- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee1986
senior tag
válasz
MegalodonS #78797 üzenetére
Szerintem pedig pont, hogy az allinak könnyebb, ők megkapták az aktuális content-et. Amúgy szerdától napi quest hét lesz, szóval simán meglehet az exa mindennel.
-
Padlás
senior tag
válasz
MegalodonS #78797 üzenetére
Blizz ad a hordanak egy quest sorozatot,az allinak meg repu farmot!!
A hordának is kell a a repu. [link]
A frissen felhúzott allis lockom jelenleg már honored mint a 2 argus factionnel, miután befejeztem a questchaint ott.
2 emissary volt azóta arguson, ha jól rémlik és az inváziókat csináltam mellette.
Highmountain és Suramar sem lesz exalted, ha letolod az adott zóna questjeit. -
MegalodonS
őstag
válasz
Lirion #78790 üzenetére
A rep farm az ok,de itt nincs mit farmolni ami meg van az iszonyatosan lassu!!!
Blizz ad a hordanak egy quest sorozatot,az allinak meg repu farmot!!
Nem tudom miota jatszol a jatekkal,de ketto nagyon,de nagyon nem egyformaEn protpalaval tolom es ket het alatt nem jott ossze meg es jatszok minden nap!!Szerinted az a quest a hordasoknak ket hetig tart???
Ja egy pozitivuma van,kb 5 karakterre valo, ilvl880 cuccot farmoltam ki
-
Plata
félisten
Hát én nem tudom mikor akarják javítani ezt a béna fps le eséseket,meg hogy fél perc mire betölt a skill bar meg egyéb.
Nagyon szar így játszani,nem hiszem hogy a gépem gyenge lenne hozzá,ha GTA Online-t bírja high very high felbontásban akár 6-8 órán keresztül fps drop nélkül akkor ne hogy már ezt ne bírja.
WoT-ban is maxra véve a grafikát lazán megvan 100-130 fps.
Így rohadt zavaró játszani. -
Cranium
tag
Hali!
Egy olyan kerdesem volna, ha digitalisan megveszem a WoW Battlechestet, akkor a hozza tartozo 30 nap azonnal elkezdodik, vagy ha telepitem/elinditom/karaktert csinalok? -
Whysperer
addikt
Valaki tudna nekem pár perces tanácsot adni Holy Priest PVP-ből?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lirion #78790 üzenetére
Faj - faj. Ne keverjük a classokkal. Plusz csomóan azért pre-orderelnének, hogy tudjanak most új fajokat próbálgatni. Így nem fognak. Nekem mindegy, megvan minden repu, szerintem Blizznek nem mindegy, de ők tudják. Plusz legkésőbb BfA utáni kiegben úgyis eltörölnek minden követelményt, ezt garantálom.
-
Lirion
addikt
válasz
Arnold2 #78788 üzenetére
Miután ez egy transmog set, így max a collection/armor/sets részbe fog bekerülni és nem fogsz kapni semmit mailben, mert nincs mit, ezek nem hordható cuccok, hanem transmog setek. Illetve egy achit vagy vmit, ami jelzi, hogy elérhető a set biztos kapsz, de konkrét tárgyakat szerintem tuti nem.
Az allied race karakter amúgy 20-as szinten kezd.
Amúgy nem vágom, miért gondoljátok, hogy a követelmények ostobaságok. Ezek nem default fajok, amit bárki választhat, ezek extra fajok, amiért meg kell dolgozni. A repus követelményt még talán elengednék később, de a többit nem hiszem, a dk-nál se engedték el a lvl 55-ös kari követelményt, akkor az allied race-eknél miért tennék?
-
Arnold2
őstag
válasz
phgergo #78786 üzenetére
Akkor kapod ezt a statok nélküli geart, ha a most indítasz lvl 1-ről (vagy amennyiről indul, nem tudom pontosan) egy karaktert az új fajok közül és felhúzod maxra, tehát 110-re (boost nélkül). Mivel nincs vele konkrét tapasztalatom, feltételezem lvl 110-en jön majd a mail a rucikkal, vagy egyből megjelenik a szekrényedben.
Illetve ahogy a többiek is írták, nincs rajta stat, tehát nem leszel tőle erősebb (max gyengébb), de legalább szebb
-
phgergo
aktív tag
Ez a heritage armor mi? Egy sima szintezos gear?
-
Arnold2
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Csapoati #78776 üzenetére
Igazából ettől függetlenül egyetértek vele, nem értem minek kellett ez. Aki játszott Legionnel, annak úgyis megvannak ezek a repuk (vagy csak egy kevés hiányzik hozzá). Aki meg most jön vissza játszani az úgyis végigtol mindent (ha érdekli, ha nem akkor minek erőltetni). Egyedül nightborne-nál látom a rációt benne, mivel ők úgy indulnak, hogy a teljes suramar quest chain completed. De ott is inkább csináltam volna rá valami egyedi timewalkingos megoldást, hogy végig tudják tolni a zónát. Többieknél teljesen irracionális.
-
BeZol
őstag
válasz
phgergo #78775 üzenetére
Boostolsz egy karit 110-re, és azzal összelapátolod ami kell. Minden nap megcsinálod a napi questeket az adott frakcióhoz, és sztem 2-4 hét alatt meg is vagy.
Az új fajjal ha boostolsz, elbukod a heritage armor transmog settet, tehát arra nem is feltétlen érdemes eltolni a boostot, meg egyébként is, még fél év van a kövi kiegig, időből bőven kitelik minden. -
phgergo
aktív tag
Amugy az uj jatekosokkal szembe ez kibaszas hogy acsi kell... Aki most kezdi el a wowot huzzon fel egy ksrit ocsizzen hogy egy uj fajjal jatszon?
-
Healbacsi
őstag
válasz
phgergo #78770 üzenetére
Ja igen, kifelejtettem, hogy argussian reach-el is kell exalted.
Valoban, megkovetem magam.Ahhoz a questek nem artanak, bar nem kell mind, Mac'aree zona kell, illetve az ottani world questek. Ami meg sok reput ad az a heti 3 invazios pont, illetve a 50 ko osszegyujtese (ezek 1k-1k reput adnak).
-
phgergo
aktív tag
Par ev utan visszajottem elorendeltem a collectoros kieget, es nezem acsi kell az uj fajokhoz..... Gecccooo.... Gondolom a teljes quest sorozatot ha vegogviszem az uj bolygon, aztol meg nem lesz exa a repu
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #78764 üzenetére
Használok éppen, de nincs köze hozzá.
-
-
Arnold2
őstag
válasz
Roland861010 #78760 üzenetére
Nem pont erre válasz, de úgy emlékszem, hogy azokat az artifact traiteket-spelleket, amik túlságosan is a class/spec rotájába beleolvadtak és fontosak, megtartják és valahogy beforgatják a class-ba, de a többi, ahogy kukázod a botot, megy a levesbe.
-
Healbacsi
őstag
válasz
HoaryFox #78758 üzenetére
A kerdesemet ne vedd szemelyeskedesnek, vagy ui fikazasnak, de mindig meg akartam kerdezni, hogy az ehhez hasonlo ui-ban miert jo az a party interface?.. iszonyu nagy telis tele haszontalan informacioval, a damage healig ertekek villognak ossze-vissza (vakito es atlathatatlan, raidben folosleges a party interface, de meg instance-ban is mindenki raid frame-rol healel).
Twitchen is nagyon sok embernel fent van, es borzaszto kaosz nezni is, plane jatszani rajta. Dps szamara meg egyenesen marhasag. A 3d modelleket meg megertenem. -
csontfox
csendes tag
Mythic dungeonba kulcsal esnek jók, de LFR raid is dobhat 940es cuccot ha titanforged lesz.
normal raiden is lehet titanforgeddel 960+ is akár -
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Legionban még nem játszottam és érdeklődnék, hogy jobb pve geart csak mythic instába járással lehet összeszedni vagy van más alternatíva is?
Köszi előre is.
-
Padlás
senior tag
válasz
sasa311 #78754 üzenetére
Szvsz a health barokon a legjobban követhető a dot. 1-2 targetnél amúgy is egyszerű, M+-ban pedig, ha 3+ dotot kidobsz 5+ targetre, csak káosz lesz belőle, ha arcodba tol a játék >5-ször 3+ dotot.
Én KUI Nameplates-et használok, eléggé jól be lehet állítani, nem probléma követni a dotokat.
-
sasa311
veterán
Aff locknak milyen addont ajánlanátok DOT-ok és az artifact buff követésére?
-
Padlás
senior tag
válasz
Roland861010 #78749 üzenetére
Tömören igen, az a lényeg, hogy minél nagyobb uptime-ot érj el a dotokkal, buffokkal. De a playstyle erősen függ attól, hogy melyik raidben, melyik bosson dps-elsz éppen. Esetleg mennyire nagy M+-ban vagy, milyen affixokkal. Lehet éppen single target kell, 2-3 target, burst aoe stb. Elég sok módon lehet talentelni az Affli lockot és ettől nagyban függ, hogy mit kell elérni a dotokkal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Roland861010 #78747 üzenetére
Ez a kerdes ebben a formaban ertelmetlen. Arrol irsz WA-t amirol akarsz. Hiaba van megirva akar tobb 100 script, ha neked egyikre sincs szukseged, akkor nem ernek semmit.
(Kb olyan a felvetesed, mintha azt kerdezted volan, hogy melyik a legjobb etel recept. A helyes valasz, hogy kinek az izlese szerint, mert ugye mindenkinek mas a legjobb etele).
Jatsz, raidelj, es Te magad fogod majd latni, hogy milyen kiegeszito dologra lesz szukseged.
-
Roland861010
veterán
Affliction Warlockhoz WeakAura-ból melyik a legjobb hozzá ?
Mármint a script ami meg van írva hozzá ... -
Dani82
senior tag
Nem teljesen ertem ezt [link]
Az ár jo, de akkor most itt nem kapom meg a cd kulcsot,csak majd szeptemberben? -
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #78742 üzenetére
Tedd fel a Loggerhead-et, az automatikus. Én is azt használom, megnézheted a logjaim, Anachronox guild.
-
csontfox
csendes tag
wow logoláshoz fel kell először rakni az adobe air-t, aztán a warcraft logs-t feltenni, wownál az advanced combat loggingot bekapcsolni, logolás előtt /combatlog. warcraftlogs szoftverben meg bejelentkezés után live log, és készül folyamatosan a log, raid után pedig /combatlog megint és leállitja. kb ennyi
-
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka #78738 üzenetére
[link]
Elso talalat gugliban -
BeZol
őstag
válasz
Csokishurka #78722 üzenetére
Logolást sajna nem vágom, sosem csináltam.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokishurka #78734 üzenetére
Ez az utolsó infó:
"With the release of Patch 7.3.5, we’ve had to disable the web and mobile versions of the Auction House, including the Auction House API used by certain third-party sites and addons.We’re working to re-enable it as quickly as possible."
-
Csokishurka
őstag
Valaki tud valamit a Mobil Armory-ról? Már két hete offon van...és így oda a profit, mert mire hazaérek kifosszák az Ah-t
-
nesh_019
senior tag
válasz
Fiddlestick #78726 üzenetére
Allis karit akarok indítani? Melyik szerveren jó az egyensúly? És sok a magyar?
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, fog járni a World of Warcraft: Battle for Azeroth új kari 110-es boost? mint anno a legionnal?
-
Csokishurka
őstag
Hát figy ez a legutolsó normos rununk, végre sikerült full cleart nyomni egy szuszból.
Az a 75% nagy átlagban megvan, most hétvégén ugrunk neki a HC-nak a gearesebb és taktikusabb emberkéivel a guildnek. (Eddig az első 4 boss ment le)
Köszi a tanácsokat ha egyszer odajutunk akkor majd visszaolvasom
Meg lenne egy kérdésem. Ahogy néztem a logjaidat neked is kiírja az ilvlt az ilvl% mellé. Ez valami külön beállítás? Mert aki nálunk szokta logokat csinálni neki is mutatja de mikor én logoltam akkor nem írta ki. Valami ötlet?
-
BeZol
őstag
válasz
Csokishurka #78716 üzenetére
Jelentősen nehezebb a mythic, de mostani raidben (legalábbis nálunk így van) nem a dps-en múlnak a fightok, hanem a mechanikákon, és ha kiesik 1-2 ember, akkor lehet wipeolni, mert nem lesz meg a dps.
Első boss laza menet igazából.
Kutyulik jó koordinációt igényel, főleg a tűz oldalas csapatnak, azért ezen el lehet wipeolgatni egy darabig.
Antoran High commandnál darálni kell az addokat, főleg a denevéreket. Nekünk első killeknél szinte enragelt a boss, mert mindig elhalt 1-2 dps a végéig, de itt megint jelezném, hogy alapvetően itt sem a dps-en múlt volna.
Portal keepernél van az, hogy kell egy jó csapat, akik lent maradnak és az addokat le tudják kezelni, amíg a csapat többi része felmegy a portálokon leburstölni a minibossokat. Ha becastol lent 1-2 imp, akkor lehal a fenti csapat, tehát ide instant aoe damage kell főleg. Ez a fight főleg ezen múlott nálunk.
Immonarnál a hídon átfutás a fő probléma, sokan belemennek a vackokba, és nem feltétlen tudják menet közben ezt a healerek megoldani. A mai napig a hídon átfutás a fő probléma, a többi mechanika igazából semmiség.
Kingarothnál főleg a fight vége a problémás, mikor már nem lehet golyót szedni, de pörög körbe egy csomó, ott ha valaki benézi, akkor wipeol az egész raid, és ha ez még nagyjából rendben is van, kapod a piros karikát magad köré, ami ekkor már akkorákat fog sebezni, hogy 2-3-at ha egyszerre benyeltek, akkor az az oldal lehal (mert ugye nincs hova kifutni a pörgő golyók miatt!), szóval jelenleg a golyókat ha túl is éljük, eddig sztem fixen mindig lettek halottak a végére a tűzkörök miatt.
Varimatrac tegnap lett meg, ide csak prezíc helyezkedés kell. Be kell gyakorolni a mechanikát, nem a dps-en múlik a dolog.
Itt találsz mythic guide-ot, és legalább látod miben különbözik a HC-tól a fight.
Ez a tegnapi logunk, garothi, immonar és kingaroth nincs rajta, mert azok szerdán mentek le.Igazából jól kell tudni kezelni a karaktereket, és tudni kell a mechanikákat lemozogni. Én mielőtt mythic raidelésbe kezdtem, előtte egy HC guildben voltam, ahol mindig az aktuális patch végére tudtuk leölni az utolsó bosst. Eleve nem voltunk meg 20an, hanem főleg 15-18an voltunk csak. Ebből volt fix 5 ember, aki alapító tagnak számított, és fixen sz*rok voltak, és kb akkor ment le a fight, ha ez az 5 ember épp nem baszott el semmit. Ettől függetlenül vannak HC-ra is logok, ha ott tudsz ilvl %-ban 75% feletti logokat produkálni (ergo jól játszol a karival és egyben itt-ott még szerencséd is volt a mechanikákkal mert nem kellett ide-oda rohangálnod és tudtál végig dps-elni), akkor valszeg mythic is menni fog, de ehhez kell másik 19 ember hasonló tudással, és nem árt, ha van 3-6 másik ember, aki ha nem is a progressen szív veletek, de mikor épp szükség van a classukra, mert olyan a fight, mint pl. majd covenen lesz, akkor van kit behozni, mert már ő is fel lesz gearelve mythic cuccokkal addigra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Csokishurka #78716 üzenetére
Mythichez nagyon kevés az 1 millió egy nem túl mozgós (pl Garothi) bosshoz, annyit már ToS M-ben is kellett tolni a kényelmes killekhez. Én azt mondanám, hogy 1,5 millió átlag dps-sel érdemes nekilátni Antorus M-nek. Aztán a dps egy dolog, viszont sokkal több és koordináltabb mozgás kell mythichez és összehangoltabb taktika. Legalábbis az első 2 boss alapján mindenképp.
