Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1121) Ventur@


Ventur@
senior tag

Na csak ide találtam én is :) !

Üdv túraautó fanok :) ! Remélem mindenki készül már a hétvégre, mert jön Suzuka. Remélem ütős kis futam lesz és Norbi jól odateszi a kis bömöst.

Z0C!: Láttam én is a videót és hát kissé gáz. Igaz talán nem ~70 éves nagymamát/nagypapát kellett volna megkérdeni ki Mihelisz Norbert, mert hamarabb felsorolják a Barátok Közt összes évadjának szereplőjét, mint az elmúlt 5 év WTCC bajnokait :) . Az, hogy fiatalabbak sem tudják, az meg megint azt jelenti, hogy egy ilyen pörgős autósport mennyire nincs reklámozva idehaza. Főleg, hogy van benne magyar versenyző is. A linkelt oldalon a hozzászólás jó volt. Az tuti, hogy ha engem kérdeznek meg, akkor Nóóórbizással kezdtem volna én is :DDD .

ruti kérdezte egy korábbi hsz-ben, hogy miért nincs elég szponzor és miért nincs a szakágban pénz. Azért, mert ez nem foci :) . Oda lehet talicskával tolni a zsét (lásd a Fradi mennyi zsét kapott nem rég és hol is állnak a bajnokságban :) ), ide nem. Csak az a gáz, hogy a nemzeti bajnokság összes fordulóján nincs annyi néző kint, mint az eddigi egyetlen hungaroringi wtcc futamon. Ingyenesség ide vagy oda. Ha meg jövőre tényleg ingyenes lesz ismét, akkor tuti rekordot fog dönteni a hungaroringi futam. Ezt bizonyította az idei is, hogy a még sokat látott/tapasztalt wtcc menők is csak ámultak, hogy ennyi ember van kint.

Ennyi :) . Elnézést, hogy hosszú voltam :B . Teszem be kedvencek közé ezt a topikot, mert fogom látogatni.

éééss akkor mindenki : Nóóórbiii....Nóóórbiiiii :C !

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.