Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18401) Arpee78 válasza MCGaiwer (#18393) üzenetére


Arpee78
senior tag

Csak nekem van olyan érzésem, hogy (részben) elbeszéltek egymás mellett?

Nekem iconpack van fenn, ez nem cheat, de mégis némi előny. Legalábbis azokkal szemben akik nem ismerik az egyes járgányok jellemzőit és nincs fenn iconpack. Akik túl vannak 10000 csatán és fejből ismerik az összes tankot, velük szemben meg egál.

Pl. T95-el találkozik valaki. Ha nem tudja milyen erős a frontpáncélja, rálő AP lőszerrel. Van aki ezt fejből tudja, van aki nem. Aki nem és nincs iconpackja sem, az hátrányban van. Esetleg gondolhatja, hogy véletlenül pattant le és tovább lő AP-vel.

Viszont az OTM el nem tudom képzelni hol lenne előny, kivéve néha HP-ból következtethető tornyot/ágyút. Ha lövök látom mennyi % megy le, ha nulla lepattan, használok HE-t.

[ Szerkesztve ]

(#18402) diegho válasza fsb1000 (#18395) üzenetére


diegho
nagyúr

Én azért használom, mert látom, hogy milyen tank jön szembe, nem kell folyamatosan ALT-ot nyomni. Ennyi.

(#18403) fsb1000 válasza diegho (#18402) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Többek között én is.... de hát ez is egy előny, mert egy figyelmi szálat felszabadítasz..

Nem?

(#18404) szalai56 válasza fsb1000 (#18403) üzenetére


szalai56
senior tag

Amig a WOT saját fórumán bárki hozzáférhet ezekhez, addig szerintem nincs mit beszélni róla. Ez egy netes játék, aki ezt fel tudja telepíteni, az a fórumot is meg tudja nézni.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#18405) diegho válasza fsb1000 (#18403) üzenetére


diegho
nagyúr

Ha előny az, hogy egy darab gyufával nem rögzítem az ALT-ot, akkor igen, de mit kell ezen ennyit lovagolni? Ha lehet használni valamit, akkor miért ne használják? A hivatalos wot fórumon is fent van a linkje, ha gond lenne vele, akkor nem lenne fent. Ezer millió játékhoz van ezer millió mod. Ráadásul a tank skin festés is teljesen jó, ha én azt akarom, hogy minden tank rózsaszín legyen és erre van lehetőség, akkor miért ne? Már a felvetést sem értem, hogy ez miért baj?

(#18406) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Szerintem félreértésben vagytok.. én sehol sem írtam azt, hogy helytelen lenne használni... Sőt én is használom.

A vita azon alakult ki, hogy vajon ezek a modok jelentenek előnyt vagy sem a játékban. Az én véleményem továbbra is az hogy igen, jelenthet előnyt a használójának. Nem csak kényelmi szolgáltatás.

Tényleg viccesnek/elemzendőnek/jelzésértékűnek tartom, hogy van egy mod, amelynek készítője szerint a WoT játékosok 40%-a használja és itt a fórumon mégis kellemetlenül érint egyeseket, ha arról beszél valaki, hogy előnyt jelent azokkal szemben akik nem használják.

Mi ebben a gond?
A GOLD mégnagyobb előny.

[ Szerkesztve ]

(#18407) Fel


Fel
addikt

Próbált valaki articsókázni a teszt szerón? Elég izgi lett, hogy visszakerült a shell tracer. Ha egy lövés után nem vált helyet az ember, akkor kakukk van...

Kipróbáltam végre milyen is egy T92-vel lövészkedni ;] Brutál! Brutális sebzés, 40-egynehány másodperces reload. Az állandó helyzetváltoztatási kényszer miatt legalább van mivel eltöltenie az embernek az időt, míg újratölt a löveg :) . Majd egyszer biztosan beszerzek egy ilyet a normál szerón is, csak a 313.820xp... Legalább az M40/43 már elérhető közelségben van.

(#18408) _seth_


_seth_
veterán

Nem használok modot, nincs aranyam, én hardcoreban nyomom ezekszerint :D

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#18409) diegho válasza fsb1000 (#18406) üzenetére


diegho
nagyúr

Ami mindenki számára elérhető és büntetlenül használható, azzal semmi gond nincs. Aki nem használja, annak nincs szüksége erre. Én használom ezt is, meg a tankfestést is (jó régit, mert egy rakás tank nincs festve) sőt még goldot is veszek, hiszen ez is bárki számára elérhető. Értelmetlen erről beszélni tovább.

Fel: mi pontosan ez a shell tracer? Ha lősz egyet megmutat a minimapon vagy mi?

[ Szerkesztve ]

(#18410) fsb1000 válasza diegho (#18409) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Én az általad használt makrókra lennék kiváncsi.
Olyan szempontból, hogy a hasznosakat szívesen kipróbálnám.

Billentyű makrókat meg tudom írni, de az egeret sajna még nem tudom poziciónálni.

(#18411) đe$|re


đe$|re
senior tag

Ha az ellen a semmiből lő rád, akkor látod, hogy honnan lőtt. A skuló után lesz egy kondenzcsík.

(#18412) diegho válasza fsb1000 (#18410) üzenetére


diegho
nagyúr

Én dolgozok a makrókkal, nem játszok. A munkám során használom őket, amikor mondjuk 50 ezer képpel ugyanazt kell csinálni, az egyesével hosszú lenne, de makróval gyorsan megvan, vagy pl amikor kb 1000 fájl végéről kellett leszedni 3 karaktert, na ez mind makróval lett megoldva.

(#18413) -vitya- válasza diegho (#18412) üzenetére


-vitya-
őstag

pont azt akartam írni, hogy úgy tudom, hogy diegho nem használ semmilyen makro-t a játékban;-) - de lemaradtam...

számomra valamilyen szintű élvezetet nyúlt, ezért játszom vele, mint ahogy gondolom itt sokan, vagy szinte mindenki, kivéve azok, akik folyamatosan szidják, mert ők azért játszanak vele, mert kell nekik valami amit szidhatnak;-). Ha meg így van, miért használnék bármilyen makrokat? Ha a makro belépne helyettem a csatába, és hülye random mozgásokat csinálna, és néha lőne egyet (ezt meg tudnám csinálni), az nekem miért lenne jó? Abban nincsen élvezet.

-=Витя=-

(#18414) Fel válasza diegho (#18409) üzenetére


Fel
addikt

A lövedékek nyomvonala. A mini mapon természetesen nem látszik és nem is fed fel, de játék közben látható, bizonyos helyzetekben:

"- Added tracers of the enemies in the view range when they are seen in the narrow sector in the gun direction.
- Added tracers of the enemy vehicles seen in the howitzer mode, when the shooting tank is in the view range.
"

Az aláhúzott rész érdekes, mert artillery nézetben bizony minden helyzetben, bármekkora távolságból láthatóak... Azaz ugyanúgy működik mint régen, de semmiképpen sem úgy, ahogy a fenti idézetben olvasható..

Úgy vettem ezt én is csak észre, hogy az egyik csatában villámgyorsan kikapott az ellen egyik artistája.. Mountain Pass, déli bázis, beálltam a déli sarokban lévő erdős részbe. Lőttem egyet egy IS-4-re, majd jött is a válaszcsapás. Rákérdeztem az illetőtől, hogy mégis wtf? Hogy a 'csába látta, hogy lövök, mikor ő átlósan a pálya másik végén van?
A következő meccsen úgy kezdtem, hogy egyből oda sasoltam, ahol az ellen artijai lehetnek és ki is szedtem rögtön egy Obj. 261-et, miután megláttam a tracer-ét.

[ Szerkesztve ]

(#18415) fsb1000 válasza -vitya- (#18413) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Hehe... ez tetszett!

Én 1 makrót használok: Space -> bal egérklikk.

Szerintem nagyon hasznos.
És az is hasznos lenne, ha a Numpad billentyűivel 1 pixelenként tudnám mozgatni az egeret.
PZ IV-nél már szinte csak távolról lövök... és berántom az egeret, mert béna vagyok, vagy inkább ez rögzült cod-ban. Ott a pici rántás jelent előnyt...

[ Szerkesztve ]

(#18416) Arpee78


Arpee78
senior tag

A teszt és nem teszt szerveren játszók teljesen el vannak különítve? A napokban volt egy furcsa sorozatom, zsinórban kilőttek a játék elején. Beülök SPG-be, elindítom a csatát, jól elbújok, aztán puff, de ez egymás után több csatában.

(#18417) Fel válasza Arpee78 (#18416) üzenetére


Fel
addikt

[link]

Ez még csak a teszt szerón van így, a normálon még nincs nyomjelző. Normál szerón nem volt semmi ilyen gondom, pedig most többet mentem az M12-vel.

[ Szerkesztve ]

(#18418) diegho válasza fsb1000 (#18415) üzenetére


diegho
nagyúr

Az nem makró, a makró az, amikor sok dolgot csinálsz egyszerre egy gombnyomással. A tüzelést space-re talán a játék beállításaiban is át lehet állítani.

(#18419) fsb1000 válasza diegho (#18418) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Miért nem makró egy billenytűzet esemény más eseménnyé konvertálása?

Természetesen a játékban a tüzelés a bal egérgombon van....
Ehhez társul egy makró, amellyel Space-val és Bal egérrel gombbal is tudok löni.

(#18420) virkir válasza fsb1000 (#18419) üzenetére


virkir
veterán

Tényleg úgy tűnik felesleges veled bárminemű vitába szállni.
Makro-Bizonyos feladatokat megoldó utasítássorozat (számítástechnika)
Legalább próbálj meg belegondolni mielőtt hüjjeségeket írsz.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#18421) diegho válasza fsb1000 (#18419) üzenetére


diegho
nagyúr

Makró alatt mi, akik dolgozunk is vele azt értjük, amikor egy valamilyen folyamatot előre rögzítünk és azt újra le tudjuk játszani amennyiszer akarjuk. Lásd a játékban mutatott példámat. Pl munkámnál ezt csinálta a makró: elindította a total commander-t, belépett abba a mappába ahová kellett, kijelölte a felső fájlt, kitörölt a nevéből 3 karaktert, majd nyomott egy enter-t, utána lejjebb ment egyel, ott is kitörölte az utolsó 3 karaktert és ezt a lejjebb megy, kitöröl, enter folyamatot annyiszor tolta végig amennyiszer előre beállítottam. Mi ehhez képest egy Space - Bal klikk beállítás, ehhez semmi makró nem kell, még talán a windows magától is meg tudja csinálni.

(#18422) virkir válasza Arpee78 (#18416) üzenetére


virkir
veterán

Próbálj ne a megszokott helyekre állni mert gyakorlott artysta már csak unalmába belelő azokba a helyekbe.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#18423) _seth_


_seth_
veterán

Mai nap legjobb csatája:
[link]

A játék első félében csak álltam egy helyben, elindítottam majd kimentem, mire visszaértem maradt 2 kis tank amik hátulról az artykat megtámadták de időben odaértem, egyet leszedtem egyet valamelyik arti. Utána még maradt egy KV és egy másik tank, nekünk 3 arti, én, és egy másik kis tank... na ebből mi lesz? KV egyet lő végem, artinak szintén.... közelítettem az artik kilőtték, még maradt egy TD nekik, azt is sikerült kilőniük közben én egy artit szedtem le az artik még egyet és vége, volt kommunikáció és sikerült pedig elég veszettnek tűnt már a csata :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#18424) fsb1000 válasza virkir (#18420) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Legalább próbálj meg belegondolni mielőtt hüjjeségeket írsz."

Helóka...
Nem akarom vitatni a szagértelmeteket, de az is makro, ha csak egyetlen utasításból áll.

---------
Elhiszem, hogy ti naponta makrokkal dolgoztok a munkahelyeteken, de azért kéne egy adekvát válasz arra, hogy a következő utasítássorozatok mitől makrók vagy nem makrók:

Az első a Space lenyomásakor generál egy egér bal-klikket, amire a játékban az ágyú elsül
A másodikban a numpad+ gombjára szintén egér klick generálódik, majd 3 db r betü
Következmény: ágyú elsul majd a tank elindul full sebességre gyorsítva.

Szerintem mindkettő egy előre rögzített esemény sort indít el....
És ahogy diegho írta: "újra le tudjuk játszani amennyiszer akarjuk"
Tehát szerintem mindkettő makro.

*********** 1 ***************
HotKeySet("{SPACE}", "mouse_click1")
While 1
Sleep(100)
WEnd
.
Func mouse_click 1()
mouseclick ("left")
EndFunc

********* 2 *************
HotKeySet("{NUMPADADD}", "mouse_click2")
While 1
Sleep(100)
WEnd
.
Func mouse_click2()
mouseclick ("left")
Send("r")
Send("r")
Send("r")
EndFunc

Nem OFF, mert ezek szerintem a WoT-ban jól használható makrók.
A korábban leírtak szerint, pedig nem is tiltottak a gyártó által...

[ Szerkesztve ]

(#18425) Iron Funeral


Iron Funeral
őstag

Teszt szerveren tényleg eléggé pattogós lett az IS-7, legalábbis a 15cm ágyú AP lőszere eléggé nehezen emészti most.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#18426) virkir válasza fsb1000 (#18424) üzenetére


virkir
veterán

1. A másodikról szó nem volt az valóban makro mivel utasítássorozat. Érted... sorozat.
Attól, hogy te egy script-el átrakod a balgomb funkcióját az még nem lesz makro.
2. A másodikkal meg abszolút feleslegesen fárasztottad magad mert benne van alapból a játékban a space-en ha megnyomod megáll a tank majd ha lőttél mész tovább az eredeti sebességeddel.
3. Mindezeket tehát simán megcsinálhattad volna a játékon belül anélkül, hogy megvillantottad volna programírási képességedet.
4. Végül meg fogalmam nincs ezek neked miért fontosak ha használsz egy kézzel egeret a másik meg szabad a billentyűzethez.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#18427) fsb1000 válasza virkir (#18426) üzenetére


fsb1000
nagyúr

1. Tévedsz. Mutattam rá példát is.
2. Tévedsz, mert játékban elöbb "tempomatban" kell lennie tanknak.
3. Tévedsz, nem csinálhattam volna meg játékon belül (már leírtam miért)
4. Leírtam már miért fontos nekem, sajnálom ha nem olvastad, nem ismétlem.

[ Szerkesztve ]

(#18428) Paul119 válasza CPT.Pirk (#18141) üzenetére


Paul119
addikt

mondjuk arra azért kiváncsi lennék hogy az abrams vagy a t90 mit tudna kezdeni egy lepoard2 vel :)

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18429) L-e-f-i-e válasza Paul119 (#18428) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

We just ding them... bár a t-90 nem biztos ;]

[ Szerkesztve ]

=^-^=

(#18430) Paul119 válasza L-e-f-i-e (#18429) üzenetére


Paul119
addikt

mind a kettő egy ipari hulladék a leopárdhoz képest ez nem vitás ;]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18431) joergie válasza virkir (#18426) üzenetére


joergie
őstag

Engem pl motiválna, ha tudnám, hogy az adott meccsen látnám mennyi dmg-t vittem be, vagy esetleg! esetleg lenne egy számláló, ami mutatná, hogy aktuálisan mennyi xp-t kapok( mondjuk x/ x*1,5 attól függően hogy megnyerjük e a kört-csatát). Bár ez gondolom leterhelné a szervereket. de meg lehetne oldani, izgalmasabb lenne, nekem biztos.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#18432) virkir válasza joergie (#18431) üzenetére


virkir
veterán

ami mutatná, hogy aktuálisan mennyi xp-t kapok
Figyelj jobban amint rányomsz a csata gombra megjelenik a váróképernyőn igaz nem pontos de tudhatod mire számíts. ;]

Nem gondolod, hogy a wg kiadja hogyan szopatnak kedvük szerint.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#18433) Paul119


Paul119
addikt

[link] ezen fel sírtam :DDD

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18434) joergie válasza Paul119 (#18433) üzenetére


joergie
őstag

Ez beteg, hát már ne haragudjál :DDD én ilyenre ilyen későn már nem vagyok fekészülve :DDD nem birok levegőt venni :))

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#18435) fsb1000 válasza joergie (#18431) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ez nekem is tetszene.
Menet közbeni eredmény kijelzés.

Sőt, semmibe sem tellene, ha minden csata eredményét (csapat tagok, killek, sebzések, spotok, kitüntetések) a kliens számítógében eltárolnák egy CSV vagy html file-ban, amit az userek kedvük szerint statisztikázhatnának.

(#18436) Paul119 válasza joergie (#18434) üzenetére


Paul119
addikt

"a kis paraszt fidesz elájult ,tegnap éjjel egy nő tüzes lett akit egy hasmenéses férfi leápolt" kész nem bírom annyira sírok a röhögéstől :DDD

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18437) diegho


diegho
nagyúr

Szeretem az ilyen napi első köröket:

Kicsit kicentiztem a HP-t, de aki mer az nyer. 13:00-nál már halott volt a Maus, biztos nem számított arra, hogy az IS-7et berakom egy E-75 + 2 T28 + IS négyes és ő közé úgy, hogy neki háttal, de folyamatosan őt lövöm, szemből meg pattog mindenki rólam.

[ Szerkesztve ]

(#18438) vhw válasza diegho (#18437) üzenetére


vhw
addikt

És a marháknak nem volt annyi eszük, hogy a toronyod hátulján belőjjék az ammoracket? Istenem... :Y

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#18439) diegho válasza vhw (#18438) üzenetére


diegho
nagyúr

Mivel kb azonos gyorsasággal lőttek én meg mindig mozogtam előre hátra és amikor nem a maus-ra lőttem feléjük néztem, nem sok esélyük volt. A hegy alatti utcán voltunk amúgy én középről mentem be a maus mögé a beállóba úgy, hogy a tankom kb 1 harmada lógott be az utcára, a tornyomat ők végig oldalról látták.

[ Szerkesztve ]

(#18440) vhw válasza diegho (#18439) üzenetére


vhw
addikt

Ja, értem, azt hittem direktbe ott álltál a maus mögött, teljesen hátrafordított toronnyal. Ebben az esetben HE? valaki hallott már róla? :U 4 ilyen nagy kaliberű lövegű tank ~200asával szétbonthatott volna.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#18441) diegho válasza vhw (#18440) üzenetére


diegho
nagyúr

Talán az E-75 használt HE-t a végén már, de azt első lövéssel ammorack-eltem, úgyhogy percenként lőtt egyet.

(#18442) diegho


diegho
nagyúr

Object212 valamiért szivat. Bármikor lövök bármire, pl becélzok egy követ a meccs elején és 1 perc célzás után rálövök, akkor is legalább 20m mellét lövök. Érdekes, ugyanez az ágyú S-51en sokkal pontosabb volt.

(#18443) Timyyy


Timyyy
őstag

Letöltöttem egy újfajta célkeresztet, hová kell ezt tenni a játék mappáján belül? Nem találtam leírást :(

(#18444) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Szerintetek Tiger vagy a Tiger (P) a jobb?

A Tiger már megvan, volt vele néhány csatám, közepes sikerrel.
De most találkoztam egy Tiger(P)-val ami nem sokat taktikázott.. egyszerüen előlről nekem jött és szétlött én meg pattogtam az első páncéljáról... de még a tornyáról is.

A Tigerre még nem sokat költöttem, szóval akár átnyergelhetnék a (P)-re is....
Bár a Tiger alatt meg ott van a Tiger II, meg az E-75, ami mégiscsak jobb vonalnak tünik, mint a Maus végű.

(#18445) Iron Funeral válasza fsb1000 (#18444) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ha a techtree-n jobbklikkelsz az adott tankra akkor megnézheted a páncélértékeit, eléggé egyértelmű a különbség a két tank között :)

...
Örvendetes tény, hogy az "új" IS-7 oldalát hiába lövi az ember, nem sebződik.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#18446) ollie válasza fsb1000 (#18444) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A Porsche Tigris mindenki szerint jobb. Bár én annak simán átlövöm a tornyát bármivel tier 6-tól kezdve (a sima Tigrist viszont bárhol), de a frontpáncélja nagyon jó.

Most a T34 meg az IS-4 a cél, de ha ezek megvannak, én is ráugrok a Porsche Tigrisre. Bár tény, hogy nekem sem tetszenek az utána jövő tankok, a másik ág sokkal szimpatikusabb.

***

(#18447) vhw válasza fsb1000 (#18444) üzenetére


vhw
addikt

A Tiger P egyértelműen jobb, kissé nehézkesebben mozog, de a frontpáncél jól jön (bár tapasztaltabb játékosok tudják hol kell lőni, csak egy kis célzást igényel)
Amúgy valóban, a Tigiris vonala nekem is jobban tetszik, én már kifejlesztettem a VK45A-t de inkább átnyergelek a másikra. A 45A sehol nincs a KT-hez képest, és szerintem az E75 is nagyobb mumus a 45B-től.

Más; a tesztszerveren találkozott már valaki T29el? Olvastam valahol forumon, hogy az E100 deszkáját is immunissá tették a lövésekre, és a T29 füleit is. Egy csatában összefutottam eggyel, a megszokott módon a füleket céloztam, telibe lőttem, semmi sebzés... mivel jól állt a csata, és nekem is volt még elég HP-m, így már csak kíváncsiságból is odalőttem mégegyszer, ismét semmi.
Hogy ebből mennyi fröcsögés fog lenni, ha kijön a patch :D Akik eddig jól begyakorolták mit kell tenni T29 ellen, most pumpálhatják az ólmot hatástalanul a fülekbe :D (bár ha valakinek van letesztelhetné, hogy esetleg valami modulsérülést nem okoz-e mégis ha odalőnek)

r1E3S3E7T: volt már olyan, hogy egy szovjet tankot számottevően nerfeltek volna? gondolod majd úgy csinálják, hogy rosszabb lesz az IS7? :D

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#18448) ollie válasza vhw (#18447) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Én személy szerint örülök, hogy legalább a füleit nem lehet sebezni a T29-nek. Eleve csak úgy van esélye, ha hulldown marad, az meg elég sokszor nem megoldható. A fülei meg ugye mindig látszanak, ha lőni akarsz.

***

(#18449) marked one94 válasza vhw (#18447) üzenetére


marked one94
őstag

ha majd leszel ki próbálhatjuk a t29et ;)

You'll Never Walk Alone

(#18450) vhw válasza marked one94 (#18449) üzenetére


vhw
addikt

Oké, majd a jó kis zebramintás T28am viszem :D (ez mi hulladék tank, micsoda idegek kellenek, hogy valaki kifejlessze a T95öt, ami még ettől is vacakabb)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.