Roland861010: Hát, a peted remélem ferocity, mert az a legjobb dps-hez.
A második makrót én feleslegesnek tartom, főleg hogy néha jobb megvárni egyik-másik cd-t.
-
Roland861010
veterán
válasz
Csapoati #78715 üzenetére
Bocs hogy erre válasznak írom ezeket a macrokat használóm bm-nél !
#showtooltip A Murder of Crows
/cast A Murder of Crows
/cast Aspect of the Wild
/cast Bestial Wrath
/cast Roar of Sacrifice(Cunning Ability)
/cast Bullheaded(Cunning Ability)#showtooltip Kill Comand
/cast Bestial Wrath
/cast Moonlit Prism
/cast Dire Beast
/cast Arcane Torrent(Racial)
/cast Titan's Thunder(Artifact)
/cast Spider Sting
/cast Attack(Pet Command)
/casst Attack(Pet Command) -
Lirion
addikt
válasz
Roland861010 #78710 üzenetére
Mythic raidereknél ez azért nem olyan ritka...
-
Csokishurka
őstag
válasz
Roland861010 #78710 üzenetére
Az szép, annak a BM-nek is lehet egy szép burstje.
Én már annak örülnék ha minden relicem 940+-os lenne, csak sajnos abból nagyon válogatósnak kell lenni. -
Plata
félisten
válasz
Fiddlestick #78708 üzenetére
-
Fiddlestick
aktív tag
Skyholdon a class hall upgrades-nel mire erdemes rakni, mit erdemes fejleszteni ? jo sok goldot meg cuccot akarok. melyik sort erdemes valasztani, vagy ha vegyesen, akkor hogy ? koszonom
szerk: koszonom a tippeket, de se azt nem tudom mi az a world quest, se az hogy jutok el argushoz. Egy 5 evig fuggo wowos voltam, 3eve, mara mar teljesen noob es ertetlen
-
demerion
tag
válasz
Roland861010 #78703 üzenetére
Még szép, hogy opener után esik a dpsed, csúnya is lenne ha nem ez lenne a helyzet
-
Whysperer
addikt
Amúgy ha egy nihtbornra eltolok egy 110es boostot akkpr nem kap egyedi Vértet. Jol néztem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Roland861010 #78703 üzenetére
Ő, milyen makrókat használsz? Én semmilyet.
Amúgy a BM ilyen, Bestial Wrath alatt állat a dps, azon kívül meg elég szar.
-
Roland861010
veterán
válasz
Csapoati #78702 üzenetére
Hoppá nem jó gyűrű van bent Soul of the Huntmaster ezt használom ezen van minden
A csizma az még fejlesztés alatt a wristet potolom.Végig futottam a iccy féle legjobb Lego választást meg hc és normál Lego használatot na abban aztán van szórás.
De ahogy lehetett átlagoltam és a bent lévőkre esett a választás.Igazából nem értem miért nem tudom tartani a burst utáni pár percben a dmg el kezd jelentősen csökkenni majdnem a felére.
Lehet le kell állni a makró használattal... -
Csapoati
nagyúr
válasz
Roland861010 #78701 üzenetére
Hát először is enchant és gem menjen legalább már a lego gyűrűre, ha kiesett.
Csizmában és wristben sincs gem, pedig utóbbi 940-es, amire már nem kell sajnálni a goldot. A 4+2 bonus nagyon jó. Argust nyomasd, hogy meglehessen az a trinket, amit lehet fejleszteni tovább. Sajnos az a Prototype izé trinket nagyon gyengusz a maga ilvl-én belül: trinket értékek Mi másra vagy még kíváncsi esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok