Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
mint kezdő:
a legelén még kevéske vagyok a q-hez, de hent se megy lvl1-en, akkor hogy a csába fejlődjek?
-
Skizz
addikt
válasz whitezo88 #20142 üzenetére
összes faszika feje fölött szürke a jel, tehát kevéske vagyok, bárhova megyek... kisebb mobokat gyilkolom de semmi se történik, eddig egyedül gs felfedezéséért kaptam 270xp-t és annyi... vándorolni se tudok mert ha kicsit nem figyelek már előttem is termett egy rakat wolfi...
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
köszi mindenkinek!
-
Skizz
addikt
elég érdekes a dolog, mert délut. 2x kidobott 1 perc után a hibaüzivel, utána meg ment minden frankón... most is nyomtam 1 órát és semmi probléma.
-
Skizz
addikt
Hogy lehet shatiban pl. a terrace of light vagy a lower city exalted?
-
Skizz
addikt
Sárcok, wsg-t mikor lehet kezdeni?
-
Skizz
addikt
Hali
Khorium ércet honnan lehet szerezni? Ah-n kicsit drága.. Nagrandban írják, be is jártam a kijelölt utat, volt is adamantite bőven, meg néhány fel iron, de khorioum ércet egy helyen találtam, ott is kettőt. Van másik placc a kutatására? Viszonylag jól lehet keresni belőle, nekem meg sosincs pénzem.
üdv.
-
Skizz
addikt
Értem. Az addon is segített, kössz. Amúgy mondanátok egy szakmát, amiből lehet viszonylag stabilan pénzt csinálni? Tudom hogy bugyuta kérdés, csak idegesít, hogy igazából sosincs pénzem. Most valamennyi bejött a miningből, tudok egy másik tanulására fordítani.
-
Skizz
addikt
A 70-es repülés komolyan ilyen drága? Nekem itt már leszállt a lila füst, hogy sikerült összekaparnom pár ezret, erre látom hogy az egész elmegy 68+70 repcsire (csak a 70-es valami 4000 arany).
-
Skizz
addikt
Az elemental slayer encsi kinek jó?
-
Skizz
addikt
Mit lehet tenni olyankor, ha a boltban vásárolt prepaid card kódja nem jó? Vagy csak egyszerűen nem lehet 2x frissíteni egymás után? Októberig jó vagyok, gondoltam feltöltöm a másikkal is, ha már csinálom, de nem fogadja el a kódot.
-
Skizz
addikt
Hali
Régebben volt egy accountom, amit most valamilyen rejtélyes oknál fogva megint előhalásztam, s láss csodát, nincs rajta semmi aktiválva, holott a catáig volt akkor meg minden. Persze pl. a cata kódját beírva kijelenti, hogy ez már használatban van, csak épp az account "üres". Ilyenkor mit lehet tenni? Semmit?
-
Skizz
addikt
válasz tPedro_ #51001 üzenetére
Az lehetséges, hogy a sok inaktivitás miatt egész egyszerűen csak az acc maradt meg? Most megtaláltam a régit szerintem, de csak 2 starter edition van rajta aktiválva. Hogy miért, azt sem értem, hisz ehhez kb. 2-2,5 éve nem nyúltam. De szó sincs róla, hogy catáig aktiválva lenne.
-
Skizz
addikt
Hali
Hogyhogy bannolták az accountomat? Régen vagy 1 évig hozzá se nyúltam, aztán utána ha gondoltam egyet játszottam újra. Most hogy van időm pár hónap után ránéztem, és Banned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Opel topik
- Óvodások homokozója
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest