- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
dilipok #52023 üzenetére
Én BC-ben raideltem a legtöbbet. Elemental Gankery, Order of Watcher és Revisedben is toltam ali oldalon. Három karakterem is t6 ban figyelt akkor, egy meg sunwell lootokban.
Emlékszem transzfereztem ragnáról bs-re, majd reroll resto sámán. Magem maxos gearben volt és alt karakter lett.Serveren nem volt akkor jobban gearelt mage, olyan lootot hoztam magammal ami olyan bossból esett, amit le se öltek még akkor a szerveren.
DK meg TN horda oldal ott is jártam altos raidekre a Public Enemyvel.
Benézek a bankba és ott figyel vagy 100 epic minden karakternek, zsákszámra a flask, poti stb. Most mind értéktelen kacat.Akkor na mondom az amani war bear mountom legalább majd ritka lesz, mert már nem szerezhető meg ezer éve, és akkor se volt meg bárkinek. Na erre szembe fut velem három emberke kapásból 10 perc alatt amani battle bearen lovagolva ami ugyan az csak ki van hipózva kicsit.
Most már mintha egy tök másik játék lenne. Ez az instába beteleportálás pl elég könnyűvé teszi. Nem ám mint anno az chatre írtuk az LFG-t és futottunk a világ végére az instához, mint még a legelején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest