg is szűnt a kinship amiben voltam,STO-ban nem sikerült nekik.
Lotroban az volt a szöveg hogy aki magyar menjen hozzájuk hogy létrehozzák a legnagyobb szövetséget,bla bla bla.
Aki nem akart hozzájuk tartozni az hazaáruló bolsi meg az anyám kínja tudja már mi volt.
A szervert el is hagyták sokan és másikra mentek,vagy elegük lett és mással játszottak,én például mással.
De a Star trek online-ban újra összefutottam velük,a szöveg ugyanaz volt,de le lettek magasról sajnálva,Sw ToR-ban megint összefutottam velük majd Wot-ban is,de ott már vadásztam rájuk.
WoT-ban a megölésük előtt még meg írtam nekik hogy: Resistance is futile. -
Plata
félisten
válasz
Dekuator #76723 üzenetére
Nem tudom most milyen a blodscalp,de jó pár éve még mindenki elment onnan a nagyszámú agyatlan miatt.
Én csak arathoron hordázok bronzebardon allyzok,bronzebardon a magyar ritka mint a fehér holló.
De pont az benne a jó.Arathoron már találkozok magyarokkal,igaz ott meg hordázok.
Arathor ally oldalán olyan guild tagjai vannak jelen akikről csak rossz tapasztalatom van,nagy élvezetttel és előszeretettel teszik tönkre minden mmo-ban a magyar közösséget,verik szét a klánokat egyebeket hogy az övéké legyen a legnagyobb.
Sajnos sok éve Lotro-ban sikerrel jártak,STO-ban megszívták,Sw ToR-ban sem jött nekik össze,de ott még köszönetképp rájuk is száltunk pvp szerveren és tiszteletünk jeléül levadásztuk a kis szintű tagokat,WoT-ban csak az ő kedvükért volt gold lőszer a tankomban,ha megláttam egyet akár csapat társ volt akár nem,telibe küldtem. -
Dekuator
tag
A kérdésem óta kicsit körbenéztem és a választásom a Bloodscalp - Horda szerverre estt.
Szerintetek érdemes odamenni? Mármint magyar játékosok szempontjából érdeklődöm.
Köszi eĺőre is. -
demerion
tag
válasz
wanted5 #76714 üzenetére
Wowprogress alapján kb semmi sincs. Nem is tudok hirtelen olyan szervert, ahol normális mennyiségű allis magyar van.
Nem tudom mi a cél, de ha komolyan szeretnél mondjuk raidelni, akkor maradnak a nemzetközi guildek (hozzáteszem mindkét frakcióban). -
Zedz
addikt
válasz
wanted5 #76714 üzenetére
Ragnaros alliance totál halott, oda felesleges. Úgy vettem észre mindenki migrál át a high pop realmokra.
Amúgy nem tudom ezzel az Argussal mi a baj. Szerintem rohadt hangulatos, el lehet rajta lenni. Bár én csak tegnap kezdtem el. Nem várhatjuk, hogy a Burning Legion otthona úgy zöldeljen mint Elwynn.
-
Dekuator
tag
Sziasztok!
Horda karaktert szeretnék inditani de nem tudom hogy melyik szerveren legyen. Olyan kellene ahol még sok a magyar játékos, de jo lenne ha Alliance karakterrel is müködne.
Előre is kőszönöm. -
Healbacsi
őstag
válasz
wanted5 #76708 üzenetére
Van erre egy tok egszeru megoldas. A "c" panelen (ahogy irod), le lehet menteni a rajtad levo geart, pl "DéPéeS) nevre... Ha esetleg lecserelned veletlen az egyik ilyen itemet, akkor eladsz es raviszed az egeret az adott itemre, akkor a legalso sorban latszik egy uj sor, amiben irja, hogy egy adott lementett gearhez tartozo item. A masik, hogy ha esetleg tarnsmogolod az itemeket, akkor az ikonjuk egy effectel egeszul ki, igy nem osszetevesztheto masik itemmel.
Letezik a jatekban egy item recovery nevu funkcio, amit azt hiszem havonta 1x tudsz igenybe venni, es vissza tudsz szerezni olyan itemet, amit a korabban emlitett modon veletlen eladtal, elvesztettel.
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem az addonok között, de nem jártam sikerrel. Egy olyan addont vagy megoldást keresnék, amivel lehetséges az, hogy ha jobb egérrel kattintok egy itemre a táskámban, akkor azt nem veszi fel rögtön a karakterem. (Tehát a "C" képernyőre nem teszi be). Vagy másfelől megközelítve, a set-et, ami rajtam van, valahogy lezárja, hogy véletlenül se lehessen eladni, kidobni stb.
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #76706 üzenetére
Jah,12 kariból.
De azt hittem ez a nagy invázió mindig ad valamit,de mindig 35 aranyat dobott.
Vicc hogy este még sámánnal is elmentem argusra,ilidian az a részeges tenorista adott egy küldit.Menjek 3 sima inváziót.Jó mért is ne.harmadik invázió végén tetves boss legendaryt is dobott a raid tagoknak.Bezzeg én nem kaptam semmit. -
Plata
félisten
Négy karival letoltam greater invasion-t,a druidának esett egy 885-ös cipő.
Többinek egy kevés pénz.
Ha csak ennyi a jutalom akkor nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest